M

Yarbay
20 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
539 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Rx 6600 incelemesi ve rakip PowerColor Rx 570 4gb
Rx 6600 ile aranıza katıldım , Powercolor Rx 570 4gb ile karşılaştırmam yeni bitti.

Eve Sapphire girmesi kesinlikle yasaktır !

Rx 6600 incelemesi ve rakip Rx 570 /  Rx 6600 review and competitor Rx 570. - YouTube


Bayram bayram çalıştığımızdan günlük birkaç saat boş vaktim vardı sadece bu kadar oyunla test edebildim kusura bakmayın beyler :/
M
2 yıl
AMD 5000 serisinden umudu kestim.
Bu ne paragöz firma yav beyler alan alıyor kimi cebini düşünmüyor, kimisinin parası çok Amd nin en takoz işlemcisinden tutunda en üst seviye işlemcilerine kadar fiyatları çok astronomik, inanın r5 2600 ü kırıp anakartı satıp intel i5 11400f alasım var , Allah intelsiz bırakmasın bizleri diyorum.
M
2 yıl
Ekran kartlarının ömrü hakkında !
Uzun zamandır bilgisayar sahibiyim ve etrafımda başka kullanıcılardanda yapmış olduğun gözlemler sonucu ekran kartları bir bilgisayarda bozulma ihtimali en yüksek olan parça , işin diğer üzücü yanı ise pc deki en pahalı olan bileşen diğer bileşenlerinizin tamamından kat kat daha pahalı fiyatı oluyor.

bu kısa ömürlu parçalar Amd ve Nvidiayi mutlu ediyorken tuzlu fiyatları sayesinde. Siz bu cihazların kelebek ömürleri hakkında ne düşünüyorsunuzz ?
M
3 yıl
Tuf B450-Plus Gaming den TUF Gaming B450-PLUS II geçiş
Düz plusdan plus 2 ye geçiş yaptım arkadaşlar yaklaşık 250₺ masrafla sizce değer mi ? aslında Tuf b550 alma niyetindeydim ama pcie 4 harici bir espirisi yok parçaları neredese bu seriyle aynı b550 alsaydım 600₺ masraf olacaktı, sizce mantıklı bir hareket yaptım mı ? yorumları bekliyorum :)





< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Geçmiş tekrar etti.
geçen yıl böyle bir olay yaşamıştım.
Yatay Çizgili Işıklar ve Ses » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)


ondan sonra ise tv ye bağlı fx 8350li kasamdan Gtx 760 ı Dp bağlantılı monitörlü kasama taktım 1 ay geçmeden gtx 760 rahmetli oldu , daha sonrası Rx 5700 satın alıp 1 yıl boyunca sorunsuz kullandım, onu kullanırken fx 8350 li kasama tekrardan Rx 570 satın aldım aylarca o kasada sorunsuzken, Rx 5700 sattım ve Rx 570 i Dp bağlantılı monitörüme takınca yukarıdaki linkini paylaştığım sorunu yaşıyorum yaklaşık 1 ay oldu yatay çizgiler açılışta ses ve bazen kısa süre sonra görüntü gidiyor büyük ihtimal kartım arızalandı yine , sizce suçlu kim ? r5 2600 lü kasam mı ? yoksa monitör mü ?

fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.


biraz bozuk karışık yazdım kusura bakmayın sadece suçluyu bulmak için görüşlerinize ihtiyacım var.
M
3 yıl
A320, B350, X370, B450, X470 kullanıcları ve yeni Ryzen planlarınız ?
B450 Tuf plus anakart, r5 2600 işlemci ve corsair cl16 3000mhz ramlere sahibim , ilerideki planım r5 5600x yada 5700x e geçmek olacak , tabiki stabil bios güncellemesi çıkması gerekiyor. Beni korkutan olmadık yerlerde çıkan mavi ekranlar , yada ani pc kilitlenmeleri umarım böyle bir hatalarla karşılaşmayız.
Fiyatlar inince ve oyun kampanyaları başlayınca böyle bir geçiş yapma planım var.
Peki gelelim soruya sizlerin sistemi ve geçiş planlarınız nasıl olacak ?
M
4 yıl
( çözüldü ) yeni i7 10700K lı sistem kapanıyor ( arkadaşın )
Yakın bir tarihde istanbulda oturan bir arkadaşıma Amd sistem tavsiyede buludum olmaz ben intelden , Nvdiadan şaşmam dedi ve gidip şu parçaları topladı.

Anakart; Gigabyte Z490m
İşlemci; i7 10700k
Ramler; 3600mhz 8x2
Güçkaynağı; Aerecooll 750w gold
Kasada; Aerecoll

arkadaşımızın kasasında böyle bir sorun var , cs go oynarken pc kapanıyor, furmarkta pc kapanıyor, cpu z strees testinde pc kapanıyor ve masaustu yada biostayken kesinlikle pc kapanma olayı yok , işlemci ekran kartı ısısı normal.

Güç kaynağından şüphelendiğimden sinerjiye gönderttim onlarda baktıklarını birşey olmadığını söylemişler. Sinerji servisinden gelen güç kaynağini takinca aynı şekil resetler devam ediyor.

Sizlerin bu pc kapanma olayıyla ilgili düşüncesi nedir arkadaşlar ? ( arkadaşa yardım amaçlı açılan bir konu )

Çözüldü; 21.11.2020 tarihiyle arkadaş n11 den sipariş ettiği 700w fsp güç kaynağı sayesinde bu sorunlardan kurtulmuş bulunmakta , kendisine eski güç kaynağını sinerjiye ürünü iade etmesi gerektiğini anlattım.
M
4 yıl
Teknobiyotik para iade sorunu ve yaşadıklarım.
Ayın 18'iydi yanlış olmasın eski fx 8350 li kasama bir kart arayışına düştüm Teknobiyotikden biostar Rx 560 yada yine hepsiburada satıcı teknobiyotik olan Asrock rx 570 arasında kaldım neyse dedim rx 560 olanı alayım , eve kart geldi küçük kutuda ufacık bir kart hoşuma gitmedi hiç takmadan iade ettim.

Diyorum iade olsunda Asrocku alayım neyse yatan falan yok 3. günü sitelerinden destege mesaj attım akşam 16:00 gibi mesaj geldi 850₺ hesabınıza kupon olarak eklendi diye.

Neyse işten 16:00 da çıktığım gibi 18:00 kadar saatlerce aradım ulaşılmıyor ulaştığım kişi bir öncekine aktarıyor , biri dahili numara veriyor arıyorum oda boş, ertesi gün oldu yine sabah aradım her aradığım kafadan savıyor yok şurayı tuşla diyor orayı tuşluyorum biz ilgilenmeyiz diyor.

Baktım olacak gibi değil şikayet vara yazdım aradan kısa bir zaman geçti, beni Teknobiyotikden aradılar kuponu iptal edip paranızı kartınıza yükleyeceğiz dediler tamam dedim ama şikayetinizi de kaldırırsanız seviniriz.

Yukarıdaki görüşme bittikden yaklaşık bir saat sonra birdaha aradılar beyefendi para iadenizi yapacağız şikayeti kaldırabilirmisiniz , bende dedim para iadesi olsun öyle kaldırayım , ama diyor firmamızın prodüsürü gereği şikayeti kaldırmazsanız iade yapamayız, lafa bak !

Güzelce iade etseler bu kısımda ben şikayeti yine sileceğim ama bunlar yine sallamasyon derdinde bende şikayeti silmedim.

Yahu bunların genel müdüründe pisikolojik sorunları mı var ? bir insanı durduk yere firmadan soğutuyorlar halbuki adam gibi iade etseler asrocku alacaktım arızasıda yoksa kullanacaktım.
M
4 yıl
Mikrofon ses sorunu değişik
Hepsi Burada dan bir satıcıdan mikrofon seti aldım Türkiye de başka kimsede olmayan bir garip sorunla karşılaştım , piyango bana vurdu sorun şu arkadaşlar yaklaşık 30dk 40 dk sonra ses kayıtlarında parazitlenme oluyor ve ses kayıt etmeyi tamamen bırakıyor yada arasıra cızırtılar geliyor. Bu konu hakkında bir fikiri olan var mı ?
M
4 yıl
Lastvoice Bm800 ses cızırtı sorunu hakkında !
Arkadaşlar bu ürün yeni elime geçti phatom powerli full set , gece ve bugün gündüz denemelerim oldu alacak arkadaşlarında bilgisi olsun diye bu konuyu açmak istedim mikrofon ilk bir kaç saat çok iyi ses kaydediyor ama ondan sonrası hiç konuşmasam bile kayıtlarda hışırtılar cızırtılar olmakta.

cızırtı konusunda gerçek suçlu şuanlık bu arkadaş duruyor gibi enerjiyi pc nin usb girişinden alıp mikrofona 48w sağlıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >

bm800 ün kendisi , mikrofona gelen kablonun pimi tam oturmuyor ama cızırtınım bunla alakası olduğunu düşünmüyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >

test videoları gelecek sizde cızırtıyı görunce görüşlerinizi burada paylaşırsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.