K

Yüzbaşı
15 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
321 (Bu ay: 12)
Gönderiler Hakkında
K
4 ay
Forza Horizon 5 Oynarken Oluşan Dalgalanmaların Sebebini Bir Türlü Çözemedim
Arkadaşlar bilgisi olan bana bir yol göstersin yoksa ya kasayı yakacağım ya da kendimi!
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC D6X 8G 8GB GDDR6X 256 Bit ekran kartı kullanıyorum.

Bilgisayarın diğer bileşenleri ise şöyle:
  • WD 1TB SN770 PCIe NVMe Gen4 Okuma 5150MB-Yazma 4900MB M.2 SSD(WDS100T3X0E)
  • DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
  • Corsair 16GB Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 AMD EXPO Ram (CMK5X16G1B52Z40A2-Bulk-Kutusuz)
  • ASRock A620M-HDV/M.2 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
  • AMD Ryzen 5 7500F 3.70 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci (MPK)
  • DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa



Bilgisayarı aldığım ilk günden beri Forza Horizon 5 oynarken VRAM yetersiz video belleği uyarısı alıyorum. Çıkan bilgi kutucuğuna tamam deyip geçince de araç sürerken ufukta dalgalanmalar, yolda ve çevresel öğelerde seyirmeler, menülerde ve haritada kırılmalar oluyor.

Bu sorunu sadece Forza Horizon 5 oynarken yaşıyorum. Oyunu XBOX GamePass üzerinden almıştım acaba XBOX tarafında mı bir sorun var diye düşünüp Steam üzerinden de aldım ancak değişen bir şey olmadığını gördüm. Ne yapabilirim dostlar bana bir akıl verin


Sahip olduğum sistemin 2 tane kronik sorunu var: birincisi, hiçbir şekilde bios güncellemesi yapılamıyor. ikincisi de geldiği günden beri (6 aydır) AMD PSP 11.0 sürücüsünün yanında ünlem işaret var ve çalışmıyor sürücü. formatladım, sildim, yeniden kurdum, en güncel chipset sürücüsünü yükledim, yok hiçbir şekilde çözülmüyor!

Not: 1 hafta önce belki ekran kartının belleği yetersiz geliyordur diye ASUS TUF GeForce RTX 3060 GAMING V2 OC 12GB GDDR6 192Bit aldım ama o da çare olmadı. Bir süredir bilgisayarı aldığım yerle de görüşüyorum. Sistem bileşenlerine stres testi uygulattılar. Söylediklerine göre çıkan değerlerde bir anormallik yokmuş Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

TEST SONUÇLARI

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
PES taktik sorusu
< Resime gitmek için tıklayın >

Ekran görüntüsünde sarı ile çerçeveye aldığım işaret ne işe yarıyor? Senelerdir PES oynuyorum ama bu özelliği şimdiye kadar ne kullandım ne de merak edip araştırdım. Taktik ile ilgili olduğunu düşünüyorum ancak tam olarak ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum. Bilen arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olurlar umarım.
K
12 yıl
SATILIK Zeynel Dinler İktisat (KPSS-A) kitapları
Zeynel Dinler 22. Baskı Mikro Ekonomi (son basım Eylül 2011) ve Zeynel Dinler 7. Baskı KPSS İktisat (son basım Şubat 2012) kitaplarımı satıyorum.

Zeynel Dinler 22. Baskı Mikro Ekonomi kitabının piyasa fiyatı 24,50 TL, Zeynel Dinler 7. Baskı KPSS İktisat kitabının piyasa fiyatı 48,60 TL.

Zeynel Dinler 7. Baskı KPSS İktisat:http://www.ekinyayinevi.com/Products/KPSS-IKTISAT-2012-ZEYNEL-DINLER-EKIN-YAYINEVI.html
Zeynel Dinler 22. Baskı Mikro Ekonomi:http://www.ekinyayinevi.com/Products/MIKRO-EKONOMI-ZEYNEL-DINLER-EKIN-YAYINEVI.html

Piyasa değeri toplamda 73 TL olan bu iki kitabı 50 TL'ye satıyorum. Kargo alıcıya ait. Aras Kargo, Yurtiçi Kargo veya PTT Kargo ile gönderebilirim. Kitapları sadece 1 ay kullandım ve şu an itibariyle ihtiyacım kalmadığı için satıyorum. Konuların tamamını çalışmadığım için her iki kitabın da sadece ilk 150 sayfasında üstü çizilmiş yerler* mevcut, onlar da her sayfada yok zaten. Kısacası kitaplar sıfıra yakın. Kitapların ikisini birlikte satıyorum, bu yüzden ikisini de alacak kişiler mesaj atarsa sevinirim.

* Kitapta önemli gördüğüm yerleri sarı renk fosforlu kalemle çizdim. Çalışırken hiçbir şekilde okumanıza engel olmaz.
K
13 yıl
PESEdit yamasıyla sonradan eklenen stadları silmek istiyorum [YARDIM]
PESEdit yamasındaki stadlar ile ilgili bir sorum var:

Bildiğimiz gibi oyunun orijinalinde 25 stad var, PESEdit yamasını kurduğumuzda stad sayısı 41'e yamadaki stadlarla birlikte yükseliyor ancak bu stadlar hiç hoşuma gitmiyor, dolayısıyla da yamayla gelen 16 stadı silip sadece oyunun içindeki orijinal stadları bırakmak istiyorum. PESEdit ekibinden kiko94 "Stadları istemiyorsan, C:\Documents and Settings\mert\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save klasöründe isimleri ST_EXPORT ve ST_THUMB ile başlayan tüm dosyaları silerek yama ile birlikte oyuna eklenen stadlardan kurtulabilirsin" demişti ama söylediğini uyguladığımda dediği gibi olmadı. Stad seçerken 26 yerine yine 42 stad görünüyor. THUMB dosyalarını sildiğimiz için sonradan eklenen stadların görünümleri çıkmıyor ama sayı olarak oyunun içinde hala var olmaya devam ediyorlar. PESEdit ekibinin her şeyi iyi güzel ama stadları gerçekten berbat, stad işine keşke bulaşmasalarmış.

Bu konuda bir fikri, çözüm önerisi olan var mı?
K
14 yıl
SMS ile üyelik aktivasyonu
SMS ile üyelik aktivasyonunda kontör düşüyor mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.