B

Çavuş
03 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
2 hafta
Gigaspeed Deneyimim(2 Aylık)
2 aydır Gigaspeed'e üyeyim. Başından beri takip ediyordum ancak taahhüt nedeni ile geçemedim. Önceden Superonline kullanıyordum ancak fiyatların çok yükselmesi nedeni ile alternatif olarak buraya geçtim. 2 aydır kullanıyorum:

- Abonelik çok hızlı oldu. 2 gün içerisinde gelip kurulumu yaptılar, modemi kurdular.
- Hızla ilgili hiçbir problem yaşamadım. 100Mbps paketi kullanıyorum ama hiç 100'ün altına düşmedi. 'e kadar muhabbetini adamlar aşmış. Fazla fazla veriyor.
- Oyun deneyimleme fırsatım olmadı. O yüzden şu bu demem çok zor.
- Kocaeli'de ikâmet ettiğimden bu değerler olabilir diye düşünüyorum ama bence pozitif.
- Birçok arkadaşıma öneriyorum ve önermeye devam edeceğim. Özellikle Fiber varsa, korkmadan geçiş yapılabilir. Göz göre göre 300-400TL para vermek saçma.


< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
Seagate BlackArmor NAS 110 Harddisk\u0027i Bozuldu
Merhaba arkadaşlar. Seagate BlackArmor NAS 110 kullanıyoruz. Cihazın harddisk'i bozuldu. Yeni harddisk takabilirmiyiz ? Takılabiliyorsa nasıl takıp eski haline getireceğiz yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım harddiskin içinde ki tüm bilgilerde silindi :(
B
10 yıl
Seat Leon Kullananlar Yardımcı Olabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar ..

2011 model Seat Leon 1.6 TDİ CR Style almayı düşünüyorum . Yakıt tüketimi konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Aracı önerirmisiniz ? Genel olarak sorunlarından veya avantajlarından bahsederseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler :)
B
10 yıl
Windows 7\u0027den 8\u0027e geçiş sorunsalı
Merhaba arkadaşlar ..


Bende Grundig marka i3 işlemcili win 8 yüklü bir dizüstü bilgisayar var . Bilgisayara bir işlem için Win 7 yüklemek zorunda kaldık . Ancak win 7 yükleme sırasında recovery deposuna hiç dokunmadık . Win 7 yüklemeden önce de flash diske kurtarma diski oluşturduk . Şimdi boot ekranından sonra bilgisayarı sıfırlama seçeneği yapıyoruz . Bize " Kişisel bilgisayarınız sıfırlanamıyor . Gereken bir sürücü bölümü eksik " diye bir hata veriyor . Ne yapmamız lazım ? Yardımcı olursanız sevinirim ..
B
10 yıl
iCloud kilit sorunu ? Tavsiyede bulunabilirmisiniz ?
Merhaba

Elimde 2.el olarak alınmış 2 adet iPhone 5 var . Ancak ikisinde de aynı olaya düştük . iCloud hesapları kaldırılmamış . Cihazlar aktivasyon ekranında icloud hesabını ve şifresini istiyorlar . Fiyat araştırması yaptım ancak 110 $ civarında para istiyorlar . İnternette şu tip videolara rastladım ;


http://www.youtube.com/watch?v=8f3r-FbR0xI


Bu video doğrumudur ? Deneyen var mı ?


Bu tip konuların açılması yasak mı bilmiyorum . Yasaksa lütfen konu altında belirtin . Kapatayım konuyu ...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
B
10 yıl
iPhone 4S Açılmama Sorunu
Merhaba iyi geceler arkadaşlar :)


Sorunumu şöyle açıklayayım . Telefonum İOS 6.1.3 kayıtlı . Akşamüstü telefonu kenara koydum . Bir arama gibi bir şey oldu . Telefonu elime aldığımda kapalıydı . Açmaya çalıştım elmada kalma ve recovery moduna girme gibi sorunlar yarattı .


- Telefon DFU moduna giriyor
- Telefon Recovery moduna giriyor
- Elmada kalıp reset atıyor ve tekrar elmada kalıyor


Bu işlevleri yapıyor telefon yani yaptırabiliyoruz . iTunes üzerinden güncelleme yapıp IOS 7 yapmak istemiyorum . Telefonun her gün iTunes üzerinden yedeğini alan birisiyim . IOS 7'e yükseltip yedeklerin içinden SHSH kaydını alabilirmiyiz . Yani SHSH kaydı varsa IOS 6'ya düşürebilirmiyiz ? Ekstaradan başka bir program ile SHSH kaydını almadım .


Ne yapmam gerekiyor , yardımcı olursanız çok sevinirim :(
B
10 yıl
PS3 Fat kasa kullananlar için ısınma sorununa destek olabilecek proje
Merhaba iyi günler ..

Kendime PS3 arıyorum 2 hafta falan oldu . En sonunda forumdan bir arkadaşla anlaştık . Yılbaşından sonra cihazı alacağım .

Tercihimi fat kasadan yana kullandım . Yalnız bu fat kasalarda ısınma ve ses sorunu oluşuyormuş .

Ses sorunu bilgisayarlarda da olduğu gibi ısınma sonucunda işlemci fanların daha hızlı çalışmasını isteyerek fanların devir sayısını arttırır . Yani bu sorunu önlemek için ısınma sorununu halletmemiz gerekiyor diye düşünüyorum . Sarı ışık (YLOD) ve kırmızı ışık (RLOD) denen 2 baş belası sorun da varmış bu cihazlarda . Bunları önlemek içinde bence ısınmayı halletmek gerekiyor .

Şimdi kafamda ki çözümü size sunmak istiyorum .

Gerekli malzemeler :

2 tane bilgisayar fan'ı (Kare fan)
USB kablo


Fanları USB ile PS3'ümüze bağlayacağız .

Bu işlemi video şeklinde size sunuyorum ..


Fanları USB'e çevirme


Bu şekilde yaptıktan sonra cihazın şu kısımlarına


< Resime gitmek için tıklayın >


Fanlarımızı sabitledikten sonra PS3'ümüzün USB girişinden enerjilerini verirsek PS3'e katkı sağlayacağını düşünüyorum .

Bunu daha denemedim önce bu iş içinde olanlarımız vardır diye size sunmayı düşündüm . Ekstra olarak daha cihaz elimde olmadığı için bu sunduğum şeyler sadece teori olarak . PS3'ü elime aldığımda bu işlemi uygulayacağım . O zaman sisteme yardımcı olup olmadığı ve tam olarak nerelere monte edilmesi gerektiğini sağlıklı olarak sunabilirim ..


Bu işlem mantıklı mı ?
B
10 yıl
Silinebilir
Silinebilir ..
B
11 yıl
iPhone 4S Wi-Fi kopma sorunu
Merhaba arkadaşlar ..

iPhone 4S kullanıcısıyım . Ancak evimde wi-fi sorunu yaşıyorum . Sorunu anlatacak olursam . Nokia 5800 kullanıyordum önceleri , hiç internet kopmuyordu telefonda . Benim interneti 2 kişi kullanıyoruz . Modem 2. kişide ve ben o modemden kablo çekip Everet SG-1500 modeme bağladım . Bilgisayara da kablo bağladım . Acces point yapmış olduk yani . Bilgisayarda hiçbir sıkıntı yok . 5800 kullanmıştım önceleri , şu anda da Galaxy Ace var . O da sıkıntısız giriyor . Ancak Galaxy S4 , iPhone 4S , Galaxy S2 , Galaxy S3 gibi telefonlardan internete bağlanamıyorum . Telefon üzerinde 1-2 DK bağlanıyor , sonra bağlantı kopuyor . Telefondan wifiyi kapatıp açtığımızda tekrar 1-2 dk giriyor tekrar kopuyor .

Aşağıda ki modeme bağladığımda ise hiç sıkıntı yapmadan internette dolaşabiliyorum veya başka modemlere bağlandığımda bağlanıyor . (Başka acces point'de denemedim) DNS adresi giriyorum , sabit DNS yapıyorum olmuyor . İOS 6.1.3 32 GB'dir . İOS 7'li iPhone'de denedim yine aynı sorun var ..

Yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
B
11 yıl
iBeats kulaklık soket tamiri şeması olan var mı ?
Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler kolay gelsin :)


Elimde bulunan Beats marka iBeats modelli kulaklıkta sokete bağlı kısımdan kablolar kopmuştur . Ben bunu lehim ile düzeltmeyi düşünüyorum ancak elimde kulaklıkla ilgili şema olmadığı için sizden yardım istiyorum . Benim anlayabildiğim kadarıyla kulaklık üzerinde 4 tane kablo var .

Kablolar

- Krem ve kırmızı renk
- Krem renk
- Yeşil renk
- Kırmızı ve yeşil (yeşil değilde mavi'de olabilir)

Soket üzerinde 3 tane alt alta lehim yeri ve tam arkasında ise 1 adet olmak üzere 4 adet lehim yeri var . Resimler aşağıda ;

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Lehim bölgelerini kırmızı daireler ile elimden geldiğince göstermeye çalıştım . Şimdi bu konu ile ilgili elinde şema olan varsa tarafıma gönderebilir mi ? Veyahut bilgilendirme amaçlı yorum olarak destek olursa sevinirim . Eğer cevap alamazsam tek tek lehim yerlerini deneye deneye yapmayı düşünüyorum bu da zarar verme olasılığı yüksek . Olmadı öyle yapacağım . Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.