N

Yarbay
15 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
262 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
Adini bulamadığım kore filmi
Yeppudda üzerinden izlemiştim, birkaç defa araştırdım ama orada bulamadım. Ingilizce cumlelerle google'dan baktım, oradan da sonuç çıkmadı.

Filmin konusu biraz da spoiler icerecek: geçirdiği kaza sonrası tek kolu hali belden aşağı tutmayan bir adam, hafizasindaki boşluk ve gelgitlerle bir hastane odasında uyanır. Bir süre sonra yan yatağına tamamen hafıza kaybı yaşayan bir hasta daha gelir (belden aşağı tutmuyordu sanirim).

Olayın koptuğu nokta iki adam da aynı kadına aşıktır, birisi kocası birisi kadının sevgilisi.
Hafızaları yerine yavaşça geldikçe ikisi de kadının ölümünden diğerini sorumlu tutup, fiziksel engellerine rağmen birbirlerini öldürmek için her gece hastane odasında farkli yollar denerler. Komedi unsurlarıni da yer yer barındıran güzel bir filmdi.

Gören duyan varsa lütfen yardım.
N
10 yıl
Chrono24.com Nedir, ne değildir?
Öncelikle herkese merhabalar. bildiğiniz gibi chrono24.com adı altında sadece saat satışının yapıldığı bir site var. buradan saat alışverişi yapan oldu mu? sonuçta aracı bir site olduğundan ne kadar güvenilir merak ediyorum?

ödeme şekli nasıl?
saatlerin orjinalliği nasıl kontrol ediliyor?
özellikle ikinci el saatlerde saatin ne kadar temiz olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?

yaş 31 oldu, artık sıfır yada ikinci el farketmez premium bir saat markasına geçmenin benim için zamanı geldi

herkese teşekkürler...
N
10 yıl
Mutlaka İzlenilmesi Gereken Dram Filmleri
Öncelikle merhaba, tabiki tüm dram filmlerini değil belirli bir konuyu işleyen gerçek hayat hikayelerinden esinlenmiş izlediğim ve beğendiğim filmleri paylaşıyorum.

RUANDA SOYKIRIMI;
Ruanda Soykırımı, Ruanda'da 1994 yılında yaklaşık yüz gün içinde 800.000 Tutsi ve ılımlı Hutu'nun, aşırı uç Hutular (Interahamwe) tarafından öldürülmesi olayıdır. Katliam, Tutsi destekli isyancı Ruanda Vatansever Cephesi lideri Paul Kegame'ye bağlı güçlerce, Hutu ağırlıklı hükümetin düşürülmesi ile son buldu. Ardından yönetimden güç alan Tutsilerin öç bahanesiyle saldırması sonucu yüzbinlerce Hutu, komşu Zaire'ye (Kongo Cumhuriyetine) sığındı. Fransa, soykırımı gerçekleştiren Hutu hükümetinin o dönem içerisinde en yakın dostu ve destekçisi olması sebebiyle Ruanda Soykırımı'ndan en fazla sorumlu tutulan ülkedir. VİKİPEDİ.








İyi Seyirler.
N
10 yıl
Tek solukta okunacak kitap tavsiyesi
Merhaba, yaşım 30. İnsanı içine çeken, elinden bırakamadan okuyacağı kitap tavsiyeleri istiyorum. Aşk, dram vs içermemesi rica olunur. Öneriler için şimdiden teşekkürler.
N
10 yıl
İzleyip adını hatırlayamadığım film :(
Arkadaşlar merhaba, sayısız film izledim ama isimlerini hatırlamakta hep zorluk çekiyorum. Adını merak ettiğim film bir uzak doğu filmi. Filmin başrol oyuncusu muhabbet tellallığı(en kibar bu tabiri buldum) yapan eski bir polis. Kendi çalıştırdığı kızlardan birinin sapık bir seri katil tarafından kaçırılması ve devamında yaşananları anlatıyor.

Konu kirliliği için özür dilerim. Yardımlar için teşekkürler

Flmin sonunda katil hapisten çıkıp tesadüfen kızı bir bakkalda bulup çekiç ile öldürüyordu
N
10 yıl
İphone\u0027u servise vermeden önce???? lütfen yardım.
Herkese merhaba; Kullandığım iphone'da tahminimce hem yazılımsal hem donanımsal problemler var. fazla kurcalamadan servise vereceğim ama;

Kişisel bilgilerimi nasıl korurum, fotoğrafları bilgisayara atıp telefondan silmek yeterli mi?
sosyal ağ, mail bilgilerimi vs nasıl korurum.

sormayı atladığım ama yapmam gereken birşey var mı???

Teşekkürler.
N
11 yıl
fotoğraf çekim ve baskı yardım lütfen
bir evin duvarında gördüm ve gerçekten çok özendiğim için(o an soramadım) merakımı burda gidermek istiyorum. evin yaklaşık olarak bir duvarını kaplayan bir fotoğraf vardı. evde oturan çiftin beraber bir pozu. yaklaşık 2 metreye 4 metre bir fotoğraf. sormak istediğim:
1. bu fotoğraf nasıl bir makine ile çekilmiş.
2. bu büyüklükteki bir fotoğrafı nasıl bastırabiliriz.

yardımlar için şimdiden teşekkürler.
N
12 yıl
iphone 4s nereden alınır?
kullandığım 2 telefonumda sırayla son nefeslerini verdiler acil olarak iphone 4s almayı planlıyorum, Türkiyeden adam akıllı garantili telefonu güvenilir olarak nereden alabilirim.

hepsiburada.com'dan bu ürünü alan var mı acaba? garantiyi kim veriyor burada.

yada yine güvenilir nereden alabilirim??? tabi Türkiye'de garantili olmak şartıyla.

yakın zamanda yurtdışına çıkma durumum yok üstelik taksitli almak şu aşamada daha çok işime gelir...şimdidien yardımlar için teşekkürler

not:kadıköy vs. gibi yerlerden garantisiz simfree de olsa almak istemiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.