B

Yüzbaşı
07 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
236 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen ay
Klavye\u0027nin Ç tuşu böyle yazıyor (0 87\"\"£ 0 87\"\"£ 0 87\"\"£ )
Ç tuşuna bastığım zaman böyle yazmaya başlıyor,her bir basmada böyle geliyor,bir internet sayfasındaysam başka bir sayfaya yolluyor beni.
direk bunu yazmıyor tek tek harfler cıkıyor sırasıyla.
B
geçen yıl
SanalMarketim(Eternal) Sipariş İptali
Dün sanal marketimden rtx 3060 ti gainward marka ürünü 7954 tl ye aldım, bugün arayıp ellerinde stok olmadığını söylediler, ve siparişimi iptal ettiler, iadem henüz yapılmadı, akakçe den kontrol ettiğimde 300-400 tl gibi bir fiyat artışı yapıp aynı kartı tekrar satıyorlar,kendi sitelerinde de satış işlemi var, bilin istedim.

Ekran kartı ve güncel yazdım buraya salladı konuyu.
B
geçen yıl
SanalMarketim(Eternal) Sipariş İptali
Dün sanal marketimden rtx 3060 ti gainward marka ürünü 7954 tl ye aldım, bugün arayıp ellerinde stok olmadığını söylediler, ve siparişimi iptal ettiler, iadem henüz yapılmadı, akakçe den kontrol ettiğimde 300-400 tl gibi bir fiyat artışı yapıp aynı kartı tekrar satıyorlar,kendi sitelerinde de satış işlemi var, bilin istedim.
B
2 yıl
Her ay bu konuşma aklıma birkaç defa gelir. Neden acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=FDqkEx6uw0I
Her gün bir bir olay paylaşılıyor ben de bunu paylaşmak istedim sadece, V'nin dediği gibi ''aynaya baktığınızda suçluluk duyuyorsanız gerçeği öğrenmiş olursunuz.''
B
4 yıl
Oyunlarda gölge?yapı?bozukluğu
Arkadaşlar bazı oyunlarda bu duruma rastlıyorum,önceden pek önem vermemiştim oyunun problemidir demiştim ama başka oyunlarda da görmeye başladım bunun sebebi nedir?
Yapılarda bozukluk görünüyor ama hepsinde değil bazı yerlerde rastlıyorum mesela koca haritanın bazı ufak yerleri böyle oluyor anlam veremedim.






B
4 yıl
Silinsin
Silinsin yanlış yere açmışım.
B
5 yıl
Erimiş motherboard kablosu
Arkadaşlar elimde evga'nın g2 1300 watt psu'su var.Amazondan almıştım,Almanya'daymış teknik servisi,Anakart kablosu erimiş tek bir diş erimiş,Evga'ya ulaşıp yeni kablo istedim ama göndermemekte ısrarcılar,benden psu nun fotoğrafını filan istediler sağlam mı diye,ancak yinede göndermiyorlar kabloyu,ürünü bize yollayın,inceleyelim,gerekirse tamir edelim ya da değiştirelim diyorlar,ürünü yollasam 120 tl kargo masrafı,bir de gümrüğe tekrar takılır mı bilmiyorum.Bu ürünü böyle kullansam anakartıma zarar verir mi?

Yardımcılarınızı bekliyorum
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
Windows 10 mavi ekran win 7 de herşey nerdeyse normal
Arkadaşlar windows 10 da sürekli mavi ekran hatası alıyorum.Kmode exception not handled,driver less or equal gibi ramleri test ettim sıkıntısı yok.Windows 7 yi yükledim,hata filan almıyorum sıkıntısız ama ufak tefek sıkıntılar var hearthstone çöküyor pubg lite başlamıyor launcherdan,
sizce biostan yapılan bir değişiklik bu soruna neden olmuş olabilir mi?aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü.
B
5 yıl
Driver Less or Equal Hatası Windows 10
Arkadaşlar merhaba Driver Less or Equal kmode exception not handled hatası alıp duruyorum windows 10'da
Denediğim yollar Ramleri memtest86 ile test ettim 0 hata.
Ramlerin yerlerini değiştirdim olmadı ramleri tek tek denedim
Gtx 970 ekran kartı yerine rx 580 taktım gene aynı hatayı verdi.
Windows 8.1 e geçtim gtx 970 takılırken gene aynı hatayı verdi,sonra gtx 1060 taktım.2 gün sorunsuz kullandım.Tekrardan windows 10 a geçtim.
Rx 580 takılıyken aynı hatayı verdi.Tekrar gtx 1060 taktım şimdi gene aynı hatayı verdi.Sadece gtx 1060 win8.1 i 2 gün doğru dürüst kullanabildim diğer yaptığım her şeyde bu hatayı alıyorum.driverları güncelledim.Defalarca format attım.

Yardımlarınızı bekliyorum.
B
7 yıl
Ekranda oluşan anlık yatay çizgiler,ve anlık ekran gidip gelmesi
Konuyu silebiliriz,sorun devam ediyor,pc bozulunca anlarım artık.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.