T

Yarbay
05 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
173 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
Anlamsız internete bağlanma problemi
Merhaba süperonline kullanıcısıyım itopyadan yeni bilgisayar topladım fakat ethernet kablosunu takınca internet hiçbir şekilde çalışmıyor. Kabloyu farklı bir kasaya takınca internet geliyor cihaza. Topladığım bilgisayarda sıkıntı var zannederek anakartı değiştirdim farklı bir marka farklı bir anakartla denedim yine internete bağlanamıyorum. Topladığım kasayı itopyada denedik orada bağlanıyor internete. Konu hakkında yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Denediğim şeyler;

Farklı kablolar ile denedim
2 ayrı anakart ile denedim
modem i sadece pc ye bağlamayı denedim

fakat sorunu çözemedim bir türlü
T
2 yıl
Secux safepal ledger soğuk cüzdanlarda indirim
Soğuk cüzdan almayı düşünen varsa fiyatlar gayet makul görünüyor


< Resime gitmek için tıklayın >
T
2 yıl
idcooling işlemci soğutucular
Fiyatlar uygun gibi ihtiyacı olanlar değerlendirebilir

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
4 yıl
Anakart psu sorunu (YARDIM LÜTFEN)
Bügün mevcut sistemim için aldığım parçalar kargoyla geldi. msı mpg x570 gaming edge wifi anakart ve Gigabyte B700H 700W 80+ Bronze psu aldım. Benim sorunum anakart cpu için 8 + 4 pin güç girişi istiyor. Sadece 8 pin ile açılmıyor pc. Aldığım psu da 4 pin girişi yok malesef Bu sorunu psu yu iade etmeden halletmemin yolu varmı acaba?
T
6 yıl
Youtube çözünürlük düşürünce video takılması?
arkadaşlar youtube kanalıma video attığım zaman bazı videolarda 1080p den daha düşük bir çözünürlüğe geçince videoda görüntü takılıyor fakat ses akmaya devam ediyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış olan varmı acaba? önce renderda sıkıntı olduğunu düşündüm fakat durum öyle gibi durmuyor.
render için adobe premiere cc ve sony vegas kullandım fakat sorunu çözemedim.
videoları 60fps 1080p render alıyorum ve kaydediyorum.

yardımlarınızı bekliyorum konu ile ilgili teşekkürler
T
7 yıl
telefon numarası değiştirmek?
forumdaki kayıtlı telefon numaramızı nasıl değitirebiliriz bilen varmı?
T
8 yıl
nostalji formalar hakkında düşünceleriniz?
arkadaşlar bügün kartal yuvasında ürünleri gördüm. 40 50 vs 70li yıllar formaları cidden çok hoş fakat fiyatları... 99 tl nedir arkadaş? yap 50 tl alalım hepsinden birer tane. forma adidas değil birşey değil kendi imalatın kulübün kendi ürünü. tamam destek verelim kulüp para kazansın diyoruzda 99 tl cidden soygun. para olmadığından değil fakat kendimi o formayı alınca salak gibi hissedeceğimi düşündüğüm için elime aldığım 3 nostalji formasını bıraktım. adidas beyaz formayı aldım çıktım mağzadan. bu konuyu açmamdaki sebep. mağlumunuz sosyal medya artık çok büyük bir silah twitterdan bir hastag açıp fiyatlar konusunda sesimizi duyurmalıyız veya kulübün yetkili birimlerine mail falan atabiliriz diye düşünüyorum.
T
8 yıl
msı r9 380 yada r9 280x?
arkadaşlar yeni bir sistem topladım bu 2 ekran kartı arasında kaldım. bütcemi biraz zorlayıp GTX 970 almayı düşünüyordum fakat su anda zorlancak gibi değil. hangi kartı önerirsiniz? 1000 tl ye kadar ekran kartı tavisiyelerine açığım

sistemim

ıntel i5 6600k skylake
msı z170a krait edition anakart
kingston hyper x 8gb 2400mghz dd4 ram
T
10 yıl
Sırf r10 gelmedi diye...
burda yönetime atıp tutan r10 gelseydi fikret orman kraldı dimi. fikret ormanın hataları zaten gözler önünde fakat r10 getirilemedi diye bu kadar yanar döner olmayın arkadaş ayıptır yazıktır günahtır... fikret ormandan daha iyi aday çıktıda bizmi göremedik acaba? madem bu kadar öfkelenıyorsunuz başkana söyleyin kim gelsin başkanlık koltuguna?
T
10 yıl
6 kasım itibari ile çalışmayı durdurdu sorunu
dun sıkıntı yoktu bugun sürekli bf4 çalışmayı durdurdu sorunu yaşıyorum bu sorunla karşılaşan varmı acaba?

ekran kartı driver ı 13.11 beta pb guncelledim windows u geri yükledim çözemedim sorunu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.