K

Teğmen
05 Ocak 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
2 ay
Sebebini Çözemediğim Olaylar / Ford Kuga \u002723
Arkadaşlar herkese selamlar. Geçen hafta araçtayken ön tarafta silecek suyunun yanında ufak bir pide buldum. Bizim kugaların motor bölümü komple açık olduğundan dolayı motorun üstünde de kırıntılar vardı. Dedim acaba arabaya fare mi bulaştı inceledim falan kablolarda hava filtresinde falan hiçbir problem yoktu. Her şey yerli yerindeydi. Neyse işte bugün arabayı yıkadım güzelce silecek suyum az kalmıştı onu tamamlayayım diye kaputu açtığımda motorun sağ köşesinde fordların siyah içi puf dolu bir tekel poşeti gibi izolasyon poşeti var. O poşet yırtılmış, içindeki pufta biraz dağılmıştı. Evim biraz çamların arasında kalıyor. Bunun sebebini çözemedim ve anlık bir önlem almadım çünkü bugün bayramdan dolayı şehir dışına geçiş yaptım. Sizce bunun sebebi ne olabilir ?
K
4 ay
2023 Ford Kuga Direksiyon Portakallaşması - Kabarması
Herkese selamlar. 2023 Aralık ayında sıfır olarak aldığım aracın direksiyonunda tam kavrama yerinde ufak bir portakallaşma bir nevi kabarma meydana gelmiş. Aracı hep sol elimle ve tek elimle sürdüğüm için o bölgede olmuş diğer bölgede hiçbir şey yok. Acaba ben mi abartıyorum yoksa bu durum normal mi ? Görüşlerinizi bekliyorum. 
< Resime gitmek için tıklayın >


Karşılaştırma yapmanız için diğer tarafı


< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 ay
4 Ayda Hukuk Olur mu ?
Herkese selamlar.

Boş değilim doluyum başlığı görenler ulan herife bak sıfırdan 4 ay hukuk mu tutturulur diyenler olacaktır fakat yanılıyorlar nadiren de olsa başaran insanlar var. Neyse ben onlardan biri değilim öyle söyleyeyim. Meseleye gelirsek arkadaşlar mezun bir ea öğrencisiyim. Genel olarak matematik ve geometri netleri pek iç açıcı değil. Sırf hukuk için mezuna bıraktım. Aşağıya son denememin netlerini bırakıyorum.

Tyt Türkçe: 35 Tyt Tarih:5 Tyt Coğ:3.5 Felsefe:2.5 Din:5 Tyt Mat: 13.50 Geometri:3
AYT TDE: 16 AYT Tarih: 7.75 AYT Coğrafya:4.5 AYT MAT:16 Geometri: 2

Bu netleri 4 ay içinde toparlamam lazım. 4 ay içinde tyt ayt matematik (geometri dahil) 30 nete çıkar mı ? Bunun için neler yapabilirim ? Her türlü görüşlerinize açığım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.