T

Er
13 Temmuz 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
144 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Özyeğin Üniversitesi Yemekleri
Özellikle kebabları çok methediliyor,Kendim deneme fırsatı bulamadım şuana kadar ama fiyat performans olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?Yurtdışından gelen şefler çalışıyor deniyor ne kadar doğrudur?Sushi vb uzak doğu yiyecekleride oluyor mu menüde ?
T
2 yıl
Makine mühendisliğindeki puan düşüşünün sebepleri(Mezun olduktan sonra ağır iş yükü mü)
Arkadaşlar merhaba,YTÜ Makine mühendisliği öğrencisiyim.Bu sene 2'ye geçtim.Son birkaç yıldır makine mühendisliği puanları hep düşmekte.Ben özellikle yıldız makine adına konuşacak olursam çok underrated olduğunu düşünüyorum şuanda.Sizce Makine mühendisliğindeki gerilemenin sebebi okurken ki zorluğu mu yoksa iş bulma kaygısı falan mı?Mezun olduktan sonra daha ağır iş yapma gibi bir durumdan korkuyor olabilir belki bazı adaylar ama benim gördüğüm kadarıyla çoğu mühendislik türüyle aynı iş yüküne sahibiz.Bilgisayar başında çalışılıyor genel olarak.
T
2 yıl
Özyeğin üni yemekhane ücretleri ne kadar ve yemekleri anlatıldığı kadar iyi mi?
Arkadaşlar üni seçiminde bu da önemli bir kriter bence ve bu konuda özyeğinin çok övgü aldığını duydum doğrumudur yemekleri iyi mi ve ücretler nasıl?
T
2 yıl
Özyeğin üni Gastronomi bölümü
Gastronomi için en iyi seçenek özyeğin midir sizce Tr de.DÜnya mutfağı konusunda da başarılı mıdır?
T
3 yıl
boks ve üniversite aynı anda gider mi
boks'a yazılmayı düşünüyorum fakat üni nin açılmasına 1 ay var ve ortalamaya çok önem veren biriyim ikisi aynı anda sizce gider mi yoksa zor mu olur?
T
3 yıl
Mühendislikte 4,0\u0027a yakın ortalama için yapmamız gerekenler
Arkadaşlar özellikle makine mühendisliği için sormak istiyorum bu soruyu hangi youtube kanallarından hangi hocaları takip etmeliyiz?hangi kitaplardan çalışmalıyız ve sınavlara nasıl hazırlanmalıyız? bu konularda bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
T
3 yıl
YTÜ makine VS ODTÜ makine
sizce bu iki okul arasında bu bölüm bazında ciddi bir fark var mıdır? odtü nün daha iyi olduğunu tabii ki biliyorum ama sınava 1 sene daha çalışıp odtü ye girmek mantıklı olur mu yoksa 1 sene kaybetmeye değmez mi aralarında ki fark.Amacım iyi hocalardan eğitim görmek ve staj vesaire falan bulurken ve mezun olduğumda iş ararken bir zorluk çekmeden iyi firmalarda işe girebilmek.savunma sanayisi ve otomotiv sanayisi bu iki alandan birinde çalışmayı düşünüyorum maaş ta önemli bir kriter seçimimde.Troll'den uzak ciddi yanıtlar verirseniz sevinirim birde sınava birdaha girersem obp'em kırılmıyor geçen sene girdiğim için ytü makine ye.
T
3 yıl
üniversite değiştirmek için üni deyken tekrar sınava girmek mantıklı mı
Arkadaşlar selamlar bi kaç aydır çok ciddi kafamı kurcalıyor bu olay şaun ytü makinedeyim odtü veya itü makine istiyordum sınav senemdeyken ve içime sinmedi pek ytü de devam etmek sizce sınava girip itü veya odtüye geçmek mantıklı olurmu hazırlığı bitirdim bu sene ve eğer itü yü kazanırsam 1.sınıfı 2 defa okumuş olacağım hem ytü de hem itü de bu yüzden kafam karışık.eminim ki benim gibi düşünenler ve bu şekilde üniversite değişikliği yapanlar da vardır onlar da görüşlerini yazarsam çok makbule geçer (yaşım 19 şuan ağustosta 20 ye gircem).
T
3 yıl
okuduğumuz üniversiteyi değiştirince yine kaldığımız sınıftan devam eder miyiz?
Arkadaşlar soru başlıkta.Aklımda şöyle bir plan var şuan ytü deyim itü veya odtü ye seneye geçiş yapmak istiyorum yks ye girerek eğer kaldığım sınıftan devam edecekem çabama değecek ama yks ile o okullardan birini kazandığımda sıfırdan başlayacaksam bunun pek bi manası olmayacak varmı bi bilginiz bu konuda veya tanıdığınız varmı böyle bir geçiş yapan?
T
3 yıl
iyi okulların aynı zamanda çok zor olması ve ortalama kasmanın da zorlaşması
Arkadaşlar mühendislikte bildiğiniz üzere odtü itü gibi okullarda 3,5 gibi ortalamalar yapmak ciddi manada zor ve bu da yurtdışında yüksek lisans için başvuru yaparken veya bazı savunma sanayisinde iş başvurusu yaparken sorun olabiliyor eğer ortalamamız 3 ün altındaysa bu yüzden sizce çok yüksek sıralama yapıp odtü yerine ytü gibi ismi yine güçlü ama dierinden daha kolay olan okul seçmek mantıklı bir davranış mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.