D

Onbaşı
01 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
369 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
D
3 ay
En az ne kadar uzaklıktaki restorandan yemek söylenirse hoş olmaz?
3.5 km uzakta güzel bir restoran var, "o kadar yol bir kişinin yemeği için değmez, kuryeye de yazık" diye sipariş veremiyorum. Daha yakınlardan sipariş veriyorum. Sizce bunun max mesafesi nedir
D
3 ay
[DHTUBE=] ne oldu
Bayadır yoktum forumda ne oldu değişti mi, videoları istediğim gibi atamıyorum
D
6 ay
Ekonomi cidden kötüymüş la (kural dışı değil)
Açtığım konu kural dışı olması sebebiyle silindi. Kural dışınaa sebebiyet verdiğini düşündüğüm yeri çıkararak yeniden paylaşıyorum:

Asgari ücret almaya başladım, kirayı verince maaşın yarısı gidiyor. Bir tane laptop alayım diyorum aylık 3 bin ödeme çıkıyor. Diğer giderleri hesaplamıyorum bile.

Rus romanlarında gibiyiz, boğazımızdan kısıp palto alıyoruz diyen bir adam vardı bir videoda. Harbiden öyleymiş. Kışlık mont almam lazım, yaklaşık bin lira ona gidecek. Neyden kıssam diye düşünüyorum.
D
8 ay
Kemerli burnun hokka burundan güzel olduğu gerçeği [SS\u0027li]
Kemerli burun ilk izlenimde güçlü-dominant insan havası verir, şeklini bizzat Tanrı'dan almış gibidir, kemerli burna sahip bir insanın yanında salt "insan" kavramının otantik aurasını hissedersiniz, zamandan soyutlanır ve koca insanlık tarihinin geçmişten bugüne bütün hikayesini ruhunuzda deneyimlersiniz. Kemerli burun ruhsal doygunluk verir, "gerçeklik" kavramını kuş bakışı seyretme imkanı sunar; yaşamı, varlığı yeniden yorumlatır, bütün dünyevi dertlerinizi bir mum alevi gibi söndürür.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
D
geçen yıl
nallart geldi mi
Bayadır girmiyorum foruma, nallart geldi mi
D
geçen yıl
Kyk kredileri ne kadar olur sizce
Seçimi de hesaba katarak ben 1500 diyorum, sizce ne olur?
D
geçen yıl
Bu dünyada olup bitenlerin olup bitmemiş olması için ne yapıyorsun?
Sen kış güneşi misin
Yakarsın ısıtmazsın

Bir ırmağın ortası yoksa
Seni mi hatırlayacağım

Bu dünyada olup bitenlerin
Olup bitmemiş olması için
Ne yapıyorsun

Sizin evin duvarları taştan
Dumanı da mı taştan

Seni kız arkadaşlarından
Sevinç gözyaşları içinde
Öpen olmayacak mı

Ezberlediğin şiir
Beklediğin adam

Sezai Karakoç
D
2 yıl
Kullandığım bir twitter vardı onu da siliyorum
İnstagram cart curt kullanmıyorum, bir twitter vardı, saçma sapan insan tiplerinden, özellikle bayan kullanıcıların aşırı itici yorumlarından ve ahlak dışı fikirlerin savunucularından dolayı onu da siliyorum.

İnternet aleminde var olduğum bir burası kaldı.
D
2 yıl
Türk milleti olarak kimlik problemi yaşıyoruz
O kadar korkak ve tembel insanlar olduk ki kimliğimizi, geçmişimizi, heyecanlarımızı unuttuk. Buna mankurtlaşma denebilir. Emperyalizm topragımızı değil fakat zihinlerimizi fethetti. Yeniden Türk milleti olarak hasta adam durumuna düştük galiba. Geçmiş olsun. Ama Allahtan daha ölmedik.

Ne olursa atılıma geçebiliriz bilmiyorum ama inşallah iş işten geçtikten sonra kafamıza dank etmez.

Yunanistan'a giderken, vapurda iki gençle tanışıyor Miller. Yunanlı talebeyi çok beğeniyor. Dünyadan kaybolduğunu sandığı insanca duygulara kavuşmak sevindiriyor romancıyı ve Yunanistan'ı görmeden âşık oluyor Yunanlılara. Türk talalebeye gelince: "Hiç hoşlanmadım ondan diyor, en kötü taraflarıyla Amerikan kafası. Hayat yokmuş Türkiye'de. Ne zaman olacak? diye sordum. Ne zaman biz de Amerika gibi, Almanya gibi olursak, dedi. Hayatı hayat yapan madde idi, makine idi, ona göre" (The Colosus of Maroussi, s. 8-9).

Cemil Meriç - Bu Ülke
D
2 yıl
Bu adamın vatanseverliği başka boyutta
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.