L

Yarbay
26 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
119 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
L
12 ay
PlayStation 4 internete baglanmiyor ( NW-31456-9)
Merhaba arkadaslar,

Arkadasim’in playstation’i bir anda internete baglanmamaya basladi. Reset atma,Modem kapatio acma vs. ilk akla gelen seyleri denedik fakat cozume ulasamadik. Var mi daha once basina gelen.

“Zaman sini içerisinde sunucuya baglanilamiyor.
Aga baglanirken bir sorun gikmis olabilir veya PlayStation Network ya da hizmet saglayicinin sunucusu gecici olarak mesgul olabilir.
(NW-31456-9)”
L
geçen yıl
Samsung G5 Odyssey 32” gri renklerin yesil gozukmesi
Merhaba,

1 senedir g5 monitor kullaniyorum son 2 aydir ekranla panel arasinda isik sizmasi vardi dun samsung servisi ekranimi degistirdi (monitoru komple degil sadece ekran degisimi).

Ekran degistikten sonra playstation ve xboxta gri olmasi gereken renkleri yesilimsi bir renkte gosteriyor. Biraz ayarlari kurcaladim ama tam olarak eski kullandigim renkleri alamiyorum sizce sebebi nedir ne yapmami onerirsiniz
L
geçen yıl
PlayStation Konsollarinda İlk Oynadiginiz Oyunlar (1-5)
Merhaba,

Playstation konsollarinda ilk oynadiginiz oyunlar hangileri hatirliyorsaniz biraz nostalji yapalim.

PS1: Crash Bandicoot

PS2: Killzone

PS3: Genji: Days of the Blade

PS4: Killzone Shadow Fall

PS5: Astrobot
L
geçen yıl
PS 5 yasadigim problemler
Merhaba,

Kablonet 100 mb internet ve netmaster modem kullaniyorum. 1.5 senedir series s ondan once yillardir ps4 kullaniyordum hic bir problem yasamiyordum baglantiyla ilgili, gecen hafta ps5 aldim, aldigim gunden beri sorun yasiyorum. Online oyunlarda lag, baglanti hatasi. Youtube’u actigimda solda yer alan arama,ana sayfa youtube logosu vs. uygulamayi actiktan 30-40 saniye sonra geliyor, grupta arkadaslarla cizirtili konusuyorum gibi.

Sizce internet/modemle alakali bir problem mi yasiyorum yoksa cihazla ilgili mi ?
L
2 yıl
Bu monitör alınır mı ?
merhaba,

xbox series s kullanıcısıyım linkteki monitör sizce alınır mı veya bu fiyatlara tavsiye var mıdır
L
4 yıl
İnternetten en son ne satin aldiniz?
İnternetten en son aldiginiz urun veya urunler neler ?
L
5 yıl
PS4 sistemi cok isindi hatasi
İlk defa gecen ay “ps4 sistemi cok isindi. Cihazi kapatin” hatasini almistim. Cihazi acarak sadece fan bolumunu temizledim daha fazla sokmedim daha sonra toparlayamam diye. 1 aydir hata yoktu bugun tekrar ayni hatayi aldim. Daha once bu hatayi alan var mi termal macun yenilenip butun cihaz temizlense sorun cozulur mu yoksa parcalardan birinde mi sikinti oldu sizce ?
L
5 yıl
PS4 Upload hizi sorunu
Arkadaslar selam, dun kablonet internet paketimi yukselttim 100 download-5 upload seklinde. Download hizinda bir sorun yok ancak upload 2’yi gecmiyor. İnternette arastirdim fakat kesin bir sonuc bulamadim. Var mi bu islerden anlayan birisi
L
6 yıl
Yeterli bos alan yok uyarisi
Arkadaslar cihazda suan 46 gb yer var. Rainbow six’e update geldi 13 gb yer acin diyor sacmalik resmen. Ne yapmam gerek ?
L
6 yıl
PS4 icin kulaklık tavsiyesi
Arkadaslar 200-250 lira butcem var steelseries siberia 100 gordum ama deneme sansim olmadi. Var mi bilen eden nasil bir kulakliktir ? Veya o fiyat araliklarinda baska bir kulaklik tavsiye edebilir misiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.