M

Yarbay
08 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
1212 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
M-Atx Soğutucu Önerisi(Gün İçerisinde Alınacak)
Merhaba , bende şu anda msi h110m pro-vd anakart mevcut.Gün içerisinde 6600k ile kullanmak için soğutucu almayı planlıyorum.Vatan Bilgisayar'dan belirttiğim anakart ile sorunsuz kullanabileceğim bir soğutucu önerisi bekliyorum.Kafamda şu mevcut :
http://www.vatanbilgisayar.com/dark-knight-intel-lga775-1156-1366-amd-754-939-940-am2-am2-am3-islemci-sogutucu.html
Önerebileceğiniz bu fiyatlarda daha iyi bir soğutucu var ise yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
M
9 yıl
telefonum elmaya kadar açılıp geri kapanıyor(Acil)
Arkadaşlar dün bir kere telefonu kapattım ondan sonra açılmadı , sürekli elmaya kadar kendiliğinden açılıyor sonrada kapanıyor.Restore etmeden önce sormak istedim verileri kurtarma yolu veya aynı sürümde kalma şansım varmı?(8.1.2 , jb gitmesin istiyorum)
M
9 yıl
Genius randevusu hakkında yardım(acil)
Geçen hafta randevu almıştım randevunuz oluşturuldu yazısını gördüm yani ama bugün tam saati hatırlayamadım bi bakiyim dedim ama hesabım önceki etkinliklerimi görüntüle deyince birşey çıkmıyor , yanlışmı bakıyorum beyler ?
M
9 yıl
gncsinema tv paketi
Geçen gün gnctrkcll'den mesaj geldi 4 tlye kotadan yemeden diye ama sitesinde ilgili hiçbirşey bulamadım.Burda kullanan yada bilgili olan yazabilirmi sınırı,hilesi birşeyi varmı bunun ?
M
10 yıl
Apple İD ödeme bilgisi problemi
Arkadaşlar üyeliği başta kredi kartı bilgisi kullanmadan açmıştım.Bende paybyme(ön ödemeli) kart vardı ve almak istediğim bir program vardı ufak bir miktar yükledim karta ve bir program bir oyun aldım , dün appstoredan yine bir oyun yükledim(ücretsiz) fakat bugün appstoredan ne yüklemeye kalksam kart bilgisi istiyor ve kartsız(kartı kabul etmiyor) bir seçenekte bulunmuyor.İtunes gireyim dedim satın alma geçmişine bakınca < Resime gitmek için tıklayın > böyle birşey çıktı.İlk defa bir apple ürünü kullandığım için bir bilgim yok ne yapmam gerektiği hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
M
10 yıl
Ekran koruyucu önerisi
Arkadaşlar iphone 5s ime spigen ultra crystal mix yada spigen oleophobic almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
M
10 yıl
BF 3 ekran dönme sorunu
Arkadaşlar Origin üzerinden dün yükledim BF 3 'ü fakat oyunda koşarak giderken yada çömelerek giderken birden ekran dönmeye başlıyor (herhangi bir hile falan yok daha bf 3 te hile varmı onu bile bilmiyorum ).İnternette baktım é tuşuna iki kere basın demişler ama çözüm değil sürekli oluyor.Varmı sorunun çözümünü bilen acaba ?
M
11 yıl
Plat oldum qnqlar (çekiliş İçerir) Açıklandı
Evet arkadaşlar euw serverında dün akşam itibariyle platine yükselmiş bulunuyorum bunun hatrına çekiliş yapmaya karar verdim. 2x400 rp yada tek 840 rp yollayabilirim daha karar vermedim bu konuda en çok gelen talebe göre yapıcam(örn 40 kişi 400 , 50 kişi 840).Çekilişe katılmak için yorum atmanız yeterli (boş mesajlar olmasın lütfen).1 hafta sonra yani Pazar günü çekiliş bitecek ve kazanana rp sini TR serverında yollıycam.


< Resime gitmek için tıklayın >


Çekilişi yaptım ve kazananlar IcyTea Lemon ve 0RK arkadaşlarımızdır.En yakın sürede RP'lerini yollayıp SS koyucam
M
11 yıl
2005 model dizel Fiesta enjektör ve beyin tamiri
Merhaba... Bende 2005 model dizel fiesta var, araç stop etti ve tekrar çalışmadı. Aracı özel servise götürdük ve uzuuuuuunnn uğraşlar sonucunda beyin ve enjektörlerde arıza var dediler. Bunların tamiri mümkünmüş ama ben Tokat'da olduğumdan dolayı fiyatlar burada uçuk (yenisini alsam daha ucuz yani). Parçaları İstanbul'a göndersem orada tamir ettirsem fiyatları ne kadardır acaba, tavsiye edebileceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler...
M
11 yıl
Creative ep 630i Sadece iphone için mi ?
Arkadaşlar blackberry 9900 model telefon var ve creative in ep 630i modelli mikrofonlu kulaklığı düşünmüştüm ama iphone için olduğundan bir sormak istedim herhangi bir problem olurmu bb ile ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.