C

Teğmen
18 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Reeder a7is Blue hakkında yardım
merhaba bugun vatandan Reeder a7is Blue modelini satin aldim cok güzel bir cihaz forumu karıştırırken telefon ozelliğinden bahsediliyor bu modeli telefona cevirme durumu nedir yani çevrilme imkanı varmidir bilgi verirseniz cok sevinirim iyi aksamlar.
C
9 yıl
BOUNTY uygulaması ile para Kazan
Merhaba Arkadaşlar Daha önceden konusu açıldımı bilmiyorum ama yinede sizleri bilgilendirmek istedim..

Uygulamanın Adı : BOUNTY

Uygulamanın amacı GPRS yardımı ile çevrenizdeki alışveriş merkezlerinde sizden bir kaç görev yapmanız istiyor görevlerde Anket şeklinde , Zaten uygulama türkçe ve kullanımı çok basit.. Şuanki çevremdeki görevler 10 TL tutarında ve bir çok görev var ( izmirliyim bu arada ) ilk başlarda parayı gondereceklerini düşünmüyordum ama dedkileri gibi parayı Hesabıma Bu gün yatırdılar Denemenizi Tavsiye ederim.. Kısaca özetlemek Gerekirse :

Görevler 1 , 5 , 10 , 20 TL olarak gidiyor

30 TL olmadan Hesabına havale isteminde bulunamiyorsun

Görevleri gönderdikten sonra Kabul olmasi 3 iş gününü buluyor

30 TL + bakiyeniz olduktan sonra sizden ad soyad iban numarası vs istiyorlar ve istek yatığınız haftanın cuma günü hesabınıza havaleyi yapıyorlar..

Ödeme Aldığımın Kanıtı :

< Resime gitmek için tıklayın >

40 tl yi deneme amaçlı sadece 4 görev yaparak kazandığımı belirtmek isterim....

Uygulama Linki :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentify.bounty

Umarım işinize Yarar iyi aksamlar....

Uygulamadan birkaç Resim :

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 yıl
5M MIGROS LOGITECH MediaBoard Pro PS3 Kablosuz Klavye
merhaba arkadaşlar bu akşam gaziemir optimum 5m migrosda LOGITECH MediaBoard Pro PS3 Kablosuz Klavye 19.90 dan yanliş hatırlamıyorsam 13.90 a düşmüştü 4 adet ürün vitrinde vardi almayi dusunenlerin faydalanmasi icin bilgilendirme yapmak istedim.
C
10 yıl
[ ALINIK ] Zubaba Asmo Glad
merhaba arkadaşlar zubabada asmo tarafında 65 glad alinacaktir cok ucuk fiyatlar verilmediği sürece değerlendirilir.. pm atarsaniz sevinirim iyi günler
C
12 yıl
ps3 sorunu
iyi geceler arkadaslar konuyu nereye acacagimi bulamadigim icin buraya acıyorum. bugun teknosadan genturkcell kampanyasi ile move pack + god of war 3 paketini satin aldim eve geldim kurdum hersey normal oyunlar cok iyi ama gel gelelim ps 3 ün menülerinde gezerken ps3 kapanip acilmada degilde tabiri cazise göz kırpıyor gibi kapanip aciliyor makina kapanmiyor ama ekran anlık gidip geliyor buda benim sinirimi cok bozuyor oyunlarda sorun yok ama ne zaman menüye dönsem basliyor yapmaya. benim burada yapabilecegim bir sorunmudur. yada servislikmidir... 15dk kurcalayamadim aleti bu sekilde bir tepki verdi. bilgisi olan bir arkadas bilgilendirme yaparsa cok ama cok teşekkür ederim iyi geceler.
C
13 yıl
SAMSUNG PS43D490
merhaba arkadaşlar Samsungun bu modeli icin yorumlarınızı alabilirmiyim nedir ne degildir iyimidir değilmidir.. bilgilendirirseniz sevnirim.

http://www.neistesenvar.com/urun/samsung-ps-43d490-3d-plazma-tv-samsung-turkiye-garantili.aspx?utm_source=eFiyat&utm_medium=CPC&utm_campaign=eFiyatJetStandartYonlendirme&ref=efiyat
C
17 yıl
Video eFfect ekleme programi lazim...
arkadaslar bana video ya effect eklemek icin program lazim eger bilginiz warsa we yazarsaniz sewinirim..

http://www.youtube.com/watch?v=83GPDws30F4

videodaki effect ler gibi effect yapmak isityorum nasil bi programla yapabilecegim hakkinda beni bilgilendirirseniz sewinirim..

simdiden cok teşekkürler...
C
18 yıl
satılık 67 - 66 priest
67 lvl olympiada orc priest chitin +7 set dual ce dol smite hammer +3 130k nps vs. vs.

66 LvL edana rebit +2 durandal 230k nps paper set fln filan orc priest ilgilenen warsa msn birakin ben sizi eklerim.. fiatlar makuldur..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.