A

Teğmen
09 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
97 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 hafta
22 kW AC Elektikli Araç Şarj İstasyonu Önerileri
Merhaba,

Sitede yeni alacağım elektrikli aracım için, kapalı otopark yerime 22kW şarj istasyonu alacağım ama, hangi marka, nasıl özelliklere sahip pek bilgim yok.

Site yönetimi ile birlikte kişisel şarj istasyonu kurulumu için genel kurul kararı aldık. İzin alınması kısımda sorun yok.

Mümkünse vestel gibi tak çalıştır şeklinde bir şarj istasyonu değil de, blutooth ile telefon ile bağlanarak şarj planlaması yapabileceğim bir cihaz istiyorum. Wifi bağlantım ya da ethernet kablosu ile internet çekme şansım çok zor. Dairem ile otopark yeri arasında 40-50m mesafe var. İnternet şart mı uygulamalı cihazlar için, böyle blutooth ile kullanılabilen internet ihtiyacı olmayan şarj istasyonu var mı açıkçası onu da bilmiyorum.

Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim her türlü fikre öneriye açığım.
A
8 ay
Bursa\u0027da güvenilir Aksasuarcı ve Servis önerisine ihtiyacım var.
Herkese selamlar. 2020 FC5 aracım var. Ön panjurum kırıldı değiştirmek istiyorum. Tamponun sökülmesi lazım. Biraz titiz bir adamım işçiliği iyi Bursa'da güvenilir aksesuarcı, tuning, yada servis önerisi olan var mıdır? Levogaraj Metin abi vardı bir tek. O da Balıkesir tarafına taşınınca aksesuarda kimseye güvenemedim. Bir kaç tane tanınan tuning firma var ama kötü yorumlar da okudum tereddüt ediyorum. Öneride bulunursanız sevinirim 
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.