J

Yüzbaşı
19 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
10 yıl
Broken Sword:Serpent\u0027s Curse
Selamlar,

Cihazı baya bir süredir açmıyordum. Eu storeda, Broken Sword çıkmış. Yanlış hatırlamıyorsam, memory card hangi hesapla formatlandıysa o hesapla oyun indirmek gerekiyordu, bu durum halen devam ediyor mu? Ben sürekli us hesabını kullanıyorum, orada da oyun yok henüz.

Teşekkürler,
J
14 yıl
3gs ses problemi
Selamlar,

Uzun bir süredir, aradığım insanlar sesimin çok az geldğini söyleyip duruyor, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Önerebileceğiniz bir servis var mı?

Teşekkürler,
J
14 yıl
iphone 3gs ses problemi
Selamlar,

Birkaç haftadır kimi arasam, sesin çok az geliyor diyorlar. Biraz araştırdım fakat fazla birşey çıkmadı. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Servislikse nereye götürmeli güvenilir?

Teşekkürler,
J
15 yıl
Sony Dvp-sr100
Selamlar,

Ufak bir cihaz ararken sonunda Sony DVP-SR100'e karar kıldım fakat bölge olayını aşmanın bir yolu varmı acaba?

Teşekkürler,
J
16 yıl
fifada bağlantı problemi
Selamlar,

Bir arkadaşla online ranked match'e girip, birbirimizle oynamak istiyoruz. Invite gonderdikten sonra, takım seçme ekranında kitlenip kalıyoruz. Ben ready'e geçemiyorum, o takım seçemiyor. 1-2 kişiyle daha denedim onlarda sorun olmadı. Bazen tesadüfen çalışıyor. Atladığımız bir modem konfigürasyonu falan olabilir mi acaba?

Teşekkürler.
J
16 yıl
Bazı PSN accountlarının bilgileri çalınmış...
Selamlar,

Haber resmi sitede, uyarılar bölümünde konmuş.

http://www.us.playstation.com/News/ConsumerAlerts

Pc üzerinden hesap bilgilerine erişildiği ve düşük bir ihtimalde olsa bazı kullanıcı bilgilerinin çalınmış olduğu yazıyor. Kredi kart bilgileri tam okunamadığı için güvende diyor, fakat walletlar boşaltılmış olabilirmişmiş..

Bunu pek kendilerine konduramamışlar ama sanırım başları fena dertte. Olmadı Sony...
J
16 yıl
Burnout Paradise online hakkında bir soru
Selamlar,

Oyunun online modu çok anlamsız geldi bana, yada birşey atlıyorum. 1-1 yarışlar yok mu? Herkes serbest takılıyor pek keyifli bulmadım açıkçası.

Bir de single oynarkende açılabilen showtime var, burda neyi neye göre belirliyor?

Teşekkürler.
J
16 yıl
arızalı sim
Selamlar,

Sim kartımda bir gariplik var, muhtemelen bozuk. Değişim işleri nasıl oluyor, herhangi bir merkeze gitsem hemen yenisini alabilir miyim?

Teşekkürler,
J
16 yıl
3000 V200 XP Shutdown problemi
Selamlar,

Cihazı kurdum herşey güzel, fakat Windows is shutting down ekranında kitlenip kalıyor. Daha önce yaşadınız mı böyle bir sorun?

Teşekkürler,
J
17 yıl
İstanbul Cevahir Nokia Shop, dayanılmaz rezillik
Merhaba,
1 hafta önce (Cuma günü) bir talihsizlik sonucu, İstanbul Cevahir alışveriş merkezindeki Nokia Shop'tan Nokia 6111 cep telefonu aldık. Ertesi gün telefonda anlaşılmaz problem çıkmaya başladı. Ekranda hat var gibi gözükmesine rağmen, dışardan gelen aramaları almıyor, aynı şekilde dışarı arama yapılamıyordu. Dediğim gibi hat var gibi gözüktüğü için bu durum anlaşılamıyor ve birçok arama kaçırılıyordu. Hemen mağazayı arayıp durumu söyledik. Oraya getirmemizi, yeniden yazılım yükleyeceklerini, düzelmezse yenisini vereceklerini söylediler.Pazar sabahı Nokia Shop'a gittik, 1 saat bekledik, bu beklemenin sonucunda, ne demekse "Telefon yazılımı kabul etmiyor, değitireceğiz" dediler. Fakat değişim Pazar günü olmuyormuş, Pazartesi gelin dediler. Anadolu yakasında oturduğumuzu da belirtmek isterim. Pazartesi sabah tekrar gidildi. Aldılar baktılar, ordaki eleman (gerekirse ismini veririm) bir ara telefonu aldı içeri gitti,yanında başka bir bayanla geldi. Bu kişinin oranın oranın müdürü olduğunu tahmin ediyorum.
"Efendim, biz bu telefonu değiştiremeyiz, siz bunu çizmişsiniz" gibi komik bir ifade kullandı. Çizmişsiniz dediği, ön kapağın üst tarafında, sanırım konulan kılıftan oluşan ufak bir leke olmuş. "Tamam, yeni telefonla kapağını değiştirin o zaman" dedik, "Kapağı değiştiremeyiz, garanti dışı kalır dediler".
Bu kadar müşteriye saygısı olmayan bir firma henüz görmedim. "Biz bu telefonu teknik servise göndereceğiz" dediler. Telefonu aldığımız kişi de bugün (14/09/2007) yurtdışına gideceğinden durumun aciliyetini söyledik ve en geç Perşembe günü almamız gerektiğini belirttik.
Uzun tartışmalar sonunda, telefonu servise gönderilmek üzere bıraktık. Çarşamba günü, durumu öğrenmek için mağazayı aradık, "Telefonunuz yarın geliyor, öğlende alabilirsiniz" dendi. Dün öğlen 12.30 gibi ordaydım. Tahmin edileceği gibi telefon ortalıkta yoktu. Yine bir sürü tartışma, lütfedip KVK'nın kuryesini buldular, saat 15'te geleceğini söylediler. Ama mağazadakilerin vurdumduymazlığını, ilgisizliğini sizlere anlatacak kelime bulamıyorum.Bu kadar tatsızlıktan sonra, telefon saat 15'te geldi, ve bu sabah baktık aynı sorun devam ediyor. Gerçi ben o telefonun KVK'ya servise gittiğine, üzerinde herhangi bir işlem yapıldığına kesinlikle inanmıyorum. Yurtdışına gidileceğini de öğrendiler ya, 3 gün bizi oyaladılar.Şu noktadan sonra, gerek Cevahir Nokia Shop, ve eğer telefon gittiyse KVK için ne söylenebilir bilmiyorum. Tekrar oraya gitsem neler olur bilinmez. Biz yandık, siz yanmayın..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.