O

Yarbay
12 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
192 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Konforlu Sürüş İçin 98v Mi 94y Lastik Mi ?
Hangisinin bir birim artışı konfora etkisi daha azdır ?
O
4 yıl
Goodyear F1 Asymetric 5 mi Hankook S1 Evo 2 Mi ?
Yol tutuş ve Konfor açısından hangisini tavsiye edersiniz ? aklımı karıştıran şey goodyear ın Y hız endeksine sahip olduğu için fazla sert olacağı. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Enjektör Değerleri Ne Olmalı ?
1.5 DCİ 110 motor için enjektör değerleri ne olmalıdır araştırdım ancak bulamadım
1.05
1.05
1.05
0.80 çıtkı benim değerlerim usta temizlenmesi gerekiyor dedi.
O
4 yıl
Lastik Yumuşaklığında Yük Endeksi Mi Hız Endeksi Mi Daha Önemli ?
94v, 98w, 96y gibi endeksler var benim yumuşaklık için bakmam gereken öncelikli olarak yük endeksi mi hız endeksi midir ?
O
4 yıl
Dci Uzun Yoldan Sonra Rolantisi Değişiyor (Videolu)
videoda görüldüğü gibi kesik kesik çalışıyor şehir içinde yapmıyor yaparsa da çok nadir yapıyor.Ustaya sordum oynar başlıklı volant yada enjektör olabilir dedi böyle bişey yaşayan oldu mu aramızda ?
https://www.youtube.com/watch?v=c08-8bqXYeM
O
4 yıl
Yağların Üstündeki Marka Onayları Ne Anlama Geliyor ?
Yağların üzerinde bazı markaların onayları var.Onayı olmayan markada kullanılamaz mı bu yağlar tam olarak ne anlama geliyor bu onaylar ?
O
4 yıl
Lastik Ebadını Değiştirince Basınç Neye Göre Ayarlanır ?
205 60 16 dan 215 55 16 ebadına geçeceğim ancak aracımın kapısında bu ebat için basınç değeri yazmıyor.Ben basıncı neye göre basacağım ?
O
4 yıl
Aracınız Kaç Km’de Tamamen Isınıyor
Özellikle dizel araçları olanlar hararetin tam ideal çalışma aralığına gelmesi kaç km yi buluyor araç model ve motoru ile yazarsanız daha bilgilendirici olur

Fluence dci 5 km civarında sıkıştırmadan akıcı yolda
O
4 yıl
Sadece Öne Spacer Takılır Mı ?
Araç fluence ve yol müsait oldukça virajlarda limitleri görmeyi seviyorum ancak araç biraz fazla önden kayıyor.Araştırdığım zaman;
Ön iz genişliği 1541 mm
Arka iz genişliği 1563 mm
olduğunu gördüm ve gözle görülür şekilde ön tekerler biraz içeride bunun sebebini de arka tarafın torsiyonlu olmasına bağladım.Ben bu aracın önden kaymasını azaltmak için sadece önlere 10-12mm spacer takarsam sağlıklı olur mu yoksa 4 tekere de 10-12 mm takmak daha mı mantıklı olur ?
O
4 yıl
Kışın Gazdan Ayağımı Çekince Retardar Etkisi
kışın dizel araçların zor ısındığı açık ancak ben çok soğuk havalarda motor ısınmış olsa bile ayağımı gazdan çekince sanki yağ hala ısınmamış gibi motor çok fazla fren yapıyor yazın akıp giden araba kışın gazı bırakınca fren yapıyor gibi oluyor kaloriferde ısıtmasında sorun yok ancak beni rahatsız ediyor bu durum sizde de böyle mi ?
5w30 rn720 elf yağ kullanıyorum 1.5 dci fluence araç
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.