Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2487
Tıklama
1
Öne Çıkarma
PROFİLO BD 4304 NO-FROST BUZDOLABI
F
17 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

ÖZELLİKLERİ:
Akıllı No-Frost
A sınıfı enerji verimliliği
Antibakteriyel
Multi-Flow fan sistemi
Dondurma kapasitesi : 8 kg/24 saat
Chiller bölümü
Yeni entegre kapı kolu
Kırılmaz cam raflar
Toplam brüt Hacim : 378 LT
YxGx D: 185x70x60

hepsiburada da 810ytl bana baya ucuz gibi geldi.



C
17 yıl
Yarbay

Evet bence de çok uygun.Sınıfındaki Regal,Altus,İndesit gibi dolaplardan çok daha üstün ve kalitelidir.En önemli özelliği de 8 kg dondurma kapasitesinin olması ve elektrik kesintisinde 16 saat koruyabilmesi.Bunlar da iyi soğutma performansı ve iyi izolasyonunun olduğunu gösterir.Mesela Arçelik ve Vestel'in daha geniş hacimli buzdolaplarında dondurma kapasitesi 5 kg dir ve elektrik kesintisinde 8 saat korurlar.
Bunun yanında antibakteriyel,cam raflı ve A sınıfı olması da öne çıkaran özellikler.
Ürünün eksileri iç hacminin çok fazla olmaması ama küçük ailelere yeter.Bir de kapı içten bombeli ve soğutucu aydınlatması boydan boya değil,bir noktadan.Bunlar da sizin için çok önemli değilse fiyatını hakeden bir buzdolabı.Türkiye montajlı,Bosch ve Siemens'in üretimi.

Ürünün bir benzerini detaylı incelemek isterseniz size bir link.Verdiğim linkteki dolabın markası Balay.(ancak aksesuarlı olan model)Burada Bosch'un yerel markası Profilo,İspanyadaki de Balay.Tasarımı Profilo ile birebir aynı.+ - tuşları ile yakınlaştırarak bakabilirsiniz.

http://www.balay.es/catalogo/zoom/3ffb3710.html

burada da 808 YTL
http://www.erolmobilya.com/beyaz.htm





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 22 Mart 2007; 1:58:16 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.