G

Binbaşı
10 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
359 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
Kalkülüs için kitap önerisi
Hazırlıktayım, kalkülüsü halledeyim diyorum. Kimya öğrencisi için şöyle ispatlı, adam gibi bir matematik kitabı var mı ?
G
2 yıl
Laptop renk sorunu
Arkadaşlar merhaba. Laptopta renkler çok parlak ve keskin oluyor, alt tab yapıp başka bir uygulamaya geçince olması gereken hale geliyor ama 4 5 saniye sonra tekrar eski parlak haline geliyor. Bunun nedeni nedir ? görüntü ayarlarından falan bakmaya çalıştım ama bir şey bulamadım bunla ilgili. Eskiden şarjdan çıkarınca oluyordu bu olay şimdi ise sürekli.
G
2 yıl
word dosyasını ingilizce yapma
Arkadaşlar ingilizce yazı yazıyorum da dosya türkçe olarak algıladığı için kelime hatalarını vs düzeltmiyor, hello yazsam altı kırmızı oluyor. Onu düzgün bir şekilde ingilizce için çalışır hale nasıl getiririm ? Altındaki kırmızı çizgileri yok etmeye çalışmıyorum, oto düzelticiyi ingilizce yapmaya çalışıyorum.
G
2 yıl
silin
silin
G
2 yıl
Kartta kalan para
Merhabalar. Burs kartımda 8tl kaldı da onu alamıyor muyum, kartla isim bitti yoksa atacağım. Çekmeye çalıştığımda geçersiz işlem diyordu ve 100tl çekme şansım vardı. Çekme tuşuna bastığımda harbiden işlem devam ediyordu da bir şey olur diye çekmedim, devam etsem ne olur 12 ay değil de 11 ay yatmıştı burs zaten 300 tl mi ne vermeleri gerekti herhalde, acaba ondan mi 100 tl falan çekebilme sansım var
G
2 yıl
YÖK bursu alan var mı
Şu an yök bursu alan var mı ? Bana eğer koşulları sağlıyorsam maille geri dönüş yapacaklarını söylediler ancak bir geri dönüş alamadım. Hazırlık sınıfında olduğum için diyeceğim ama hazırlığım sistemde zorunlu olarak gözüküyor ve yök'ün kararnamesinde zorunlu hazırlıkta da ödeneceği yazıyor.
G
2 yıl
Yurt için kettle önerisi
Yurtta kalıyorum, kendim için ufak bi kettle almak istiyorum. Hani 1 litre hacim bile fazla gelir öyle diyeyim. Yardim eder misiniz acaba ?
G
2 yıl
kulak ağrısı için ilaç
arkadaşlar merhaba, birkaç gündür kulağım ağrıyor ve şu an ağrımasa da tıkalı vaziyette. Eczaneden reçetesiz olarak damla alabilir miyim ?
G
2 yıl
Yakınsak seriler ve limit hk.
Şimdi şunu anlamadım, bir "sürekli" fonksiyonun a noktasındaki limiti ile a noktasındaki değeri aynı mı ? Demek istediğim lim (x-->a) f(x)=f(a) mı ?
Bunu sorma nedenim yakınsak seriler için. 1+1/2+1/4+1/8... serisinin değerini bulmak için limit kullanıyoruz ve sonuca 2 yazıyoruz. Peki o 2 ne ? Sayının çok çok çok yaklaştığı ama asla o değere ulaşmadığı bir sonuç mu yoksa direk 1+1=2 denklemindeki bildiğimiz 2 mi ?
G
2 yıl
Game of Thrones 1.sezon türkçe altyazı ?
  • sezonun Türkçe alt yazılarını bulamıyorum, 1'den sonrakilerin var. Nereden bulabilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.