B

Teğmen
18 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
IPS Panel, Klavye Aydınlatmalı
Merhaba arkadaşlar, IPS Panel, Klavye Aydınlatmalı 5bin tl civarı laptop arıyorum tavsiyesi olan var mı?
B
4 yıl
Xbox One S Battlefield 5
Merhabalar,
Kuzenime doğum gününde konsol hediye etmek istiyorum. One X pahalı geldi biraz o yüzden One S alayım diyorum.(Evlerinden ayrıca 4K TV var belki film de izlemek isterler o yüzden düz model yerine One S modelini almayı düşünüyorum)
Çoğunlukla Battlefield 5 oynanacak. Tam emin olmamakla birlikte 24 ya da 27 inç 1080p monitörde kullanılacak konsol ama biraz internette dolaşınca Xbox One S için iki tane soru oluştu aklımda bilenler cevaplayabilirse çok memnun olurum.

1-)Xbox One S Battlefield 5'de 60 fps veremiyor diyorlar bu doğru mu? X Modeli 60 fps veriyor biliyorum da S modeli 60 fps veremiyor mu? Bir incelemede Xbox One için 52 fps gösteren bir video vardı.
Aslında sormak istedigim One S ile Battlefield 5 akıcı oynanır mı?

2-)One S Battlefield'de 720p ile 900p arası çözünürlükte çalışıyor demişler ve bu görüntü çamur gibi geliyor diyorlar gerçekten çamur gibi mi? Bu oyun 27inç ve 24 inç 1080p monitörde nasıl görüntü verir?
B
4 yıl
Full HD IPS Panel Laptop Önerisi
Merhabalar,
Full HD ve IPS panel olmazsa olmaz dedigim bir laptop ihtiyacım var. Oyun oynanmayacak 1080p videoları sorunsuz oynatsın yeter dediğimiz bir donanım arıyorum. Ryzen cihazlar için yabancı sitelerdeki thermal throttling sorunları sebebiyle ikinci planda tutuyorum önceliğim intel.
Maksimum bir bütçe belirtmedim ama gerekirse 5bin lira da veririm ama önceliğim en düşük fiyat ile istediğime ulaşmak. 3bine halletsek harika olur diyorum ama 3bine civarına ips cihaz kalmamış gördüğüm kadarıyla.
B
5 yıl
İnternet Altyapısı En İyi ve En Kötü Yerler
Güncel harita üzerinde altyapı görebildiğimiz yer var mı?
Ispartada 20 kadar rastgele adrese baktım en fazla 30mbps hız gördüm çoğu yerde 14 15mbps hız var ve fiber hiç yok. Eskişehire baktım çoğu yerde fiber var. Kpssden güzel bir puanım var gelecek aylarda atama bekliyorum tabi ki internete göre tercih yapmayacağım ama gittiğim yerde de çağ dışı internet olsun istemiyorum.
B
5 yıl
Altyapı olmayan adrese internet önerisi
Yeni yapılmış bir binaya taşındım, birkaç kablo çıkartılmış sanırım internet için ama altyapı gözükmüyor haliyle internet bağlatamıyorum. Kisa sureli oturacağım altyapı bağlayın diyemiyorum firmalara. En fazla 1 yıl taahüt ile nasıl bir internet alabilirim? Turkcell superbox vardı 99 liraya o kapanmış sanırım. Öneriniz ne olur?
B
5 yıl
Samsung 49N5300 ve Seg 50SBU700
Merhabalar, televizyon arayışı içindeyim Seg 50SBU700 almayı düşünüyordum. 4K, wifi alıcısı, smart tv ve dahili uydu alıcısı ile ihtiyaçlarımı karşılıyordu ama markaya(Vestel) karşı tam emin olamıyordum. İnternette dolaşırken gözüme Samsung 49N5300 takıldı. Her ne kadar Full HD olsa da genel kullanımda yeterli olacağını düşünüyorum ama bu televizyon için DİVX ve DTS desteği olmadığını, taşınabilir harddisk ile film izlerken ses sorunu olduğunu duydum bu cihaza HDMI ile bilgisayarı bağlasam film izleyemez miyim ya da smart tv aracılığı ile Netflixten film izleyemez miyim? Bu televizyon hakkında bilgisi olan var mı DTS olmaması sorun yaşatır mı bana? Diğer tarafta 4K SEG televizyon var ama genel kullanımda 4Kya gerek var mı bilemedim.
SEG 2400 lira, Samsung 2600 Lira. 49-50inc televizyon bakıyorum dahili uydu alıcı, smart tv olmazsa olmaz dediğim özellikler 2500 lira civarında bütçem var. Yorumlarınızı özellikle varsa bu televizyonlar hakkında yorumlarınızı merak ediyorum.
LG 49LK5900PLA bu televizyon da ilgimi çekti hakkında ne dusunuyorsunuz?
İyi bayramlar herkese.
B
5 yıl
...
....
B
5 yıl
Asma Tavan Spot Aydınlatma Sorunu
Merhabalar, yeni taşındığım evde salonda 3'lü anahtar sistemi var, asma tavanda spotlar ile tavan içinde de led aydınlatma ve tavanda avize için iki kablo var.
Avizeyi tek yakamıyorum 3'lü anahtardan spot ve ledleri ayrı yakıp kapatıyorum ancak avizeyi yakmak için tüm aydınlatmaların aynı anda yanması gerekiyor bu da kullanım zorluğu oluşturuyor. Hepsini ayrı ayrı açıp kapatmak için ne yapmalıyım?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Optane+HDD ve SSD
Amazonda cihaz bakarken sata3 SSDli cihazlar ve hdd+optane olan cihazlar gördüm.
SSD daha verimli olacaktır ama windows açılışında pek bir fark olmadığını gördüm. Film izleyeceğim, PDF'den ders çalışırken arka planda mp3 ses dosyaları çalışacak. SSDli cihaz için ısrar etmeli miyim yoksa ssdsiz optaneli cihaz memnun eder mi?
Sadece HDD bile bana yeter aslında ama optaneli cihaz windows açılışı bu genel kullanımda memnun eder mi?

Şöyle bir video var ama sahte demişler.
https://youtu.be/vU30gAC-Fno

Bu kullanım için tavsiyeniz nedir? SSDli cihaz mı yoksa hdd+optane olan cihaz mı? Model seçmedim genel olarak bilgi almak istedim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.