O

Binbaşı
03 Ağustos 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
604 (Bu ay: 9)
Gönderiler Hakkında
O
6 ay
Noterde Eski Kimlik ile satış.
Arkadaşlar merhaba. Bugün arabami sattim. Çarşamba günü noter satışı yapacagiz. Yalnız benim kimligim eski tip. Bununla noterde satiş yapabilir miyim?
O
2 yıl
\"Bilgeliğin Yedi Sütunu\" kitabını arıyorum.
Hepimizin Arabistanlı Lawrence olarak bildiği Thomas Edward Lawrence'nin yazdığı bir kitap olan "Bilgeliğin Yedi Sütunu"nu arıyorum. Piyasada bulamadım, yayınevi ile bile görüştüm ama yok. Aramızda bu kitaba sahip olan arkadaşımız varsa uçuk fiyatlı ve yıpranmış olmamak kaydıyla söz konusu kitaba talibim.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Sakın Türknet\u0027e bulaşmayın!!!
20 Nisan'ı 21 Nisan tarihine bağlayan gece saat 01.00 civarı internetim gitti. Kontrol ettiğimde DSL ışığımın yanmadığını gördüm. Malum TurkNet'de böyle sorunları iletebileceğimiz bir Müşteri Hizmetleri birimi yok. Ben de saat 01.02'de online işlemler kısmına girip sorunumu yazdım. Sonra bakıyoruz diye standart bir cevap geldi. Daha sonra saat 11:30'da daha öncekine oldukça benzer bir cevap geldi ve o günden sonra başka cevap alamadım. Bugün 22 Nisan. Ayrıca eşim evden çalışıyor yani internet olmazsa işini yapamayacak. Ve yarından itibaren sokağa çıkma yasağı var. Bunları belirtmeme rağmen 22 Nisan saat 20:27 itibari ile hala cevap yok, ilgilenen yok maalesef. Müşterilerini böylesi çaresiz ve yüz üstü bırakan bu firmayı ben de bundan sonra kullanmamaya karar verdim. Sokağa çıkma yasağı bittiği anda benim de aldığı parayı hak etmeyen bu firma ile işim biter. Yazıklar olsun...
O
5 yıl
ZOMBİE ARMY 4: DEAD WAR [ANA KONU]
Sniper Elite ve Nazi Zombie Army serisinin yaratıcısı Rebellion'un yeni oyunu "Zombie Army 4: Dead War" resmen duyuruldu.

Ps4, X-Box ve PC. için 2020 yılının ilk aylarında çıkacak oyunun 4 kişiye kadar Co-op oynanışı destekleyeceği açıklandı ve ilk sinematik fragman yayınlandı.

https://youtu.be/ItL2aANnO3s
O
5 yıl
Yoksulluğun fotoğrafını çekti, işinden oldu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Muş'un Korkut ilçesi Çınarardı köyünde, battaniyeden yapılan yırtık çantayla okula giden öğrencisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan ücretli öğretmenin, yerine kadrolu sınıf öğretmeni atandığı için görevine iadesine ihtiyaç duyulmadığını bildirdi.
İlkokul 4'üncü sınıf öğrencisi İ.E'nin (10), annesinin battaniye parçasından yaptığı okul çantasıyla çekilen fotoğrafı, öğretmeni S.E. tarafından geçen aralık ayında sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada yayılan fotoğrafın ardından Muş Valiliği, konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında okulda çanta dağıtıldığı, İ.E.'ye de çanta verildiği, ayrıca aileye her ay 600 TL nakdi yardım yapıldığı belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise konuyla ilgili başlatılan inceleme kapsamında fotoğrafı paylaşan öğretmeni görevden aldı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, görevden alınan öğretmenin durumunu TBMM'ye taşıdı. Tanrıkulu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, battaniyeden yapılan çantayla okula giden öğrencisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan öğretmen S.E.'nin görevine iade edilip edilmediğini sordu.

BAKAN SELÇUK: GÖREVİNE İADESİNE İHTİYAÇ YOK

Bakan Selçuk, S.E. adlı öğretmenin, 2 yıllık ön lisans çocuk gelişimi bölümü mezunu olduğunu, ek ders karşılığı ücretli öğretmen olarak görev yaptığını, yerine kadrolu sınıf öğretmeni atandığı için tekrar görevine iadesi için ihtiyaç bulunmadığını belirtti.

Bakan Selçuk, önergeye cevabında ayrıca, "Muş Valiliği'nce, söz konusu ücretli öğretmenin, öğrencinin fotoğrafını velisinin izni olmadan sosyal medyada paylaştığı ve disiplinsiz davranışları olduğu, öğrencinin ailesinin basına yansıyan bu olaydan rahatsız olduğu ve çocuklarının böyle bir konuya karıştırılmasından hoşnutsuz olduklarını, adı geçen ilkokulun eğitim öğretimle ilgili ihtiyaçlarının karşılandığı, okulun ve öğretmenlerin taleplerinin yerine getirildiği belirtilmektedir" dedi.

cumhuriyet.com.tr'den alınmıştır.
O
5 yıl
Sniper Elite V2 Remastered, Sniper Elite 5 ve Sniper Elite VR duyuruldu.
Rebellion, 2019 çalışmaları hakkında gerçekleştirdikleri yayın ile dört Sniper Elite oyununa dair bilgiler paylaştı. Bu yayında Sniper Elite 5'in geliştirilmekte olduğu teyit edilirken Switch için Sniper Elite 3 Ultimate Edition, VR cihazlar içinse ayrı bir Sniper Elite oyunun yapıldığı aktarıldı.

Daha önce sızdırılan bilgilerin doğruluğunu teyit edecek şekilde, Sniper Elite V2 Remastered de bu yayında duyuruldu.

Sniper Elite V2 Remastered, 4K ve HDR desteği sunulan gelişmiş grafikler ile gelecek. Oyunda bir fotoğraf modu yer alacak. Yeni oynanabilir karakterler ve 16 kişilik multiplayer da bulunacak. Orijinal oyuna sahip olanlar için Remastered indirimli olarak satın alınabilecek.

Sniper Elite VR ve Sniper Elite 5 için henüz herhangi bir ek açıklama yapılmış değil.

(oyungezer. com. tr'den alınmıştır.)
O
6 yıl
STRANGE BRIGADE (PS4 ANA KONU)
Zombie Army ve Sniper Elite serisi ile hafızalara kazınan Rebellion tarafından geliştirilen Strange Brigade 28 Ağustos'ta oyunseverlerin beğenisine sunulacak. PC., XBox ve PS4. platformuna aynı anda çıkacak oyun 4 kişiye kadar Co-op oynanabilecek.

https://m.youtube.com/watch?v=Pj2aDNbOYNw&t=9s


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.