O

Çavuş
14 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
267 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 ay
Amazon Fiyat takip eklentisi
@ilyada @yedikeresekiz @johnny lenn @gocaman52 @MysticDesign
@MysticDesign
Merhaba arkadaşlar

Browser üzerinde çalışan "Amazon Fiyat takip eklentisi" yaptım. Eklenti tamamen kullanıcı tabanlı çalışıyor. Ekosistem gibi kendi kendine yetebilen bir şey yapmaya çalışıyorum. Hala bazı yerleri geliştirmeye devam ediyorum. Bu yüzden yer yer ufak bug lar olabilir. Eklentiyi deneyip yorum yaparsanız çok sevinirim. Önerileriniz ile iyileştirmeye çalışacağım.

Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Bu 🦊 Firefox (tr) uzantısını yükle

Amazon Fiyat Takip Eklentisi - Chrome Web Mağazası

Amazon Ürün Takip Eklentisi - Microsoft Edge Addons (Geç güncelleniyor)

Amazon Ürün Takip Eklentisi Özellikleri

*Fiyat Takibi: Amazon'da takip ettiğiniz ürünlerin fiyatlarını anlık olarak izleyin.
*Stok Takibi: Amazon'da Stoğu olmayan ürünü Takip ettiğinizde Stoğa girdiğinde Haber alın.
*Bildirimler: Fiyat düştüğünde veya önemli değişikliklerde anında bildirim alın.
*Kapsamlı Seçenekler: Ayarları özelleştirerek takip ettiğiniz ürünler için en uygun seçenekleri belirleyin.
*Dışa ve İçe Aktarma: Ürün listenizi JSON formatında dışa aktarın veya içe aktararak kolayca yönetin.
*Grafik ve Analiz: Fiyat değişikliklerini grafiklerle görselleştirerek analiz edin.
*Senkronize Çalışma: Birden fazla bilgisayar arasında senkronize çalışma. (Çalışabilmesi için tarayıcının eşitlemesi açık olması gerekiyor.)



Ürün listesinin önemli noktaları.
✅ Tıkladığınızda yeni fiyatları taban fiyat alarak çalışmaya devam edecek
⬇️ ürünün fiyatı düştüyse kullanılır.
⬆️ ürünün fiyatı yükseldiyse kullanılır.
🟰 ürünün fiyatı aynı ise kullanılır.
➕ Stoğa girdiğinde bildiri için kullanılır.
❗ ürünü güncellerken sorun çıktığında
Son kontrol : Sağ alt tarafta son fiyat kontrol tarihi var.
Güncel Fiyat : yeşil olursa indirim olmuştur, kırmızı olursa fiyat artmıştır.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Konu yanlış yere açılmışsa af ola. Doğru yere taşırsınız sevinirim. Teşekkürler.
O
6 yıl
n11 yasadışı mobil ödemeye yaltaklık.
Kuzenim Turkcell hattından 15şubat gece 2:15 civarı yasadışı mobil ödeme 750 tutarında n11.com üzerinden alışveriş yapılmış. Olay zamanında gece vardiyasında idi.

Beni aradı ve olayı anlattı. (Bende gece vardiyasında idim o sırada ve farklı şehirdeyim) N11 sitesine kendi hesabımdan girip olayı anlattım. Kuzenimin 535303**** numaralı telefonundan mobil ödeme yapılmıştır dedim. İşlemi durdurmalarını talep ettim. Ki ürün kişinin eline geçmesin ve para yanmasın ve çok uğraşmayalım istedim. Kayıt oluşturdum dedi chat başında yazan kişi. Kendi numaramı ve kuzenimin numarasını verdim.

Olay şimdi başlıyor 3-4 sonra arandım, telefonu açtım fakat hat bağlanmadı. Geri aradım ama hafta sonu olduğu için hat düşmedi. Vardiyam bitip eve geldiğimde mailimde hesabınız durdurulmuş şeklinde mail aldım. Chat sayfasından yine derdimi anlattım. Güvenlik sebebi ile durdurulmuştur dedi. Şikayet eden benim zaten neden benim hesabımı durduruyorsunuz dedim. Siz mi şikayet ettiniz diye sordu? Tamam kayıt açıyorum ilgilenirler sizinle ve dönüş yaparlar dedi.

17 şubat aradım tekrardan kayıt açıyorum sizi arayacaklar dedi. 3 saat sonra aradılar ve hesabımın durdurulduğunu ve bir daha açılmayacağını söyledi temsilci. Yeniden şikayeti ben açtım, ben arayıp haber ettim neden benim hesabı neden kapatıyorsunuz dedim. Yeniden "siz mi şikayet oluşturdunuz? Ve hat sahibi neyiniz oluyor? " diye sordu... (Anlayacağınız ya başta kayıt alan arkadaş yanlış yazdı çizdi, ya da bu kararı veren ile diğerlerinin arasında hiçbir iletişim yok.)

Ve en sonunda temsilci hesabınızın tekrar açılması için sadece hat sahibinin Turkcell üzerinden oluşturduğu şikayeti geri alması gerekiyor şartını koştu. Konuşma hararetli bir şekilde ses yükseltme yerine geldi. Temsilci tekrardan kayıt açtığını söyledi geri dönüş yapılacağını söyledi.

18 şubatta tekrar aradım ve mevzuyu anlattım ne yaparsanız yapın hesap açılmayacaktır dedi. Ve ek olarak ta tek şart TURKCELL'den şikayetinizi geri çekerseniz hesabınız açılacaktır dedi.

Kendim açımdan düşündüğümde hesabımda son yaptığım alışverişlerden 600 TL lik ürünü iade etmem gerekiyor. Hesabım kapalı kaldığı sürede onay verilmiş alışverişlerim deki ürünler üzerindeki zararımı karşılayacaklar mı acaba? (bu iadeler olmasa lanet suratlarına derim ve neden suçlanıyorum boş yere)

Kuzenimin açısından düşünürsek neden şikayetini çeksin?

Sonuç: Bu kadar rezil bir firma yok Çözüm sıfır. Çözüm bulunmasını istiyorum yada zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

---

İşin diğer ilginç tarafı Şikayeti ben oluşturdum zaten dediğim kişinin cevabı sizin yapmadığınızı nereden bilelim şeklinde oldu ya da buna benzer bir kelime idi.

Hesabımı kontrol edin alışverişlerimi görmüyor musunuz dediğimde ise, Başka hesap açıp kullanmadığınızı nereden bilelim dedi.

Kimin aldığını göremiyor musunuz diye sorduğumda ise göremiyoruz dedi.

Yani kısacası bir book bilmiyoruz ama sizi suçlayabiliyoruz demeye geldi olay. Kimin yaptığını bulmak yerine ya da çözüm üretmek yerine "Turkcell'den oluşturduğunuz şikayeti geri çekin" demeyi biliyoruz dediler kendileri.



Şikayetvar'dan oluşturduğum şikayettir bu. Bu konuda ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Yardımcı olurmusunuz lütfen?
O
15 yıl
mysql 2 veri tabanini birlestirme icin yardim
Merhabalar arkadaslar


ipb' forumunun 2 tane yedegi var.

1.cisi 1 yil onceki yedek.
2.cisi yeni yedek


1.ci yedegi aldigimda tasinma islemi yapiyorduk. ki bu sirada veri tabani eksik yuklenmis sanirim. 20.000 konunun 9bin'i gorunmemekte.

2. yedektede 1.ci yedekten sonra acilmis konular mevcut. simdi ben bu 2 yedegi nasil birlestirebilirim?


simdiden tesekkurler...
O
19 yıl
anakart + ram sorunları
Merhabalar arkadaşlar


bu güne kadar coreduo işlemci ile ve pd işlemci ile 4 anakart kullandım, 4dündede aynı problemi yaşadım.

sorun şu elimde toplam 4gb 4 x 1gb 533 mhz kingston ram var.

anakartlara 4 gb rami taktıgım zaman hepsinde eksik olarak gösteriyor bunun sebebi nedir acaba?

gigabyte dq6 =3,50 gb
msi pn4sli = 3,25 gb
asus p5b = 2,93 gb
asus p5w deluxe = 2,93 gb


ramleri tek tek denedim hiç birinde herhangi bir problem yok ama yinede 4 gb olarak göremiyorum yada kullanamıyorum.
(yardımcı programlar ile baktıgımda 4 gb ramı sorunsuz olarak görebiliyorum)
O
19 yıl
Hyundaı Q321 82 Ekran LCD TV
Merhabalar

yakın bir zaman içerisinde 1700 ytl'ye aşağıda yazan ürünü aldım. aldım ama iyimi ettim acaba diye soruyorum kendime...


bu sorum hakkında yardımcı olabilirmisiniz lütfen bana...

fikriniz nedir, nasıl bir televizyondur?...


Hyundaı Q321 82 Ekran LCD TV
O
19 yıl
kampanya bimeks
merhaba arkadaşlar

bimekste bir ürün var. özelliklerine göre ürün süper


şuan kampanyada 10-11-12 ağustos tarihlerinde 1$=1ytl yani fiyatı 2.399$+kdv yerine 2.399ytl+kdv


http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=7088&categoryId=5&path=3:5&ref=006.1


yorumlarınızı yazabilirmisiniz ürün hakkında
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.