R

Yüzbaşı
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
...
...
R
9 yıl
Hangi marka araç kullanıcıları eşlerini daha çok aldatıyor?
Almanya’da yapılan bir araştırmada, kişilerin sürdükleri otomobil markası ile eşlerini aldatma konusundaki bağ incelendi.

Eşleri tarafından aldatılan kişilere yönelik tavsiyeler veren “Seitensprung-Fibel.de” adlı sitenin isteği üzerine, Piyasa Araştırmaları Enstitüsü Koluna tarafından yapılan araştırmada ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

EN SADIK MAZDA KULLANANLAR

Alman sürücüler arasında yapılan araştırmada eşlerine en sadık olanların Mazda kullanıcıları olduğu ortaya çıktı. 1336 Alman otomobil sürücüsü ile yapılan görüşme sonuçlarına göre, en sadık otomobil sürücüleri Mazda sahipleri. Tercihini Mazda’dan yana kullanan Almanların yüzde 5’i, eşlerini aldattıklarını itiraf ediyor. Ford ya da Toyota kullanan Almanlarda ise bu oran yüzde 9 düzeyinde.
< Resime gitmek için tıklayın >

RENAULT SAHİBİ ALMANLAR TEHLİKELİ

BMW, VW ve Mercedes kullanan Almanların yüzde 10’u eşlerini aldattığını itiraf ediyor. Skoda kullanan Almanların arasında bu oran yüzde 11, Audi tutkunu Almanlarda ise yüzde 13. En fazla eşlerini aldatanlar ise yüzde 20 oranla Renault sahibi Almanlar.



Focus online’de yer alan habere göre, göz kaçamağı yapan Almanlar arasında ise, aldatma konusunda sadık olan Mazda sürücüleri yüzde 36 ile birinci sırada. Toyota ve Ford sürücüleri yüzde 34, BMW sürücüleri yüzde 31, Audi, VW ve Skoda sahipleri ise yüzde 30 düzeyinde gözle çapkınlık yapıyor. Sıralamada Mercedes sürücüleri yüzde 26, Renault sahipleri ise yüzde 25 oranında göz ucuyla çapkınlık yapıyor. (DHA)


http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/hangi-marka-arac-kullanicilari-eslerini-daha-cok-aldatiyor-955816/
R
9 yıl
Trafik Cezasına İtiraz
Tatil dönüşü arkamdan ceza geldi...ceza 54/1b den düzenlenmiş yani hatalı sollama..fakat hatalı sollama yapmadım ben.İtiraz etmeyi düşünüyorum nasıl itiraz edeceğimi bilen biri var mı?
R
9 yıl
Gerçek AWD Sistemleri Savaşı(Subarular dökülmüş,30 civarında araç var)
Ruslar yarışma olarak düzenleyip yapmışlar.Youtube daki viral reklam videolarının aksine Subarular dökülmüş.Videonun ilk 10dk sını izleyebildim şu ana kadar diferansiyel kilidini çalıştırmadan testi geçen tek araç volvo XC-90 9.25dk.

Videoyu izlemek için tıklayınız
R
9 yıl
Amerikan bayraklı araç kokusu kullananlar...
Son zamanlarda sık sık amerikan bayrağı şeklinde araç kokusunu dikiz aynasına asıp kullananları görüyorum...genelde audi bmw gibi araçları süren gençlerin bu kokuları kullandığı dikkatimi çekiyor...bu arkadaşlar amerikan bayrağını araçlarında kabak gibi taşırken ben ne yapıyorum demiyor mu?
R
9 yıl
Kelepir fiyata Ray Ban..site güvenilir mi arkadaşlar?
R
9 yıl
Mazda 3 vs Audi A3 vs BMW 1 Testi Auto Express
Videoyu izlemek için tıklayınız




-3 aracın fiyatları hemen hemen aynı

-Aralarında en az yakanı Audi(1.6lt)

-Performans anlamında Mazda 3 2.2lt 150hp üçü arasında en iyisi 2.0lt 116hp lik Bmw ve 1.6lt Audi'yi çok gerilerde bırakmış,motor hacminin 2.2lt olmasından kaynaklandığı söyleniyor.Buna rağmen Bmw ile aynı yakıt değerlerine sahip.(Burada Mazda Downsizing akımına atar koymuş resmen)

-İç hacim olarak hemen hemen aynı olmalarına karşı genel olarak mazda 3 biraz daha ferah hisettirmiş.

-En kaliteli malzeme Audi'de imiş.

-Mazda 3 diğer alman rakiplerine göre en çok yol sesi alan olmasına karşı motor sesi en az çıkanıymış aynı zamanda.Testi yapan eleman sanki benzinli motor gibi hiç ses yok diyor.

-Sürüş konusunda Audi konfor odaklıymış,Bmw gayet sportif arkadan itiş ve direksiyonu başarılıyken Mazda harikalar yaratmış.Sürüşü en zevkli diyor ve direksiyonun tepkilerini hassasiyetini vb övüyor eleman.Önden çeker olmasına rağmen arkadan itiş Bmw den bile daha iyi sürüşü var Mazda'nın diyor.
R
9 yıl
Ses kaydı için Mikrofon + Harici Ses kartı tavsiyesi
Arkadaşlar amatör olarak gitar çalıp ses kaydı almak istiyorum laptop un mikrofon+ ses kartı rezalet + rezalet durumda...bana laptopun sisteminden daha iyi olacak şekilde toplam 150 lirayı geçmemek şartıyla harici usb ses kartı ve mikrofon önerebilirmisiniz...bütçe niye bu kadar düşük diyeceklere baştan söylüyorum amaç amatör kayıt,ayda yılda bir,bir şeyler çalıp kendi kendine kayıt edip dinlemek için..gidipte 350 liraya mikrofon 500 liraya ses kartı önermeyin lütfen...
R
9 yıl
F82 M4 vs E92 M3 Sesi...Neden Atmosferik,İşte Bu Yüzden!
R
9 yıl
Nissan\u0027dan Kim Kardashian\u0027a Gönderme \"Bizimki Daha Büyük\":)
< Resime gitmek için tıklayın >


Japon otomotiv devi Nissan, reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın Amerikan Paper dergisine verdiği çıplak pozlarla Twitter'dan dalga geçti.

Kardashian'ın geçtiğimiz günlerde verdiği pozlara üstü kapalı gönderme yapan Nissan, resmi Twitter hesabından, 2015 model bir GT-R Nismo’nun arkadan çekilmiş fotoğrafının üzerine “Bizimki daha büyük” yazılı bir görsel paylaştı.

Bu görselle birlikte "Kim Kardashian sana kötü bir haberimiz var" mesajını paylaşan Nissan, bu tweet'e Kardashian'ın ve Paper'ın Twitter hesaplarının yanı sıra derginin fotoğraf çekiminde kullandığı #BreakTheInternet (İnterneti altüst et) sloganının hashtag'ini de ekledi.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.