D

Yarbay
09 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
43 üye
Görüntülenme (?)
1812 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
D
9 ay
Erdoğanın \"Faiz\" arşivi gündemde
D
9 ay
Son dakika: Merkez Bankası Başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı olarak Hafize Gaye Erkan atandı. Böylelikle Erkan, TCMB’nin ilk kadın başkanı oldu.

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla eski First Republic Bank Eş CEO’su Hafize Gaye Erkan atandı.
D
geçen yıl
AFAD DEPREM twitter hesabı hacklendi
D
geçen yıl
2022 A4 Sedan 2.0 Quattro almak
Bugün bayiye uğradık babamla,hanfendi benzinli için bir aracım var müşteri almazsa vs size dönerim dedi ama ümit yok,fiyatıda belirsiz bize net fiyat veremedi bayi.Bayiden sonra bir galeriye uğradık orda bu arabaya baktık 1057858747 ilan no , 1.800e bırakıyor belki 5 10 daha iner en son pazarlıkta.Sizce bu aracı almakla iyi mi yaparız yoksa kötü mü?
D
geçen yıl
1Milyona kadar araç tavsiyesi tercihen Passat
Merhabalar,bütçemiz 1Milyon,aracı babam kullanıcak,Passat,A6 gibi araçlara bakıyor bendende bakmamı istedi bende çok anlamam arabalardan,o yüzden sizden 1milyona kadar tavsiyeler istiyeceğim sahibindende alınacak fiyatı arabasına göre ederi olan birkaç ilan atarsanız sevinirim dediğim gibi ben çok anlamıyorum piyasayı bilmiyorum kazıklanmak istemem çünkü baktığımda aynı araba aynı model aynı km biri 950 yazmış biri 900 yazmış arada 50bin var bu fark ne bunu bilmem mesela.Şimdiden teşekkürler
D
2 yıl
Metin Cihan #CanikliDosyası nı Açtı
Yönetim Kurulu Başkan VekiliTwitterda Metin Cihan(https://twitter.com/metcihan) adlı hesap, Canikli ailesi içinden birisinin kendisine gönderdiğini iddia ettiği belgeler,whatsapp yazışmaları ekran görüntülerini tek tek açıklamaya başladı.

https://twitter.com/metcihan/status/1536108426098614279
Bu arkadaş aynı zamanda KOZA ALTIN İŞLETMELERİ şirketindede Yönetim Kurulu Başkan Vekili yapılmış.
Fetöden el konulan şirketler,fabrikalar,atölyeler buyrun şimdi kimlerin elinde

https://www.dunya.com/finans/haber/132565
D
2 yıl
Önce RTE Tarla Sürerek Reklamını Yaptı ,Sonra Yerli Elektrikli Traktör Projesi Rafa Kalktı
< Resime gitmek için tıklayın >
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizme üstüne galoş giyerek bindiği ve tarla sürdüğü yerli elektrikli traktör “düş”te kaldı.

Traktörü geliştiren firmaya, projenin “değerlendirme dışı bırakıldığı” bildirildi. Firma, Türkiye yerine Kanada’da üretim kararı aldı.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin “iktidarın en iddialı ve en önemli projesinin yerli ve milli traktör olduğunu” anlattığını anımsattı. Aygun, “Hatta, 16 Ekim 2021’de, Ocak 2022 itibarıyla seri üretime geçeceklerini müjdelemişti” dedi.

Yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin ise elektrikli traktörün ilgi alanında olmadığını, seri üretim konusunda hiçbir bilgisinin bulunmadığını söylediğine işaret eden Aygun, “Öğrendim ki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ilgili firmaya projeyi reddettiklerini bildirmiş. Bu traktör projesi ‘Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı’ çerçevesinde yapılmış, Erdoğan onaylamıştı” diye konuştu.


https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/cumhurbaskani-erdogan-tarla-surerek-tanitmisti-yerli-traktor-dus-oldu-1945515
D
2 yıl
Aracımızın ederi nedir? Ford Tourneo Courier
Ford Tourneo Courier
Model: 2016
KM: 140.000
Motor: 1.6 dizel 95Hp
Paket: Titanium (En üst paketin bir altı)
Renk: Kırmızı
Ruhsat: Ticari

İlk sahibiyiz.Sadece otoparkımızda fırtınadan üstüne çam ağacı devrildi,işaretlediğim simetrik iki noktada hafif bir onarım yapıldı,onun dışında bir boyası değişeni sök takı yok.Aracı alırken Titanium paket üstüne extra olarak kırmızı renk ve arka park sensörü eklettirmiştik.
Başka söliceğim birşeyi kalmadı heralde şuan bu aracın piyasası nedir?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Buda o malum fırtınada otoparktaki araçların hali
D
2 yıl
899 TL HyperX Cloud II Gaming Kulaklık (Amazon)
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00SAYCVTQ
Stokta sadece 1 adet kaldı (daha fazla ürün gelecektir).
D
2 yıl
Vakıfbanktan Yeni WorldCard çıkarana Faizsiz,Masrafsız 2.000 TL Nakit Avans
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.