_

Onbaşı
21 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
13 yıl
* Resident Evil 5 Versus/Coop/Mercenaries Oynamak İsteyenler Buraya! *
Arkadaşlar versus/mercenaries/coop oynamak isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atsın
_
13 yıl
Battlefield 2 pilotları buraya!
Arkadaşlar, aramızda jet yada helikopter pilotu/sevdalısı olan, Battlefield 2 oynayan, merakı olupta online oynayamayan, yada pilotlukta acemi olan arkadaşlarımız varmı?
Eğer varsa aklımda =TAF= (Turkish Air Force) adında bir clan oluşumu var. Lütfen ilgilenen varsa özel mesajdan ulaşsın yada soracağı soru varsa burdan yazsın. Söz veriyorum "her sorununuzla" tek tek ilgileneceğim.

taf.sytes.net TEAMSPEAK Versiyon 3 serverı. Bağlanın
_
13 yıl
Sıfırdan başlayacak bir kişi için Rusça dili eğitim kitabı önerisi.
Arkadaşlar öncelikle dile ufak yaştan beri merak duyan ve yeteneğim olan birisiyim. Üniversite ile alakalı Rusça öğrenmek zorundayım, ve istiyorum. İngilizcem Türkçem gibidir yani öğrenmede çok zorluk çekeceğimi zannetmiyorum o yüzden biraz zorlayacak bir kitap olabilir fakat dediğim gibi, Ne kiril alfabesi hakkında en ufak bir bilgim var, ne de Rusçanın "R"si hakkında. Privet, da ve niet bildiğim 3 kelime
Maddi sıkışıklık yüzünden kursa verecek param yok, çeşitli birikimlerim de var. Şayet belediyenin kurslarında ne kadar birşey kapabileceğinizi az çok biliyorsunuzdur.... Neyse, Sıfırdan başlayan ve profosyenel anlamda bu dili öğrenmek isteyen biri için önereceğiniz bir kitap var mıdır? Bilmiyorum kitap adı, bilgileri veya yayın evi vermek reklam kapsamına girer mi o yüzden Ö.M. atarsanız sevinirim.

Ve son ricam, sadece Rusça dili öğretmenleri, eğitmenleri, edebiyatçıları veya bu konuda gerçekten bilgi sahibi olan birisi yardım ederse sevinirim. Kulaktan dolma bilgiler ile tavsiyede bulunmayınız.
_
13 yıl
Sizce kız nasıl?
Arkadaşlar soru basit. Sizce hatun nasıl?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Not: Uzun süredir eklememiştim resim. Yanlış yapmışım

Evet yorumlar devam etsin
_
13 yıl
(Sadece bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.)Ukraynada 1-2 haftalık tatil kaç lira tutar?
Arkadaşlar dediğim gibi lütfen bilgisi olanlar, orada yaşayanlar yahut orada bulunmuş olanlar cevaplasın. 1-2 hafta kafamı dinlemek istiyorum orada. Vasat bir otel (Yatağı olsun, pis olmasın yeter) de kaldığımı, içki, gece hayatını (abartmadan) varsayarsak ne kadar paraya ihtiyacım olur?
_
13 yıl
Yarın ehliyet sınavına girecek kimler var?
Evet arkadaşlar kimler giriyor yarın sınava?
_
13 yıl
Orjinal oyunun içinden eksik cd key çıkması, lütfen yardım.
Arkadaşlar biliyorum yeri değil ama oyun bölümü ölü, kimse yardımcı olamaz adminlerden ricam biraz kalsın.
Bugün D&R'dan Rainbow Six Vegas Collection Edition'u aldım. (Yani Rainbow Six Vegas 1 ve 2 aynı kutuda.)
2. oyunun cdkeyi çıkarken 1. oyunun cd keyi çıkmadı. Dalıp faturayı attım Oyunlarda bozukluk yok, faturanın gerekeceğini sanmıyorum
Ne yapabilirim?
_
13 yıl
Tütün sarmak için \"FİLİTRE KAĞIDI YERİNE KULLANILABİLECEK MALZEME\" YARDIM LÜTFEN!
Arkadaşlar 1 kuruş param yok şuanda, sigara krizi tuttu Tütünüm var fakat filitre kağıdım yok. Filitre kağıdı yerine kullanabileceğim alternatif bir malzeme var mıdır? Ve lütfen sadece önereceği şeyin güvenliğinden %100 emin olan arkadaşlar yazsın. Acil yardım lütfen
_
14 yıl
video deneme
_
14 yıl
PAPAĞAN İLANI GİRMEYEN PİŞMAN OLUR! :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.