A

Onbaşı
23 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Marmara-Anadolu hukuk
Şu an Marmara hukuk ta okumaktayım.Geçen sene girdim ve genel ortalamam kıl payıyla sınırın altında kalınca sınıfta kaldım 2. Sınıf derslerini alamıyorum sadece 2 tane ders aldım bu sene. Fakat Marmara genel olarak baya zor sınavlar olsun geçme kuralları barajları olsun çok sıkıntılı.Ve ben buraya zaten 2 yıl kayıpla geldim ve şu an üç yıl kaybım var bir an önce bitirmem lazım okulu fakat marmara da ileriki sınıflar dahada sıkıntılı özellikle 3 böyle giderse ben dahada yıl kaybedebilirim. Anadolu yu araştırdım okuyan arkadaşlarımla konuştam daha rahat olduğunu söylediler orası kadar zor olmaz dediler ve ben de geçmeyi düşünüyorum yalnız karar veremiyorum. Eğer yarıyıl da geçiş imkanı varsa kesin geçicem çünkü bir dönemi kurtarmış olucam bizim okul yıllık sistem orası dönemlik. Sizlerin tavsiyesi ne olur?
A
7 yıl
Seiko 5 Snzg15j Tarih
Arkadaşlar merhaba.Birkaç gün önce seiko 5 snzg15j aldım.Saatin tarih kısmında bir problem var gibi geldi bana,tarihin değişimi baya uzun sürüyor gün bitiminden biraz önce başlıyor saat 12 olduğunda sayı değişiyor fakat günün değişimi bir saati falan buluyor birde değiştikten sonra ikinci dile dönüyor hemen ingilizce ye geçmiyor o da birkaç saat sürüyor.
Ve bu tarih ayarlamasında dikkat edilmesi gereken zaman dilimi varmış 21.00-04.00.Ben ilk aldığım gün bilmiyordum bunu ve o gün bu saatlar arasında ayarladım tarihi bundan dolayı bir sıkıntı olabilirmi?
A
7 yıl
Vr gözlükle film izleme
Gözlükle film izlemek istiyorum fakat ekran hareket ederken çok sarj gidiyor. Jiroskop kullanmadan sadece videoyu ekranda ikiye bölerek izleyebilirmiyim? Ve önerebileceğiniz video oynatıcı uygulama varmı?
A
7 yıl
Telefon Garantisi Yanlış
Bugün internet ten Sony xperia x aldım. Kutu açılmamış tı ilk ben açtım fakat telefon un destek uygulamasında garanti bitimine 16 ay var diyor
A
7 yıl
Ucuz Otomatik Saat
Fiyatı 500-600 civarlarında spor otomatik saat almayı düşünüyorum.Benim bildiğim kadarıyla bu fiyatta seiko 5 ve orient var orient modelleri azdı onu eledim seiko 5 düşünüyorum.Seiko ve Orient dışında bu fiyatlarda otomatik saat alabileceğim hangi markalar var?Tavsiyelerinizi bekliyorum.
A
7 yıl
Kadıköy Berber
Kadıköy de uzun saçtan anlayan tavsiye edebileceğiniz berber varmı?
A
7 yıl
Htc one s9 Nasıl?
Bu telefon hakkında internet üzerinde kullanıcı yorumu, inceleme videosu falan bulamadım. Zaten satan yerde çok az.Bilenler var mı nasıl bir telefon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.