A

Teğmen
07 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
A
2 ay
FTTH İnternet Taşıma
İyi günler benim FTTH eve kadar fiber altyapılı internetim var, Türk Telekom kullanıyorum bunu iptal ettirmeden başkan servis sağlayıcısına taşımak istiyorum ama daha önce taşıyan arkadaşlarla sorum var interneti taşıyınca ont cihazı ve modem değişiyor mu. Yoksa telekomun verdi cihazları mı devam ediyoruz.
A
4 ay
Kombi Bar Düşmesi.
İyi forumlar, Nisan 2023 ayı sonları gibi sıfır daireye nitromix p24 sıfır kombi takıldı 1,7 bar su basıldı, servis geldi garantisi başladı, yaz geldiği için fazla kullanılmadı, eylül ayı başı gibi kombide su bitmiş ve arızaya geçtiğini gördüm, kombiyi takan firmayı aradım sıfır tesisata olabileceğini söyledi kombi de otomatik hava atma olduğunu söyledi ve bana 1,5 bar yap dedi bende yaptım ve kombiye bakmaya başladım ara ara ortalama 10 gün 15 günde bir 0,1 bar basınç düstüğünü gördüm ve akşam fark ettim ki kombi altında ki mobil sistemde iki tane boru bağlantı yerinin yeşerdiğini gördüm acaba oradan sızıntı yapmış olabilir mi, 3 hafta önce usta peçete ile kollektör ve petekleri kontrol etti ama birşey yok dedi, yeşerme yeni olmuş.
A
geçen yıl
Türk Telekom Fiber mi? Turksat Kablonet mi?
İyi günler forumdaşlar, yeni taşınacağım binada Türk Telekom eve kadar fiber ve Türksat atltyapı var. 2 sorum olucak
1. Sizce hangisi Kablonet mi? Türk Telekom mu?
2. Şuan TT VDSL kullanıyorum FTTH nakil oluyor mu ?
A
2 yıl
26 metre kare odaya kaç metre petek
İyi günler dostlar benim 26 metre kare salonum var bir cephe güney bir cephe batı, batı cephe de fransız balkonu var ve tam boy kapılı cam var ve yanlarında birer adet 80 cm normal petek var bu odanın güney cephesi balkon ve burda da sürgülü camlı kapı var, benim bu odam diğer odalara göre aynı derece ile ölçtüm 1 ile 1,3 derece daha soğuk oluyor sizce petekleri kaç cm çıkarmam gerekiyor ısı aynı olması içi diğer bütün odalar tek güney cephe.
A
4 yıl
Turkcell Arma Yapmıyor
An itibariyle kimi aramaya kalksam aramıyor arama başarısız yazıyor benden başka bu sorunu yaşayan var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.