D

Çavuş
07 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
169 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
AVCILAR’DA YAŞANAN BEKÇİ TERÖRÜ HK.
Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece bir arkadaşımla birlikte akşam yürüyüşü yapmak amacıyla Avcılar sahile doğru yürümeye başladık. Saat 22:00 sularında sahilde bulunan parkın içerisinden geçerken 3 tane 50+ yaşta adamın kendi aralarında bir şeyler içerek şarkı söylediğini gördük. Çevrede hiç kimse yoktu. Birden 3-4 bekçi koşarak gelmeye başladılar. Ne bağırıyorsunuz lan diyerek yaşlı adamları ayağa kaldırıp tutup sarsmaya başladılar. Adamlar ne olduğunu idrak etmeye çalışırken adamları tartaklayıp ellerini kollarını bükmeye başladılar.

Şimdi oraya gidip bekçilere ne yapıyorsunuz siz diye bulaşsak birde bizimle arbede yaşanacaktı. Şikayet etmeyi düşündüm ancak kimi kime şikayet edeceğim ?

Adamlar şarkı mı söylüyor bağırarak, gidip yanlarına konuşursun. Dayı biraz sessiz olun insanlar rahatsız olabilir diye ve olay orada kapanır. Baktın zorluk çıkarıyorlar ve sıkıntı oluyor, polisi ararsın gelir ve müdahalesini yapar. Olayın doğrusu budur.

Ülke içerisinde kimin eline birazcık yetki ve güç verilse, en vasıfsız insan bile bir anda allah modunu açıp gezer oldu.

Dün geceden beri bu olayı düşünüp duruyorum, ve biraz olsun rahatlayabilmek için buraya konu açmaya karar verdim.

Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim.
D
5 yıl
TÜRKÇE KONUŞAN İNSAN BULMAKTA ZORLANIR OLDUM
Herkese Selamlar,

Bugün Beylikdüzü Yakuplu tarafından evime gitmek için otobüs durağına gittim. Otobüs durağı oldukça kalabalıktı ve içlerinde Türkçe konuşan bir insan evladı yoktu. Birileri arapça konuşuyor, birileri kürtçe konuşuyor, bir yanda tatarlar abidik gubidik bir Türkçe konuşuyor. Resmen kendi memleketimde sokakta ne konuşulduğunu anlamaz hâle geldim.
Otobüse bindim gidiyorum gene durum aynı, herkes farklı bir lisan kullanıyor. Değişik değişik hareketler, bakışlar. İçimi sinir, öfke bastı.
Bu durumdan nasıl kurtulacak bu ülke bilmiyorum. Baya umutsuz bir ruh haline büründüm artık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.