T

Teğmen
15 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Kendi kendine hp startup menüsü açıldı acil yardım
Bilgisayarı açtım şimdi startup menüsü geldi. Yanlış birşry yapmamıştım kapamadan önce dün. Ne yapmam lazım continue startup mu system recovery mi?
T
3 yıl
Bu olayın olma olasılığı ne?
Cidden merak ediyorum. Bu olay cidden tesadüf mü yoksa hesabımda sorun mu var?
Son 3 hafta 1 aydır 6 sandık açtım. İlkinde şampiyonlar şampiyonu thresh geldi. Vay dedim açtım skini. Sonrakinde vahşi batılı thresh geldi tesadüfe bak dedim almadım. Bir sonrakinde Sonsuz Karanlık Thresh geldi. Bi işkillendim yine de tesadüf dedim geçtim. Aldım onu. Ondan sonrakinde threshin kendisi çıktı. Buraya kadar zaten çok ilginç ama dahası da var. Sonrakinden kamuflajlı teemo çıktı. Az önce son açtığım sandıktan ssw thresh çıktı. Cidden tesadüf olmadığını düşünüyorum. Oyunda 1168 skin var ve 1 ayda açtığım 6 sandıktan 4 thresh skini 1 de thresh çıkıyor. Ben de bir bildikleri var diye thresh mainliyorum artık.
T
3 yıl
Danganronpa animesini izlemiş ve oyununu oynamış olanlar var mı?
Danganronpayı geçen baharda izledim, şimdi oyununu oynamak istiyorum ama ilk oyunla anime genel hatlarıyla aynıymış. Acaba direkt 2.oyuna mı başlasam yoksa 1'i de oynamalı mıyım? 1'i oynarsam sıkılırım, oynamazsam da 2'nin hakkınu veremem diye çelişki içinde kaldım.
T
4 yıl
%8\u0027de kapandı
Arkadaşlar 3 4 gün önce Pavilion 15 dk0011 nt adlı cihazı aldım, aldığım gün tam şarj yaptım bugüne kadar başka şarj yapmadım. Sabah kullanırken %8'e gelince uyarı çıktı kapatılıyor gibisinden ve kapandı. Şarja taktım sonra.
Bataryası sorunlu değildir değil mi? Neden böyle oldu
T
4 yıl
Devlet kütüphanesine kitabı geç getirmek
Bunun cezası var mı? Çok uzun zamandır kütüphaneye geri götüremediğim bir kitap var ve acayip vicdan azabı çekiyorum. Direkt normal bir şekilde iade etmek istiyorum ama bu kadar uzun süre sonra getirince de bakamam utançtan adamın yüzüne ayrıca.
Sanırım çalışmaya gittiğimde raflardan birine koyacağım.
T
5 yıl
Balçovadan İzmir Arenaya nasıl giderim
Ya konsere gitmek istiyorum da izmir arenaya nasıl gideceğim hiçbir fikrim yok. Otobüsle balçovaya geldikten sonra nasıl gideceğim bir fikrim yok. Bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum
T
5 yıl
Her gün ölü gibi geziyorum, sıfır enerji. Nasıl düzeltebilirim?
Ne kadar erken uyursam uyuyayım her gün ölü gibi geziyorum. Hiç enerjim yok. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
T
5 yıl
Erken öleceğim
Böyle hissediyorum. 1.5 yıldır stres peşimi bırakmıyor ve bırakacak gibi değil de hiçbir zaman. Gerçekten salt mutlu olduğum hiçbir zaman yok. 1 ay öncesine kadar her gün ölüm korkusundan uyuyamıyordum. Şimdi yok ama yakında yine gelir.
Böyle giderse hastalıklar için açık hedef haline gelicem.
T
5 yıl
Mezunum, çalışamıyorum...
Büyük hevesle mezuna kaldım, say 84kdan ve şu anda ayt mat ve biyo dışında bir şeye çalışmadım adamakıllı. Hedefim büyük ama daha geoya yeni başlıyorum. Önümde çok uzun bir yol var ama şimdiden böyleyse 9 ay nasıl dayanacağım diye soruyorum kendime.
Spor yaparım, ingilizce çalışırım, kitap okurum, dizi izlerim zamanım da bol dedim. Tek yaptığım telefonda mal mal gezinmek. Dün kitap okudum çok iyi geldi. Tavsiyeleriniz var mı?
T
5 yıl
Cinayeti umursayan kimse yok aslında.
Herkes vicdanımı nasıl rahatlatırım diye düşünüyor. Şu anda sosyal medyada bu konu hakkında yazı yazanların neredeyse hepsi normal hayatına devam ediyor, kimse soruna çözüm bulmaya çalışmıyor. Tek görmek istedikleri suçlunun ceza aldığını görmek, bu olduğunda kimse bir daha bu olayı hatırlamayacak, sorun da çözülmeyecek.
İnsanların derdi diğer insanlarla aslında. Her gün, her an, her yerde insanlar öldürülüyor, katlediliyor. Bunlardan bir tanesi için yas tutunca, başkalarını mutsuz olmaya zorlayınca hiçbir şey değişmiyor. Ne öldürülen kadın geri gelecek, ne o küçük kız daha iyi olacak, ne de bu olayların önüne geçilecek.
En geç birkaç gün, bir hafta sonra yeniden insanlar cinsiyetçi küfürlerini etmeye devam edecek, forumda kadınlar yine aşağılanacak.
Belalar hiçbir işe yaramıyor. Toplumu eğitmek lazım, ama ne yazık ki insanları eğitmek bela okumaktan daha zor geliyor millete.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.