S

Yüzbaşı
09 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Otosan\u0027ın Yeni Mondeo Kazığı
Yeni mondeo'nun broşürünü inceliyordum ve 1.5 Ecoboost'un şehir içi verisinin 10.4 litre olduğunu gördüm. Bu bana baya fazla geldi ve yazım hatası mı diye bakmak için İngiltere sitesine girdim ve farkettim ki bize getirilen motor Euro V ve şehir içinde 10.4 litre yakıt tüketirken İngiltere'de ki 1.5 Ecoboost Euro VI normlarını karşılıyor ve 8.7 litre yakıt tüketiyor. İkinci sınıf insan ve ikinci sınıf ülkeyiz ki daha fazla yakıt tuketirken aynı zamanda ülkemizi daha çok kirletiyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

https://store.donanimhaber.com/10/94/aa/1094aa25a241c8a48c1b5e4fc0bcaf12.png
https://store.donanimhaber.com/64/98/c2/6498c20e942f8c8cc14e7bb45d73c81a.png
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

edit resim
S
9 yıl
Range Rover Anahtarsız çalıştırma rezaleti
Range Roverlarda bulunan sistem bypass edilerek kolayca kırılabiliyormuş ve Londra da bu durumdan dolayı sigorta şirketleri araç sahibinin kapalı garajı vs. Yoksa sigorta yapmayı reddediyormuş.
Londrada 63 x3 çalınırken 296 evoque çalınmış

Kaynak:http://www.autoexpress.co.uk/land-rover/range-rover/89183/range-rover-owners-refused-insurance-due-to-theft-risk
S
10 yıl
BMW 2 serisi Active tourer fiyatı açıklanmış
99 700 lira olarak belirlenmiş ve sadece 1.5 benzinli motorla gelmiş acaba Türkiye paketi nasıl

http://www.bmw.com.tr/tr/en/general/price_list/
S
10 yıl
Araca mermi isabet etmiş ne yapmalıyım [EDİT]
Dun gece araç otoparktayken karşıdaki mekanda çatışma çıkmış ve sol marşpiyele mermi isabet etmiş. Arıza ışığı yanıyor. Hasar için ne yapmalıyım?
Araç skoda superb

EDİT: Tunalıda karakolda tutanak tutuldu rapor aldık polislerde o kadar yavaştı ki 2 saat surdu sonra araç çekiciyle And otomotiv'e çekildi. Çalıştırmaya çalıştık bi kere daha araç durağan haldeyken değilde çalışınca yakıt sızdırdı sanırım çunku depo onceden çeyrek ve yarım arasındayken iki çalışma sonrası şimdi çeyrek ile boş arasında. Sizce deponun ust kısımlarında b delik olmuş olabilir mi ya da borulardan birinde midir?
Bir sorum daha var. Ben şikayetçi oldum bulunursa uzlaşma olması durumunda parayı kasko alıcak demi?
S
10 yıl
2004\u0027te 0 aldığım araç bugun boyalı çıktı
Evet arkadaşlar 2004 yılında 0 aldığım araç bugun satarken expertizde neredeyse komple boyalı çıktı... Yakın zamanda burada da konusunu açmıştım Superb aldığımıza dair. Bundan dolayı eski aracımızı satarken bugun boyle bi sorunla karşılaştık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-servis-bakimli-c-max-156908600/detay/
Aracımızın ilanı bu. Var olan her şeyi ilana yazdım durust olmaya çalıştım. Zaten karşılaştığımız tum sorunlar da kaskodan giderilmiş olduğundan tramerde çıkıyordu. Araç sanayiye girmemişti kaporta boya vs. için. Bugun araca alıcı çıktı, test suruşu yapıldı, beğenildi ve son olarak expertize girdi. Ben kendimden emin biçimde olumlu haberi beklerken birden bana TAVAN DAHİL komple boyalı dediler. Ne diyeceğimi şaşırdım, çok mahçup oldum. Nasıl olur ben ilk sahibiyim dedim adam bir daha baktı ve sonuç değişmedi... Ön tampon dışında neredeyse her yer boyalı dedi.

Alıcı tabiki de vazgeçti ve benim çok moralim bozuldu.. Ya aracı alırken dolandırıldık ki araç tanıdık bayii. Ya araç yetkili servisteyken çizildi boyandı. Ya da expertizde kandırıldık. Biz boyatmadığımıza eminiz. Pazartesi tekrar Ankara Otokoç veya Tur oto da expertiz yaptırıcaz ve kaskodan boyanılıp boyanmadığını öğrenmeye çalışacağız. Ne yapmalıyım başka?
S
10 yıl
Araç tercihi:sanırım superb
Merhaba
uzun zamandır araç değiştirilecek diye bayi bayi geziyorduk çok kararlar değişti C sınıfı D sınıfı crossover arasında. bu aralar arayışlarımız yoğunlaştı.

önce Honda crv dtec için çok umutluydum ama beklemediğim Bi fiyattan giriş yaptı vazgeçtik.

C max çok istedik (şimdiki araç 2004 c max) yılbaşından sonra fiyatları çok yükseldi 80 000 barajını aştı o paraya d sınıfı alınır dedim.

focusun bagaj küçük aile seyehatimizi karşılamaz dedik.

qhasqai yüksek fiyattan giriş yaptı

508 çok pahalı

yeti ye tip açısından ısınamıyorum hiç

Peugeot 308 citroen de baktık ama annem değer kaybetmesini çok istemedi sonuç olarak passat golf ve superb kaldı.
2014ler pahalı olduğundan 2013 stoğu aradığımızdan golf elendi passat elendi. Elimizde superb kaldı..

son arayışlarda annem Hyundai ix35 i de çok beğendi 67000 elite manuel fiyat aldık(isteyene bayiinin yerini söylerim) yıllık 10 000 km yapsakta annem psikolojik etki istemedi benzin alırken ve superbd karar kıldık.

Dsg istemediğimizden bu akşam Turkiyedeki tüm bayileri arayı Bi tane 2013 dizel manuel elegance prestij paket bulduk ve 82000 fiyat aldık kapora yolladık. Arabayı annemle ortak kullanıcaz.

sizce kararımız nasıl veya eleştirilcek yanlış ne var? Arabaları iyi tanırım almicak olsam da her zaman araştırırım piyasayı gözden kaçırmış olabilceğim bir şey var mı?
Kavga çıksın veya konu sapsın istemiyorum
teşekkürler
S
10 yıl
Smart fortwo OFFROAD
Arkadaşlar verildi mi ben goremedim reklam hoşuma gitti

http://www.youtube.com/watch?v=r5kLD7IYBsM
S
11 yıl
Arada kaldım arkadaşlar yardım
Merhaba arkadaşlar araba alma arifesindeyiz. Dizel araçların fiyatından ötürü benzin otomatiklere yöneldik. 3 araç arasında kaldık sizlerin görüşlerinizi de almak istiyorum.
1. Seçenek Honda civic 1.6 elegance
2. Seçenek Ford focus titanium 1.6 powershift
3. Seçenek Seat leon 1.2 tsi style +Style Plus + alcantra koltuk + Media plus
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.