G

Yüzbaşı
27 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
replika note 3 mobil internet sorunu
bu replika note 3 ile mobil internete bağlanabiliyormuyuz. denemelerime rağmen başarılı olamadık. turkcell mobile bağlanamadık. bir yolu varmıdır.? yoksa mobil internet yokmu?
G
10 yıl
Civic elegance + lpg mi yoksa 2014 fluence 1.5 edc (oyak kamp.) mi?
arkadaslar yil sonu yaklasti, haftalardir arastirma ve forumda gezinmeler sonucu net bir kararim cikmasada. sona dogru geliyorum. almak istedigim arac illaki otomatik vites ve sedan tipte olacak. focus style otomatik derken civic elegance + lpg ile (59 civari bir fiyat) a karar kilmak uzereyiz. birde simdi bu oyak kampanyasi cikti. fluence gundeme geldi. 2014 model olcaklar ve dizel edc li fiyatlari touch 57500 icon 61500 . subat mart teslim. kredi faiz oranlari uygun. yaklasik 20 gibi kredi cekilcek.
bu sartlarda arac performans sorunsuzluk kullanim rahatligi servis ucretleri yani her turlu kiyaslama icersinde en uygun secenek ne olabilir. yorumlarinizi bekliyorum.
G
11 yıl
complex saç bakım seti dolandırıcılığı
forumdaşlarım dün başıma gelen bir telefonda dolandırıcılık dolayısıyla sizleride uyarmak istedim. ""0530 2386950"" numaralı telefondan arayan sözde kargo şirketi elemanı, "size bilmemne firması tarfından 500 tl değerindeki 3lü saç bakım seti sadece 19.90 tl değerindeki kargo bedeliyle hediye edilmiştir, ismimi de söyleyerek adresinizi alayım, adresininizi söyleyin hemen gönderim yapıyoruz" ben bir iki soru sordukça adresi alayım sıkıştırmaları ile insanın ne olduğunu anlamadan ilk şaşkınlığını kullanarak adresinizi vermeye zorlayan telkinlerle mübarek ramazan ayında bile yalan ve hile ile insanları dolandırmaya calışanlar bulunmaktadır. tabi ben yemedim oyunlarını hemen makaraya basladım. "madem hediye ramazanda sevaba girsin firmada, 90 yaslarında iki tane ninem var aynı kargoda onlarada göndersinler. 3 set bir kargoda yollasın şirket dedim." telefondaki hileci kız "olmaz efendim öle, bi kargoda bir set gönderiyoruz " dedi. "sen kargo şirketi elemanı değilmisin, sen niye karar veriyorsun, kargonun içindekinden sanane, sorun şirket müdürüne dedim" bak bak bak beni yicek ortada kargo şirketi falan yok, bunlar satıs elemanı." e efendim o zaman ben bi sorayım size döneyim dedi" hemen 30 saniyede döndü geri sanki müdür kargo şirketinde yanında oturuyor yok efendim olmazmıs. tek ürünmüş, " falan falan daha böle gidiyor.
ürünün ismi komleks veya complex saç bakım seti imiş, tv'lerdeki kandırmaca reklamları bitti, şimdide telefondan insanları hile ile kandırarak ürün satmaya çalışanlara karşı uyanık olalım arkadaslar.
G
11 yıl
vitopend 100 kombi sorunu
arkadaslar kış geçti, kombi sorunu gündeme geldi.
kalorifer kısmı çalışmıyor iken[duğme herhengi bir ısı ayarında(oda termostatı devreye sokmamış durumda) veya 0 konumunda olsa bile, her iki durumda da] sıcak suyu açtığımda kalorifer kısmı devreye giriyor(ışığı yanıyor) ve hem sıcak su geliyor hemde petekler ısınıyor. çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
G
12 yıl
faturalı süper19\u0027luk tarifeden geçilecek bir tarife önerisi.
arkadaslar avea faturalı süper 19 tarifesinde taahhütlü sürem bitti. faturalı taahhütlü 500 dak. 20 tl. idi. şimdi 25 tl. olacakmış. yalnız yeni cihaz telf. aldığımdan dolayı internet ve sms de olsun istiyorum.

En uygun fiyatla bu faturalı süper 19 tarifesinden hangi tarifeye geçebilirim.(faturalı/faturasız farketmez.) isteğim en az 500 dakika heryöne konuşma,+ 500 sms yeterli, + en az 1 gb. internet/sınırsızda olur.
yardımlarınızı bekliyorum.
G
13 yıl
RT63EMSW Samsung Buzdolabı Kapı Sorunu
6 aydır buzdolabını kullanıyorum, gayet iyi, yalnız kapı ile ilgili sorunum var, kapıyı açtığımda çok çabuk kapı geri kapanmaya geçiyor, daha içeriden bir şey çıkarmadan veya içine bir şey koymadan kapı üstüme geliyor, yani kapanması normalden çok hızlı. bu kapının bir ayarı varmı acaba, daha geç kapanmasını sağlıyacak? yada kapanmadan beklemede kalmasını sağlamak için. teşekkürler.
G
13 yıl
samsung rt63emsw mi, bosch kdn49a04ne mi almalıyım?
arkadaşlar 1-2 gün içinde buzdolabı alacağım, bu iki buzdolabı arasında kaldım, hangisini almalıyım, tavsiyeleriniz neler, bilen/kullanan arkadaşlar memnuniyetlerini paylaşabilirlermi acaba?
samsung bir diğer modelde 59emsw olabilir, sadece iç hacim farkı var sanırım?
G
15 yıl
digiturk mü? dsmart mı?
arkadaşlar, bu iki alternatiften hangisini seçeyim, yoksa normal çanakmı, daha önce bir üyeliğim yoktu, normal çanak antende yoktu, yeni lcd ile birine geçmem lazım artık. en uygun yayın ve fiyat hangisinde, güncel ne kampanyası var.????
G
18 yıl
PALIT X550 Mİ MSI X300 MÜ
ARKADAŞLAR İKİSİ ARASINDA BİR SEÇİM YAPACAĞIM.(PALIT X550- MSI X300 256 MB. LIK.) HANGİSİNİ ALAYIM.TAVSİYE ??
G
18 yıl
piranha cam ses sorunu
arkadaslar selam, bu piranha cam'i bende aldım. iyi hoş güzel cihazda bir sorunum var.Video kayıt yaptıktan sonra tekrar izlediğimde hoparlorden farklı bir ses geliyor. mekanik bir ses (cır cır cır diye) devamlı tekrar ediyor izlediğim sürece. Aynı problemle karşılaşan varmı, ne yapmam lazım, ses ayarlarıyla uğraştım yarım gün fakat problem hallolmadı. Cihazmı hatalı yoksa bir ayar yapmam mı lazım yol gösterirseniz sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.