T

Teğmen
06 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
131 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Familia Plus 3 Katlı Parfümlü Tuvalet Kağıdı 40’lı 46,95 TL | A101
10 TL kargo ücreti var. Buna rağmen fiyat hala çok iyi. Eğer sepeti 150 TL ye tamamlarsanız 20 TL çek ile birlikte kargo da ödemezsiniz. Her kullanıcıya sadece 1 adet sepete ekleme hakkı veriyor. Mağazalarda da olduğu yazıyor ama şu an için internet sitesinde mevcut.

https://www.a101.com.tr//market/familia-plus-parfumlu-tuvalet-kagidi-3-katli-40-li
< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
Metro Turizm Gidiş-Dönüş Bileti Alana Dönüş 5 TL
Gidiş sizden Dönüş bizden kampanyası;
08.03.2019 - 26.05.2019 tarihleri arasında gidiş-dönüş bileti alan yolcularımıza dönüş bileti 5 TL.
Kampanya Detayları;
* 08.03.2019 - 26.05.2019 sefer tarihleri arasında geçerlidir.
* T.C Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın 27671623-215.02.02-E.14374 sayılı izni ile yapılmaktadır. Her araçta koltuk kapasitesinin %10'u ile sınırlıdır.
* Kampanya kotası dolmuş araçlar için kampanyalı fiyat uygulanmaz.
* Gidiş-Dönüş koltuk adetleri eşit olmalıdır.
* Kampanya yurtdışı seferlerinde geçerli değildir.
* Kampanya ile alınan biletler, başka bir sefere virmanlanamaz yada iade edilemez. Kota kuralları dahilinde aynı gün içerisinde başka sefere transfer yapılabilir.
* Kampanya seçili güzergahlar için geçerlidir.
T
6 yıl
Modem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir modem almak istiyorum. Aslında şuanda kullandığım TP-Link TD W9980 modem kaliteli bir cihaz fakat sanırım miadını doldurmuş, beklentilerimi karşılamıyor.
Beklenti olarak; oyun oynamam, kesintisiz video, film izleyeyim yeter. Ayrıca bir üst katta da rahat bir şekilde kullanılabilmesi için menzili geniş bir modem arıyorum. Toplamda 1 laptop, 2 TV ve 5-6 telefon bağlı olacak. 16 Mbit ADSL kullanıyorum fakat geleceğe yatırım olarak VDSL modem almayı düşünüyorum. AC desteği olmasa da olur.
300 Mbps yeterli olur mu ya da daha yüksek mi bakmalıyım?
Marka olarak TP-Link ve Asus arasında gidip geliyorum.

https://www.istanbulbilisim.com/tp-link-td-w9977-300-mbps-n-kablosuz-4-port-3x5dbi-fiber-destekli-fiyati-253745.html?gclid=CjwKCAjwg_fZBRAoEiwAppvp-TIkX-hULq7mhlOtCu6ZWg2BMAv23w68Sv7Ys_rB3DRlbVaAPLx2HRoCFawQAvD_BwE

https://www.teknosa.com/urunler/125430424/asus-rt-n12-300mbps-4port-2adet-5dbi-antenliaccess-pointrouteruniversal-repeater

Bu iki modem arasında kararsız kaldım ama yok kardeş bunlar sana göre değil senin işini şu modem çözer diyenlerinde tavsiyelerine açığım.

Fiyat max. 350 TL.
T
7 yıl
Şuanda d smart izleyebilen var mı?
Az önce tv yi açtığımda kanalların büyük bir bölümünün silindiğini gördüm. Kanal listesi 1000’den başlıyor, aşağısı yok ve olan kanallarda da sinyal yok. Uydu alıcısının saati de geri kalmış. Müşteri hizmetlerini aradım fakat teknik destek bölümüme bağlanmak istediğimde teknik alt yapı çalışması nedeniyle hizmet veremiyoruz uyarısı alıp görüşme sonlandırıldı. Musteri temsilcisine bağlamadı. Acaba genel bir sorun mu var?
T
7 yıl
Türksat TRT 1 HD Sinyal Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
TRT 1 hd ve bazı TRT kanallarını izleyemiyorum. Sorun çanakta mı, lnb de mi, kabloda mi çözemedim.
Yalnız şöyle bir durum var; tv nin dahili uydu alıcısı var. çanaktan gelen kabloya bir aparat bağlayıp ikiye ayırdım. Birini tv nin uydu girişine bağladım, digerini kullandığım d smart uydu alıcısına.
D Smartı kullanırken hic bir sorun yok, gayet sağlıklı izliyorum TRT 1 hd yi. Ama tv nin uydu alıcısına geçtiğimde bu kanalı izleyemiyorum. Kanal ekle seçeneğinden güncel frekans bilgilerini tekrar giriyorum ama hiç sinyal gelmiyor.
Sorun kabloda ya da çanakta olsa d smarttan da izleyemem ama birinden izlerken diğerinden nasıl oluyor da izleyemiyorum anlamış değilim.
Televizyon lg 49uf6807.
Aynı şekilde trt 4K kanalını da izleyemiyorum.
Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
T
7 yıl
Seçim Sandığınızdan Çıkan Sonuç
Aşağıdaki linkten oy kullandığınız sandıktan çıkan sonuca ulaşabilirsiniz.

http://sts.chp.org.tr/
T
7 yıl
Gerekli etiketleri seçmediniz
Çek satış bölümünde mobilden konu açılamamasına neden olan uyarı. Etiketleri seçmeme rağmen her seferinde bu hatayı veriyor ve konu açamıyorum.
Diğer bir sorun ise dükkanıma eklediğim bir ilanı değiştireceğim zaman etiketleri değiştiremiyorum. Mevcut olan eski ilandaki etiketleri kullanmam zorunda kalıyorum. Etiket listesi açılmıyor.
T
8 yıl
Yurtdışı imei kayıtlı telefon kullanılır mı?
Yurtdışı imei kayıtlı cihazlar değerinin cok altında satılıyor. Peki neden bu kadar ucuza satılıyor. Tek nedeni LG Türkiye garantili olmaması mı? İleride başımıza dert olur mu, alınır mı bu cihazlar yada alırken neye dikkat etmemiz gerekir?(seri numarası vs.) Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi bu konu hakkında.
T
8 yıl
5S ANAKART NEREDEN BULABİLİRİM
Telefonumda baseband sorunu var. Farklı servislere gönderdim fakat onarımı mümkün değilmiş. Anakartın değişmesi gerekiyormuş. Yurtdışı sitelerinden anakart alabilir miyim ve kullanımı nasıl olur. Daha sonrası için sıkıntı yaşarmıyım. Bilgisi olan var mı acaba?
T
8 yıl
Hepsiburada geri alınan çekler
Hepsiburada bu sabah hesaplara dağıttığı son kullanma tarihi 26 ocak 2016 olan çekleri bugün süresi dolmadan geri aldı. Nedenini bilen yada çeki geri alınmayan var mı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.