O

Yüzbaşı
28 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
bazı bayilerin araç satmaması
özellikle honda ötv ve vergi düzenlemesi ile fiyatların bir miktar düşmesi nedeni ile gelen müşterilere elinde araç olmasına rağmen satış yapmaması bana oldukça garip geldi? bu satış yapılmama sorunu kulağıma birkaç kişiden geldi. bu tür sorun yaşayan başkaları da var mı arkadaşlar?
O
3 yıl
Fıat chrysler ve psa birleşiyor
Fiat Chrysler ve PSA Groupe birleşiyor
Yakın zaman içinde opeli de alan psa grup şimdi de fiat grup ile birleşme aşamasında. Birleşimin 32 milyar doları ab tarafından onaylandı. Artık pejo citroen opel ve devasa fiat grubu birleşince bakalım ne olacak?
O
3 yıl
Tatlı su uyanıkları
Tatlı su uyanıkları...
Çok yakın tanıdığım arkadaşlarım bile piyasanın suyunu çıkarıyor. Adam bu fahiş hali ike bile 70-80 bin edecek aracına 120 bin fiyat yazdı. Bir se kendine güveniyor ki kesin satarım diye....
Herkes Keriz Avına Çıkmış Arkadaş Herkes Uyanık...
çok garip ama Bu Uyanıklardan araba Alan Da Var.... nutkum tutuluyor bu krizleri görünce...
Keriz olmayın...... zaten piyasada yeterince keriz olduğu için piyasa bu hale geldi... Bi keriz de siz olmayın... araba Alan arkadaşlar alınabilir bu yazdıklarımdan ama amacım ihtiyacı olup da mecbur alanlara değil sebepsiz araç alanlara ve bu piyasayı alevlendirenlere destek oldukları için kızıyorum.
Şu anda bu tatlı su uyanıkları yaklaşık 10 bin tl fiyat düştü çünkü ilanı arayan bile yok...
Piyasanın %35 Daralması genel Düşmesine Sebep Oluyor. Niraz daha sabırlı olalım arakadaşlar araba almayalım sabredelim. Sıfır araçlar da pşyasaya giriş yapyıkça fiyatları aşağı çekmek için çaba gosterelim.
Ya da aradığınız ilan sahibi 120 istiyorsa siz küfreder gibi 60 bin verin morali bozulsun tatlı su kurnazının.
Her gün bi arkadaşınız arasın ilkinden daha az fiyat teklif etsin. Dalganıza bakın eğlenceniz olsun...
O uyanık bu fiyatı isterken utanmıyorsa siz de yarı fiyatını vermekten utanmayın....
Belki fiyatlar böylece biraz düşer.... Belki küfür yersiniz ama siz de altında kalmayın...
O
3 yıl
6 kasım tüm fenerbahçelilere kutlu olsun
6 kasım 6-0 yıldönümünü unutanın fenerbahçeliliğini sorgulamak lazım.... ayrıca şike davası da düştü ve fenerbahçenin üzerindeki karanlık eller böylece kırılmış oldu.... kimse fener ile başa çıkamaz büyüklüğmüz sorgulanamaz. Fenerbahçe bir sevdadır
O
3 yıl
Tamir edilmiş hava yastığının bomba gibi patlaması
Arkadaşlar tamirli hava yastıklarına dikkat edin. Birçoğu bilgisizce toplandığı için açılsa da bomba gibi patlıyor ve direksiyonu bile parça parça ediyor. Yolcu kazadan değil de araç içindeki bombadan can veriyor. Siz siz olun kazalı bile olsa orjinal hava yastığı ve orjinal gergili emniyet kemeri takılmış araç alın.
O
5 yıl
Karavanlar.... müthiş bir hastalık....
Arkadaşlar karavanlar hayallerimi süslemeye başladı.... var mı karavanı olan tecrübelerini iletsin bize..... yoksa uzaktan mi hoş görünen bir durum ?....
O
8 yıl
Yoldaki çekim noktaları
Bazen hep aynı yerlerde araçlarım ayeni tepkiyi veriyo.. sizde de oluyor mu. ..Araba belli yerlerde yokuşu kuş gibi çıkarken yokuş aşağı gidemiyor. ..hiç araç yokuş aşağı yavaşlar mi arkadaş. ...basıyorum gidemiyor. .. ama başka yerlerde mübarek yag gibi.... eskiden sadettin teksoya çıkardı yokuş yukarı boş viteste çıkan araclar ... Size de oluyor mu....
O
8 yıl
42 plakalı sıkıntılı araç sürücüleri. ....
Hep beni mi bulur arkadaş. .. bugün 3 tane 42 plakalı araç beni deli etti. ... 2 tane idiyot şerit çizgilerinin üstünden gidiyorlardı ve ne sagindan ne solundan insanlara müsade etmiyorlardi .... 2 sn seride girse hemen yine çizgiyi ortaloyorlardi.... Konya da herkes bu şekilde mi araç sürüyor anlamadım yoksa beni mi buldu bugün. ... bir diğer idiyot da arabasında ki çöpleri cami açıp caddenin ortasına atıyordu. ... konyada mi sıkıntı var yoksa bende mi anlamadım ..... eğitim şart. .. tabi bu guruh egitilebilirse. ... diğer kuzgun konyali arkadaşlar da vardır elbet.... ama onlara da kızgınım bu tipleri yola getirmiyorlar veya egitmiyorlar diye ..... yoksa yanlış bi kanıya mu kapıldım. ... da bu 3 aracın da 42 plaka olması garip. ..
O
8 yıl
Trol tiplerin araç soruları
Adam kalkmış bagaj geniş araç tavsiyesi istiyor sattığı sedan araç ile almayı düşündüğü sedan araçlar neredeyse bagaj yönünden aynı. .... adama scenic verso zafira lodgy vs gibi araçları tavsiye ediyorum basliginda istediği gibi hepsine bir kulp takıyor .... var mı bunun çaresini bilen?
O
9 yıl
7\" dell venue dokunmatik ekran arıyorum
arkadaşlar kırılan tabletimin dokunmatik ekranından bulamıyorum bi yardım edebilir misiniz? 7" dell venue.... değişimi basit ama parçayı nereden bulabilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.