S

Teğmen
06 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Samsung Galaxy Nexus Mu yoksa Sony Xperia S mi?
Slmlar,

2 Model arasında kaldım. Sony Xperia S tasarımı ile çok hoşuma gitti. Samsung markasını sevmeme rağmen Google desteği yüzünden Samsung Galaxy Nexus'ra tercih edebileceğim bir telefon. Sizin öneriniz nedir? Hangisi tercih sebebinizdir?
Şimdiden Teşekkürler,
S
12 yıl
Hangi yayında hangi Surround Ses Formatları
Herkese Slm,

Yeni nesil AV receiverlarda Dolby Digital, Dolby prolologic, DTS, True HD, Neo v.s gibi bir çok ses formatı desteklemektedir. İzlediğiniz yayının hangi ses formatı ile daha iyi çalıştığını bilmemekteyiz. Acaba siz Film izlerken, maç izlerken, Oyun oynarken, Uydu receiverda herhangibir kanal izlerken hangi surround modunu kullanıyorsunuz? Her zaman Auto seçeneğinimi seçiyorsunuz? Sanki bazı yayınlarda daha iyi performans almak için auto dışında diğer seçeneklere bakmak gerekiyor? Mesela Muzik dinlerken Stereo daha iyi performans veriyor. Sizce ayarları neye göre yapmalı? Daha doğrusu en iyi performans için receiver ayarlarınızı nasıl yapıyorsunuz?

Şimididen Teşekkürler
S
12 yıl
Marantz - Pioneer Hangi Amfi
Slmlar,

Marantz NR1601 ile Pioneer VSX921 arasında tercih yapmak istiyorum. Hoparlör setim Polk Audio Blackstone TL 1600 acaba öneriniz nedir?
S
12 yıl
Yamaha + Bose Uyumu
Slmlar,

Yamaha RX 465 Amfi + Bose Acoumastic 6 Hoparlör Set uyumu nasıl olur?
Bose Hoparlör için Yamaha RX 465 yeterlimidir?
S
12 yıl
Yamaha\u0027mı yoksa Harman Kardon\u0027mu?
Merhabalar,

Şu ana Denon DHT 390 diye neredeyse giriş altı bir Amfi+Hoparlör Set kullanıyorum. Kaliteyi biraz daha arttırmak istiyorum. 3 marka ve model arasında kararsız kaldım.
1) YAMAHA RX 465 ( Sadece Amfiyi benim Denon Set ile kafa kafaya değiştirebilirim. Böyle bir teklif geldi. 2000-2500 TL civarına da Jamo veya Yamahaya uygun bir hopörler alıp iyi bir set olabilir? )
2) Harman Kardon AVR 260 + Harman Kardon HKTS 16 Hoparlör = 1.900 TL ( MediaMarkt - Merter de)
3) Harman Kardon AVR 360 + Harman Kardon HKTS 16 Hoparlör = 2.700 TL ( MediaMarkt - Fulya da)
Aslında Harman Kardon Amfide karar kılmıştım. Beni setlerdeki HKTS 16nın perfonrmansı düşündürüyordu. Dinledim çok çok beğenmedim. Yamaha Teklif edilince biraz kafam karıştı diyebilir. Çünkü HKTS 16dan daha iyi bir joparlör seti ile daha iyi bir set yaratılabilir diye düşünüyorum?
Yamaha RX 465 HK 260 seviyesinde bir AVRmidir?

Çok Teşekkürler,
S
13 yıl
Turk PSN ve Diğer Bölge PSN Farkı
Slm arkadaşlar.

Benim merak ettiğim bir konu var. PS3 ilk çıktığında Turk PSN olmadığı için Avrupa-Amerka yada Uzakdoğu PSN almak durumundaydık. Şimdi ise Turk PSNi var . Acaba Turk PSN ile diğerlerinin farkları neler. Özellikle Online oyun oynarken fark varmıdır? Türkiyede olduğundan Turk PSN diye acaba daha akıcı oyun oynamak Mümkünmüdür?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.