M

Çavuş
20 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
88 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
ilaç rehberi
< Resime gitmek için tıklayın >
Modern arayüzü ile doğru bilgiye kolay ulaşmayı sağlayan Türkiye’nin online ilaç rehberi ilaclar.net yayında!

Teknolojinin gelişmesiyle beraber her sektör gibi ilaç sektörü de bu gelişmeye ayak uydurmak zorundadır. Yazılı ve basılı yayınların yerini zamanla online kaynaklara bırakması ilaç sektöründe de online faaliyet gösteren ilaç rehberi ihtiyacını doğurmuştur. Bu alanda emsal bir çok site olmasına rağmen kullanıcıların mevcut sitelerin karmaşası ve zor kullanımından şikayet etmesi üzerine ilaclar.net basit ve modern tasarımıyla internet dünyasına adım attı.

ilaclar.net sitesi başta hekimler, hemşireler ve eczacılar olmak üzere bütün sağlık çalışanları ve vatandaşların doğru bilgiye en kısa sürede ulaşması amacıyla herhangi bir kar amacı gütmeden ve ömür boyu ücretsiz yayın yapacağını taahhüt ederek açılmıştır.
Orjinal ilaç prospektüsleri ne yer verilen internet sitesinde aynı zamanda güncel ilaç fiyatları, etken maddeler, ilaçların gebelik kategorisi, barkod numarası ve atc kodu gibi temel bilgilere yer verilmektedir. İlaç firmalarına yönelik geniş bilgilere yer verilmiş, sağlık profesyonelleri ile ilaç firmaları arasında bir köprü olması amaçlanmıştır. Daha önce hiç bir Türk ilaç rehberinde eşine rastlanmamış “yan etki bildir” iletişim formu ile bildirilen yan etkiler direk ilaç firmalarına iletilmektedir.

Sitede yer alan blog bölümünde devamlı güncel, yeni ve doğru bilgiyi veren içerikler yayınlanmaktadır.

Sektöre hızlı bir adım atan yeni websitesini ilaclar.net adresinden inceleyebilir, fikir görüş ve önerilerinizi iletişim formu aracılığıyla yöneticilere iletebilirsiniz.
M
4 yıl
Koronavirüsün gen haritasını Türk Profesör Buldu
Koronavirüsü izole etmeyi başaran türk profesör Aykut Özdarendeli ve ekibi, ölümcül virüsün gen haritasını çıkarmayı başardı. Türkün gücünden korkun!


< Resime gitmek için tıklayın >

Kaynak
https://medisozluk.com/aykut-ozdarendeli
M
4 yıl
Koronavirüsün yeni ilacı bulundumu?
Sözlüğümde bir doktor bu yeni ilaç ile ilgili bir başlık açmış. Bende üzerine biraz araştırma yaptım sanırım plaquenilin yanına kısa zamanda eklenecek bir ilaç. Şuan yurt dışı kaynaklar var hep, inşallah sözlükte diğer hekim arkadaşlarında katılımıyla ilacın türkiye arşivini oluştururuz.

https://medisozluk.com/remdesivir ilaç ile ilgili açıklamalar burada.

Not: bunu bir reklam başlığı olarak göndermedim donanımhabere sadece dikkatimi çekti bilginiz olsun veya bilginiz var ise paylaşın istedim.
M
4 yıl
Kaymakam sağlık personeline saldırdı
eski görüntüymüş silinebilir
M
4 yıl
Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısı Meclise Sunuldu
AK Parti'nin, sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin düzenlemenin de bulunduğu kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

kaynak
M
4 yıl
medi sözlük - sağlıkçılara özgü sözlük
medi sözlük 2 gün önce açıldı ve büyük ilgi gördü.

amaç sağlık çalışanlarını buluşturup sohbet ve her konuda paylaşımlar yapmak.

https://medisozluk.com

Yazar alımları bir süre herkese açık. Not: yönetim kadrosunda olmak isteyenler pm ulaşabilir.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
imam ve öğretmenlere hastane görevlendirmesi geldi
1 nisan 2020 de alınan kocaeli il umumi hıfzıssıhha kurul kararları doğrultusunda kocaelide öğretmen ve imamlara hastane de görevlendirilebilecekleri tebliğ edilmiş.

Şimdi imamlar düşünsün işte...!

https://medisozluk.com/imamlara-hastane-gorevlendirmesi
M
4 yıl
Sağlıkçılara korona hediyeleri
Türkcell ve diğer operatörler sağlıkçılara özel hediyeler vermiş kimi 2 ay kimi 1 ay hepsi anlaşmış galiba 500dk 5gb internet vermiş

https://medisozluk.com/mobil-operatorlerden-korona-hediyeleri
M
4 yıl
Volkswagen 2020 Fiyat Listesi
2020 yılı güncel fiyat listesi açıklandımı bilginiz varmı arkadaşlar?
M
4 yıl
E devlette ceza gözüküyor e-vergi dairesinde yok satış işlemi olurmu
Arkadaşlar aracımı sattım yarın nöbetçi noterde satışı yapıcaz. Sıfır araç aldım kapora verdim kalan ödeme yarın yapılmalı.

E devlet trafik cezaları bölümünde borç gözüküyor ama ödemek için internet bankacılığı ve e vergi dairesine girdiğimde borç gözükmüyor. Yarın satışta sıkıntı olurmu acil cevaplarmısınız bilenler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.