U

Yüzbaşı
18 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
Bittorrent tracker sorunu
Merhaba arkadaşlar.

Bittorrent programını kullanıyorum ancak geçenlerde bilgisayarı sıfırlamam gerekti. Bittorrenti tekrar kurdum ancak sanırım chrome da bir ayara izin vermediğim için trackerler otomatik olarak gelmiyor ve download yapamıyorum. Önceden bu trackerler kendiliğinden yüklenirdi-güncellenirdi. Elle tracker yüklemek istemiyorum,çözümü olan?
U
3 yıl
Keenetic extra dsl ve asus dsl14u \u0027yu mesh olarak kullanmak.
Merhaba.

Elimde asus dsl n14u modem bulunmakta idi. Vdsl'e geçmek istediğim için Keenetic extra dsl modem satın aldım. Sorunum şu ki evin diğer odalarında wi-fi yeteri kadar çekmiyor,bu sebeple asus modemi kablosuz olarak sinyal kuvvetlendirici olarak başka bir odada kullanmak istiyorum. İstiyorum ama nasıl :) . Yardımcı olacak var mı?
U
4 yıl
Udemy kurs telefonda nereye iniyor?
Merhaba.

Sorunum şu ki: Udemy den kurs satın aldım ve mobil uygulama üzerinden kursu "sd karta kaydet" seçeneğini de seçip indirdim. Dosya yöneticisine baktığımda dolu alan arttı ancak telefon depolama alanına girip baktığımda indirilmiş olması gereken videoları bulamıyorum. Udemy uygulaması telefonda nereye indiriyor acaba dersleri?
U
4 yıl
Corsair h60\u0027dan sennheiser game one geçiş.
Merhaba. Sanırım başlık her şeyi özetliyor. Elimde corsair h60 var, game one geçişi mantıklı mı? cs:go da kullanmak için soruyorum. Umarım birileri hızlı bir şekilde cevap verir...
U
5 yıl
(satıldı-silinebilir) 228 seviye köy. neredeyse her şey full,6350 taş-750 tl
Merhaba.

5 yıllık macera sonrası köyü satmaya karar verdim. Köy içeriği fotolarda ki gibidir. İstediğim rakam 750 tl.

GET açılır...
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
5 yıl
Tavisye eder misiniz?---Sharp 50\" Class 4K Smart LED TV (LC-50P8000U)
Merhaba.

Tv değiştirme planım var ancak şeytan dürttü deyip amazon.com da "Sharp 50" Class 4K Smart LED TV (LC-50P8000U)" bu tv yi buldum. Bu tv bizim bildiğimiz japon sharp mı? Bu fiyata almaya değer mi?
U
5 yıl
Sennheiser game one mı yoksa gsp 300 mü?
Merhaba. Bilgisayarım da cretive fatality ses kartı var, başta cs:go oynamak ayrıca film izlemek ve müzik dinlemek için kulaklık almak istiyorum. sennheiser game one ile sennheiser gsp 300 arasında kaldım. Arada ciddi fiyat farkı var, game one aradaki farka değer mi? Yorumlarınız için teşekkürler...
U
10 yıl
Lumia 920-925-929
Merhabalar.

Yeni bir telefon almayı planlıyorum ama karar veremedim ve yorumlarınızı bekliyorum. Lumia 920 ile 925 arasında kaldım. İki telefon da donanım açısından hemn hemen aynı. Şimdi kamera benim için önemli değil,onu geçiyorum. Esas olarak hafıza , telefonun kalınlığı ve haliyle fiyat takıldığım noktalar. Hafıza benim için önemli ve 920 yi öne çıkıyor ancak 920 nin gövdesi de 925 e göre kalas gibi kalıyor. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

İkinci olarak ise. 920 veya 925 gibi düşük donanımlı bir telefon alıp , 3-5 ay sonra 929 vb güncel donanımlı bir telefonun piyasaya girmesi. 1000 tl civarı 920-925 e vermek yerine 1500-1600 tl cvarı 929 vb bir telefonu mu beklemeliyim?


Lumia 920
+32 gb hafıza alanı
+Muhtemelen daha sağlam kasa
+ daha ucuz :)
-daha kalın gövde


lumia 925
+ Daha iyi kamera performansı
+daha ince kasa
-daha pahalı fiyat
-daha düşük kapasiteli hafıza
U
11 yıl
Sandisk Extreme 120 gb ssd yardım
Slm.

Gigabyte GA-P55A-UD4 anakartım var. F15 bios yüklü, sandisk extreme 120 gb ssd aldım ve AHCI modunda win8 64 bit yükledim ancak ssd performansı yerlerde sürünüyor. Sorunumu nasıl çözebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
U
11 yıl
Sandisk Extreme 120 gb ssd yardım
Slm.

Büyük beklentilerle aldığım ssd yi yeterli performans ile kullanamıyorum. Ssd sata3 bağlantısına bağlı ve AHCI modunda kurulum yaptım. Yaptım ancak yaptığım testte yazma 250 Mb/s okuma ise 400 mb/s seviyesinde kaldı. Sebebi nedir? Biri yardım etsin...

Anakart: Gigabyte GA-P55A-UD4



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.