H

Onbaşı
17 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
13 yıl
ATI HD5730 Bilgisayarı Her Başlatmamda Gri Renk Kahverengiye Çalıyor
İyi günler. ASUS N61Jq laptop win 7 64 bit işletim sistemi ve ATI Rodeon HD5730 ekran kartım var. Satın alalı 8 ay oldu. Bilgisayarı genelde kapatmam uyku moduna getiririm. Kısa süreli bile olsa her uyku moduna getirişimde ve her kapatıp açışımda gri rengin bir tonu kahverengiye çalıyor. ATI CCC den Renk kontrollerini yeniden etkinleştir diyerek sorunu çözüyorum ama her seferinde her seferinde aynı işlem olmaya başladı canım sıkılıyor. Niye olduğunu da bilmiyorum. Bir çözümünüz veya bir yorumunuz var mı? Resimleri ekleyemiyorum çünkü ilk screenshot aldığımda renk kahverengiyse düzelttikten sonra normale dönüyor.
H
14 yıl
Touchpad Yardımı !!!
Yaklaşık 1 ay önce ASUS N61Jq aldık sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bilgisayarda multi touchpad var. Önceleri iphone lardaki gibi yakınlaştırma uzaklaştırma, resmi sola sağa döndürme işlerini 2 parmakla, önceki veya sonraki resme geçme işini de 3 parmakla yapıyordum. Şimdi o fonksiyon olmuyor 3 parmakla sağ yapıyorum resim ilerilemiyor touchpadde bir sıkıntı yok tek parmakla sorunsuz calışıyor ama iş diğer fonksiyonlara gelince olmuyor. Mesela şu özellik de gitti 2. tıklamadan sonra basılı tutup metin seçmek için sürüklediğimde mouse oynamıyor yerinde kalıyor. Sorun ne anlamadım yazılım sürümünde bir değişiklik yapmadım hatta girip kontrol ettim defalarca default seetings yaptım değişen bir şey yok. Yazılım Elan Smart Pad ve dediğim gibi touchpadde bir temassızlık bir bozukluk yok yazılım hatasıdır bence. Ne yapmamı öneriyorsunuz???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.