H

Binbaşı
27 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
9 ay
Vatan Bilgisayar beceriksizliği ve duyarsızlığı!!
Vatana verdiğim 3 siparişin ancak 1 tanesini teslim alabildim. Siparişimin biri ellerinde yokmuş ve anlayıp iade başlatmamız 2 gün sürdü. Para iadesi ne zaman yapılır belli değil. Diğer siparişimin hemen faturası bornova mağazası tarafından kesildi ama kargoya 3 gün boyunca verilmedi. Bulunmaz bir şey de değil yani işlemci ve ram. Bu siparişi de iptal ettim bakalım iptal kaç aya olur. Daha önce vatan mağazalarından alışveriş yapmıştım, hiç sorun da yaşamadım ama iyi büyüyememiş demek. Ben bir daha kapısından geçmem.
H
9 ay
Steam Oyun %20 indirimli
Steam hesabımda 1000 lira kadar birikti. Cacık cacık sitelerdeki komisyonculara item satacağıma, ilgilenen varsa alacağı oyunu steamden alıp hediye edeyim ve %20 indirimli almış olun. Güvenmezseniz İstanbul içinde bana yakın bir yerde buluşabiliriz de.
H
2 yıl
İstanbul\u0027da taksicinin isyanı
Taksi teklifine karşı olduğunu söyleyen Taksici Talip Güneşdoğdu, "Üç vardiya çalışacak, 7 bin lira maaş, senede iki ikramiye bu kazanç nerede? Bu kazancı bana söylesene. 25 bin lira bir taksici kazansın ben kendimi asacağım. 5 bin araba verecek. Neye dayanarak verecek bu taksileri. Ben devletten ihaleyle aldım. Benim hakkım nerede o zaman, benim paramı ver. Aldığım zaman bir taksi plakam 4 daire yapıyordu. Şimdi bir daire bile alamıyorum" şeklinde konuştu.
https://www.mynet.com/taksiciler-den-ukome-oncesi-yenikapi-da-eylem-imamoglu-na-tepki-gosterdiler-110106872263?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle

Bize ne birader. 3 sene önce bankadaki paramla suv bir araç alabiliyordum, şimdi 2. elini bile alamıyorum. Hadi akpye oy verenler versinler paramı.
H
3 yıl
RTX 3000 serisi almayın
Ülkemiz 3000 serisi çöplüğüne dönmesin. 3000'i atlayıp 4000'e geçelim. Zaten kur yüksek. Ama halkımızın ve cumhurbaşkanımızın ferasetiyle kuru düşüreceğiz. Hem 3000 serisi alanlar pahalıya almış olacak hem de sistemlerini 3000 çöplüğüne dönüştürecektir.
H
4 yıl
Lg çamaşır makinemdeki acayiplik
Bu akşam yıkamak üzere çamaşırlarımı attım. 1 ve 2 gözlerine deterjanı koydum ve çalıştırdım. 10 dk sonra makine uyarı veriyor. Banyoya gittim, her yer deterjanlı su. Deterjan çekmecesinin altından su akıyor. Çekmeceyi söktüm, hazne dolu. Kazana baktım çamaşırlar kuru. Muhtemelen yolu tıkayan bir şeyler var. Benzer bir durumda kalan var mıdır ya da önerisi olan?
H
4 yıl
Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)
Güncelleme: şikayetvar' da ürününüzü teslim ettik yazmışlar bir de. Bir de yalancı çıkardılar beni.

22 Kasım tarihinde verdiğim siparişi 2 parçaya bölen ilgili firma biri 15 gün diğeri 17 gün sonra iki adet siparişi getirdi. Fakat 17 gün sonra gelen kargo eksik gelmiş. Aynı gün Hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünü 2 gün içerisinde göndereceklerini belirttiler. Ses çıkmayınca tekrar sordum ne oldu bizim ürünler diye: Meğer bir önce konuştuğum şahıs benimle alay etmiş ve geçiştirmiş beni.

Son görüştüğüm kişi, konuyla ilgili herhangi bir kayıt olmadığını, kendisinin kaydı oluşturduğunu ve 7-10 iş günü içinde sonuçlanacağını bildirdi. 10 iş günü dolduğunda henüz bir sonuca varılmamış ve bana ilgili talebin tekrardan ilgililere iletileceği söylendi. Hala sonuçlanmamış bir süreçten bahsediyorum.

Yani tam olarak 41 gün geçmiş sipariş vereli. Üstüne bir de WhatsApp'tan yazan şahıslar benimle dalga geçiyor: SS de de görünüyor, "Anlıyorum" diyorum "anlayışınız için teşekkür" diyor sonlandırıyor.
Şikayetvar'a kayıt da oluşturdum.

Şikayetvar Linki


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
4 yıl
Fosil yakıt kullanan araçlara kısıtlama gelmeli
Kaldırımda sigara içenlere sövenler, atıklarını uygun bir şekilde doğaya salmayan kuruluşlara lanet kusanlar vb.
Misalen, sabahları mecidiyeköyde, ortalama 15 dk otobüs beklediğimi düşünelim. Yol 3 şeritli. Hadi en iyi ihtimal 5 saniyede 3 araç önümden geçsin. Dakikada 36 aracın, otobüs beklediğim süre içinde 540 tane aracın egzos kokusunu soluyorum. Birazcık da olsa, olayın ciddiyetinin farkına varın istedim.
H
6 yıl
Taahhüt edilen hizmetin sağlanamamasının bir oranı var mıdır?
Öncelikle benzer bir konu varsa özür dileyerek başlamak isterim.
Vodafone ev interneti kullanıcısıyım. 16mbps'e kadar hızı olan bir paket alıyorum. Bana sağlanabilen hizmetin hızı 9.5mbps ile sınırlı kalıyor. Saatlerce müşteri hizmetleri görşmeleri, haftada bir evime gelen TT servisleri, hiçbir şekilde düzeltemiyor. Yani %41 oranında bir kayıp hizmet sunuluyor. Tabi 16Mbps diye değil ...'e kadar diye satıldığını ben de biliyorum fakat arz edemeyeceği bir hizmeti kelime oyunları ile pazarlamak suretiyle halkı zarara uğratan bu tür firmalara herhangi bir yaptırımı yok mudur bakanlığımızın?
Örnekle bir işletmeci çıkıp "1 porsiyona kadar" diyerek yemek satsa ve 250 gram olması gereken bir yemeği 147 gram olarak getirse kimse çıkıp: "Hayırdır sen ne yapıyorsun" demez mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.