A

Çavuş
12 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
123 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
İndirdik.com Sakın Alış-veriş Yapmayın !!!
Aras Kargonun sistemi bozulmuş bir haftadır, ürünü yollamıyorlar. İade istiyoruz, parayı iade etmiyorlar. Resmen insan dolandırmaya çıkmışlar. ya da firma batmış. Sakın bu firmadan alışveriş etmeyin. Şikayet var. com' da son 10 gün içinde, ürün ve ücret iadesi gönderilemeyenlerin yazısı coğunlukta.

https://www.sikayetvar.com/indirdikcom
A
12 yıl
EPSON 70ML ORJİNAL MÜREKKEP
Epson yeni model L100 -L200 yazıcalar için üretmiş olduğu mürekkeplerden kullanan varmı? 18 TL ve civarında nette birkaç sitede satıldığını gördüm. 4 kartuşlu tüm modellerde kullanılabileceği yazıyor. Fiyat-performans bakımından kıyaslama bilgilendirme yapabilirmisiniz arkadaşlar.
A
13 yıl
Hotmail adresimden mail gönderilmiş
Dün gece hotmail adresimden listemdekilerin tümüne mail gönderilmiş. Gönderilen mailin içeriği iki adet link eklenmiş tahminimce spam yapılmış. (http://www.scrapandmore.com/cart/admin/cnn.php?html143 - http://blackbeltnetworker.com/bbc.php?html143)

Sorun neden kaynaklanıyor ve çözümü nedir sizce arkadaşlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.