R

Teğmen
08 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
11 yıl
Ersun Yanal Fenerbahçe Tesislerinde
Sanırım sözleşme imzalanacak.
R
11 yıl
takım tutmayı FENERBAÇE düşmanlığı ile karıştıranlar konusu
gelin yazın rahatlayın
R
12 yıl
\u0027Olaylar önceden organize edilmişti\u0027
- Galatasaray takımının oyuncularının saha ortasında başladığı sevinç gösterileri 10 dakika devam etti. Galatasaray takımı futbolcularından biri tarafından sahanın ortasına getirilen Galatasaray bayrağının sahanın ortasına dikileceğini zanneden taraftarlar daha da agresifleşti ve taşkınlığa başladı.

- Ev sahibi taraftar, kupa töreni yapılma olasılığı ve devam eden şike-teşvik primi soruşturması nedeniyle kolluk kuvvetlerini hedef alan sözlü ve fiziki saldırıya başladı. Saldırı sonrasında stat içinde görevli çevik kuvvet personelince misafir takım ve hakem heyeti korumaya alındı.



Demek ki 10 dakika boyunca hiç bir şey olmamış. 10 dakika boyunca Fenerbahçe taraftarı kendi futbolcusunu alkışlamış. "Galatasaray bayrağının sahanın ortasına dikileceğini zanneden taraftarlar daha da agresifleşti ve taşkınlığa başladı." 10 dakika boyunca neden agresif değildi. "Daha da" agresifleşti deniliyor.


Küliyen yalan maç biter bitmez polis hemen gs futbolcularını abluka altına aldı.
R
12 yıl
Fenerbahçe - Beşiktaş maçına bilet alabilen var mı?
Fenerbahçe - Beşiktaş maçına bilet alabilen var mı?
R
12 yıl
Trabzon Barosu, \u0027şike\u0027 davasıyla ilgili UEFA ve FIFA\u0027ya başvurdu
Trabzon Barosu, devam eden ''futbolda şike'' davasıyla ilgili UEFA ve FIFA'ya başvuruda bulundu.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde, Trabzon Barosu Başkanı Avukat Mehmet Şentürk imzasıyla UEFA ve FIFA'ya gönderilen başvuru metni yayımlandı.

Metinde, Türk futbolunda 3 Temmuz 2011'de açığa çıkan bir ''şike'' süreci yaşandığı, ancak Türk futbolundaki tartışmaların bu tarihten önce başladığı savunuldu.

Trabzon Barosu tarafından iddiaların soruşturulması için ''şike'' soruşturması ortaya çıkmadan, 7 Haziran 2011 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yapıldığı ifade edilen yazıda, şu bilgilere yer verildi:

''Devam eden şike süreci, baromuz tarafından da ilgiyle izlenmektedir. Bugün itibari ile şike iddialarına ilişkin ceza davası, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde normal seyrinde devam etmektedir. TFF'nin ilgili hukuk kurulları tarafından yürütülen disiplin soruşturması ise halen sonuçlandırılamamıştır. Şike ile suçlanan şahıslar hakkındaki soruşturma, TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yürütülmektedir.''

Kulüpler hakkında ise henüz hiçbir ilerleme kaydedilemediği öne sürülen yazıda, şunlar belirtildi:

''TFF Etik Kurulu'nun elinde yeterli bilgi ve belge vardır. Buna rağmen Etik Kurul adeta 'disiplin yargılaması' yapmaktadır. Kulüpler ile ilgili rapor henüz tamamlanmamıştır. Çok ciddi iddia ve delillerin olduğu bir ortamda Türk kamuoyunda oluşturulan hava, kulüplerin Disiplin Kurulu'na sevk edilmeyeceği yönündedir. Etik Kurulu tarafından düzenlenen birinci rapor çok açıktır. Hazırlanan raporda bazı kulüpler suçsuz bulunmuş, bazı kulüplerin de şike yaptığına kanaat getirilmiştir. Bu rapor gereğince, raporda adı geçen kulüplerin TFF tarafından Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi gerekmektedir. Mahkemece tutuklamayı ve 9 aydır tutukluluğun devamını gerektirecek kadar ciddi görülen deliller varken halen daha sevk işlemi yapılmamıştır.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in görüşü, 'şike anlaşmasının sahaya yansıması yoksa kulüplere ceza verilemeyeceği' yönündedir. Futbol yargısının son merci olan Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanlığı'na da aynı görüşte olan, bu yönde daha önce kamuoyuna bilgi veren, görülmekte olan ceza davasında bir sanık lehine mütalaa veren avukat Engin Tuzcuoğlu atanmıştır.''

''Kanaatimizce TFF ve bazı hukuk kurulları baskı altındadır ve özerkliğini kaybetmiştir'' ifadesine yer verilen metinde, şunlar kaydedildi:

''FIFA ve UEFA kurallarının aksine 'şike anlaşmaları saha sonuçlarını etkilememişse sadece kişilere ceza verilir, kulüplere ceza verilemez' kuralı getirilmeye çalışılmakta, 'şike anlaşmaları sahaya yansımamıştır' şeklinde bazı basın organları aracılığı ile kamuoyu oluşturulmaya, bu yönde de karar çıkartılmaya çalışılmakta, kulüplerin küme düşmesine engel olunmaya çalışılmaktadır. Böyle bir karar verilmesi, olayın soruşturulmadan kapatılması anlamını taşıyacaktır. Gerek UEFA, gerekse FIFA kuralları ile Türk Futbol Disiplin Talimatı'nda 'şikenin sahaya yansıması' gibi bir kural yoktur. Kaldı ki izlenimlerimize göre şikenin sahaya yansıdığı yönünde de çok ciddi deliller mevcuttur.

Sizler tarafından yapılan uyarılar da gizlenmekte, kamuoyu ile paylaşılmamakta, basın organlarında yer almamaktadır. Baromuzda soruşturmanın gereği gibi yürütülmediği görüşü hakim olmuş, oluşan endişeler neticesinde baromuz bünyesinde şike dosyalarını incelemek üzere bir komisyon kurulmuştur. Komisyon tarafından bir rapor hazırlanacak olup, bu rapor sizlerle de paylaşılacaktır.''
R
12 yıl
Ankara ALFA Kullanıcıları buraya
Umarım daha önce açılmamıştır bu başlık. Forumda aradım bulamadım böyle bir başlık.

Ankara'da Alfa kullanan arkadaşlar sorunlarımızı, hangi servislere gittiğimizi, bilgilerimizi burada paylaşalım. Belki ileride hep birlikte buluşup etkinlikler gerçekleştiririz. Ankara yollarında 100-150 tane Alfa arka arkaya seyir halinde. Güzel bir görüntü olur diye düşünüyorum.


Bu arada benim aracım 2005 156 Dist.
R
13 yıl
Ankara\u0027da kış lastiği almak isteyen alfacı arkadaşlar. Beraber alalım
R
13 yıl
!!!Aracın değişen plakası nasıl öğrenilir!!!
Arkadaşlar merhaba.

Bir aracın plakasının değiştiğini biliyorum. Önceki plakasını nasıl öğrenebilirim.
R
13 yıl
Ankarada En Kaliteli Boya Koruma
Merhaba arkadaşlar,

Ankara'da en iyi ve kaliteli boya koruma nerede yaptırılır. Tecrübelerimizi paylaşalım.....
R
13 yıl
!!! Boya Koruma Yardım !!!
Merhabalar,

Aracıma boya koruma yaptırmak istiyorum. Ankarada aracına boya koruma yaptıran arkadaşların öneri ve görüşlerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.