T

Teğmen
05 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
İkinci PCI Express yuvasını kullanmak (?)
Selamlar,

Yeni almış olduğum ekran kartının boyutu aşırı büyük olması ve kasamın bu karta uygun olmaması sebebiyle zorunlu olarak ikinci PCI Ekspress yuvasına kartı takmak zorunda kaldım. Bu durum herhangi bir performans kaybına sebep olur mu?

Teşekkürler,
T
9 yıl
(SATILIK) ASUS Nvidia GTX560 1GB 256BIT 16X
ASUS Nvidia GTX560 1GB, 256 BIT 16X oldukça temiz ekran kartım faturası ve kutusu ile satılıktır.

Fiyat: 250 TL.

Elden teslimat (Maltepe çevresi ve Beylikdüzü çevresi) olabilir.
T
9 yıl
Nvidia GTX560 ve SLI (?)
Selamlar,

Elimde 1 GB, 256 Bit'lik Asus Nvidia GeForce GTX560 ekran kartı var, mevcut kartım baz alındığında piyasada da bulabileceğim hangi kartlarla SORUNSUZ SLI yapabilirim?

Not: Ürünün farklı modelleri olması sebebiyle resmi linki veriyorum:http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/ENGTX560_DC2DI1GD5/

Teşekkürler,
T
10 yıl
Renault Megane kapı hoparlörleri hakkında
Merhabalar,

Renault Megane Privilege 2011 model aracımın kapı hoparlörlerini daha güçlü bir hoparlör ile değiştirmek istiyorum. Amfi vs. olaylarına girmeden, orijinal teybimin gücü sınırlarında, sesi açıldığında bozulmayan, düzgün bass veren hoparlör almak istiyorum.

Henüz hiç bir oto elektrikçisine gitmedim; dolayısıyla hangi tip, hangi ölçüde, hangi güçte hoparlör alacağımı bilmiyorum.

Bu konuda bilgileirini paylaşan herkese teşekkür ederim.
T
12 yıl
Renault Megane Privelege 2011\u0027in Yakıt Tüketimi hakkında
Merhaba,

Renault Megane Privelege 2011 model 1.6 motor, benzinli araçlar acaba kaç km. hıza ulaştığında daha çok yakıt tüketimine başlamaktadır?

Ayrıca arabada sanırım hız limitörü var fakat Cruise Control yok, doğru mudur?

Yardımlarınız için teşekkürler!
T
12 yıl
Bluetooth kulaklık bağlantısının sık sık kopması hakkında yardım
Merhaba,

HTC Desire HD marka cep telefonuma Samsung HS3000 model bluetooth kulaklık aldım. Fakat 10-15 dakikada bir bluetooth kulaklık ile bağlantı kopuyor. Telefon ile kulaklık arasında genellikle 2 ila 4 metre bırakıyorum. Telefonun bluetooth ayarlarında bununla ilgili bölümleri araştırdım fakat direkt konuyla alakalı bir seçenek bulamadım.

Sizce bu sorunu nasıl aşabilirim?
T
13 yıl
STEAM\u0027den indirilen oyunun kalıp hali var mıdır?
Merhabalar,

Steam'den anladığım kadarıyla ISO, CUE, BIN gibi kalıp dosya formatları ile download yapamıyoruz. Malum pek çoğumuz yılın farklı zamanlarında format atmak zorunda kalabiliyoruz ve böyle durumlarda oyunu yeniden indirmek yerine mevcuttaki kalıp dosyasından kurmak hızlı ve pratik olacaktır. (MAlumunuz artık oyunlar 10 GB'dan az olmuyor.)

Madem kalıp dosyası halinde indiremiyorsak, format öncesi ne yapabilirim; bu konuda yardımlarınızı rica ederim.
T
14 yıl
iPhone 3GS iOS 4.2.1 ile birlikte gelen ciddi sorun
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi bir kaç hafta önce iPhone 3GS için 4.2.1 sürümlü işletim sistemini yayınladı. Fakat bu güncellemeden sonra (tam emin olmasam da) iPhone'un şarjı 1 gün gidiyor. Altını çizerek belirtmek isterim ki telefonum daha 2 aylık, yani bataryası henüz ölmemiş durumda.

Aynı sıkıntıyı bir arkadaşım da farketti. Ama bu durumdan emin olmak için sizlere de sormak istedim.

Şarj cihazı ile dolaşmaktan sıkılmaya başladım artık.
T
14 yıl
iPhone ve Hayal Kırıklığı
Merhaba,

Yaklaşık 20 gün önce iPhone 3Gs sahibi oldum. Fakat hakikaten bu kadar pahalı olan bir cihazın, sıradan telefonlarda olan özelliklerinin olmaması/olsa da eziyetle yapılması cidden üzdü beni. Bunları sıralamak isterim;
Bazı arkadaşların "anlamıyorsan neden alıyorsun" tavırlı yazıları için ayrıca belirtmek istiyorum; telefonu satın almadım! Hediye olarak geldi...

- Cihaza Jailbreak (kırma) işlemi yapmadan; BLUETOOTH ile PC'ye veya başka bir telefona veri transferi yapmaya izin vermiyor. Biliyorsunuz; bu özellik en basit telefonda dahi varken, iPhone'da olmaması enteresan. Bu sıradan özelliğin olması için cihazımın yazılımının kırılması aşırı saçma geldi.
- Bilgisayardan herhangi bir fotoğraf veya video iPhone'a direkt atılamıyor, iTunes ile senkronizasyon yaparak bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bilgisayarda gösterdiğiniz senkronizasyon klasörü nü silerseniz, iPhona'daki fotoğraflar veya videolar da senkronizasyon yaptığınızdan siliniyor. Ayrıca senkronizasyon ile iPhone'a attığınız fotoğrafları silemiyorsunuz. Ancak bilgisayardaki senkronizasyon klasöründen silmek istediğiniz fotoğraf veya videoyu silip, tekrar senkronize işlemi yaparsanız siliniyor.
- Ayarlar kısmı çok yoksun. Gene aynısını tekrarlayacağım ama basit telefonlarda bile daha çok ayar sözkonusu... Ayarlar menüsü; duvar kağıdı, zil sesleri, parlaklaık, wi-fi ve bir kaç önemsiz ayardan ibaret.
- Gerçekten içler acısı bir eksiklik de şu; iPhone'a yüklediğiniz MP3'leri zil sesi olarak atıyamıyorsunuz! Evet yanlış okumadınız. Zil sesi olarak atayabilmeniz için gene ekstra (Apple'a ait olamayan) yazılımlarla yapabiliyorsunuz.
- Telefon rehberine yeni kayıt açarken sadece iPhone'un hafızasına kayıt imkanı veriyor. Sim kartınızı başka bir telefona takarsanız rehbersiz kalıyorsunuz. Dua ediyorum ki sim kartımı başka bir telefona takma durumum olmaz.

Sizler de bana katılıyor musunuz? Katılmıyorsanız da açıklamalarınızı bekliyorum.

Aklıma geldikçe ve anlattıklarım gibi rastladığım bariz eksikleri gne buradan paylaşacağım...
T
17 yıl
Nokia N73 YAZILIM GÜNCELLEMESİ için yardım talebi
Herkese merhaba,
Dün Nokia N73 cep telefonunu satın aldım. İnternette bu telefonun yazılımın güncelleştirilmesi öneriliyor. (Bazı ek özellikler ekleniyormuş ve hızlanıyormuş)

Resmi sitesinde de bu güncelleme ile ilgili program mevcut.
http://www.nokia.com.tr/A4356061?N73

Yalnız bazı bilgilere ve anlatımlara ihtiyacım olacak.

-- Öncelikle, bu güncellemeyi yaptığım zaman telefonum garanti kapsamı dışında mı kalır?
(Benim düşüncem kalmaz, Nokia kendi sitesinde vermiş bu programı çünkü)

-- Ayrıca güncelleme programı İngilizce, acaba güncelleme yaptıktan sonra telefonumum yazılımı da mı İngilizce olacak?

-- Son olarak, bir arkadaşım yazılımı güncelleme adımlarını tek tek anlatabilir mi?

Yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.