A

Teğmen
05 Ekim 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
AEG, ELECTROLUC, BOSCH Çamaşır makinesi seçimi
Selam arkadaşlar,

Aşağıdaki modellerden birini almak istiyorum. Ancak hangisini alacağımı bilemedim. Sizce hangi modeli seçmeliyim?

BOSCH WAW28560TR
Electrolux EWW1697MDW
AEG L98699FLE2
Bosch WAY28762TR
ELECTROLUX EWF1408WDL
A
9 yıl
Aksiyon Kamerası Hp ac300w
Selam arkadaşlar,

Uzun zamandan beri hp ac300w modelini almak için düşünmekteyim. Ancak çok kararsızım. Su altı çekilmeleri için kullanacağım. Su geçirmez kabı 60 m ye kadar su almıyormuş. Gopro larda ise 40m.

Su altında hobi amaçlı çekimler yapmak istiyorum. Bu makineyi hangi gopro modeliyle karşılaştırılabilir? Sizler ne önerirsiniz?

Hp Ac300w fiyat: 750tl
A
9 yıl
2500TL yi aşmayan çamaşır makinesi tavsiyesi
Selam arkadaşlar,

Fiyat olarak 2500 TL yi geçmeyecek bir çamaşır makinesi almak istiyoruz. Forumda baya araştırdım. Ancak geçen sene öneriler modellerin satışı bu sene maalesef yok veya ben bulamadım.

Özellik olarak beklentilerimiz:
9 kg ve üzeri çamaşır yıkama kapasiteli olması
Yıkama performansının iyi olması
Uzun ömürlü ve sağlam olması
Kurutma olsada olur olmasada

Forumda tavsiye edilen modeller aşağıdadır.
BOSCH WAW28560TR
Electrolux EWW1697MDW
AEG L98699FLE2
Bosch WAY28762TR
ELECTROLUX EWF1408WDL

Maalesef bu cihazları bulamadım. Bunlara ek olarak 2015 model makine tavsiyeleriniz nelerdir? Bu konuda yardım ederseniz memnun olurum.
A
10 yıl
Cevap: 2014 Yazlık Lastik Tavsiyeleri (Ana Konu) 2014 ADAC Testleri Geldi
Benim tavsiyem Goodyear Effic.grip Performance. Geçen hafta taktırdım şuanda çok memnunum. Yol tutuşuda güzel, yumuşak ayrıca çok sessiz. Nokian marka lastik alacak olan arkadaşlar sizlere tavsiyem kışlıkları Nokian WR D3 alın.

Not: Lastikleri alırken mutlaka üretim tarihlerini kontrol edin ve 2014 üretimi laisteyin.
A
10 yıl
Cevap: geniş dizel otomatik araç tavsiyesi
quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Steelhammer

Tam'da corollayı tarif ettiniz ;)

Mesajı okur okumaz benim de aklımdan aynı cümle geçti :)

Muhtemelen auris ten memnun kalmıştır arkadaşımız. Benim kendi fikrim macera aramayın corolla alın.
A
11 yıl
Motorola Moto G Kılıfı
Selam arkadaşlar,

Motorola Moto G telefonum için epey bir araştırdıktan sonra Türkiye' de silikon kılıf bulamadım. Bu yüzden yurtdışından 10 tane getirtiriyorum. Elimde 9 tane fazla kalacağı için ilgilenen arkadaşlar lütfen mesaj atın.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
Çift hatlı android telefon tavsiyesi..
Selam arkadaşlar,
2 hattım olduğundan dolayı çift hatlı android işletim sistemli bir telefona ihtiyacım var. 2000tl bütçem var. HTC Desire SV almayı düşünüyorum.
Bu telefon hakkında bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

Ayrıca sizin önerebileceğiniz çift hatlı başka telefonlar varsa paylaşırsanız sevinirim.

Not: Mutlaka aynı fiyata kat kat iyi tek sim kartlı telefonlar vardır ancak 2 telefon taşımak istemediğimden dolayı çift sim kartlı telefon almak istiyorum. Lütfen yorum yaparken sadece çift hatlı telefonları karşılaştıralım.
A
12 yıl
Wireless Problemi.
Selam arkadaşlar,
Ben yaklaşık 1 ay önce packard bell easynote tv44-hc-606 tk modelinde windows 8 işletim sistemli bir bilgisayar aldım. İş yerinde çalışırken sinyal kalitesi bazen en yüksek sinyal seviyesi olan 5 te görünüyor bazende 4 e, bazende 3 e düşüyor ve internet bağlantısı göründüğü halde internet bağlantım kopuyor ve sayfalar açılmıyor. Ayrıca modemin arayüzündeki hızım bazen 6mb/s bazen 58mb/s bazen 65mb/s bazende 72mb/s olarak görünüyor. Şu an ofiste 6 bilgisayar var fakat hiç birinin internet bağlantısında en ufak problem bile yok. Bu 6 bilgiyarın 3 ü de packard bell. Ayrıca modeme uzaklığım sadece 10 metre ve arada sadece ahşap bir kapı var. Bu sorunu aşmak için,
1. Modemin arayüzünden kanal ayarını 1,6,8,11 yaptım
2. Wi-fi drivierını kaldırdım ve güncel sürümü kurdum
3. Aygıt yönetimi>Ağ bağdaştırıcıları>Microsoft Kernel Debug Network Adapter' ı devre dışı bıraktım
4. Microsoft defender ile virüs taraması yaptım birşey bulmadı. Ardından Trend Micro Titanium ile de virüs taraması yaptım ve bulduğu dosyayı kaldırdım.
Fakat sorun hala devam ediyor.
Sizlerin önerileriniz nelerdir? Bu konu hakkında yardımlarınız bekliyorum.
A
12 yıl
Wi-fi sinyal azalması ve bağlantı kopması
Selam arkadaşlar,
Ben yaklaşık 1 ay önce packard bell easynote tv44-hc-606 tk modelinde windows 8 işletim sistemli bir bilgisayar aldım. İş yerinde çalışırken sinyal kalitesi bazen en yüksek sinyal seviyesi olan 5 te görünüyor bazende 4 e, bazende 3 e düşüyor ve internet bağlantısı göründüğü halde internet bağlantım kopuyor ve sayfalar açılmıyor. Ayrıca modemin arayüzündeki hızım bazen 6mb/s bazen 58mb/s bazen 65mb/s bazende 72mb/s olarak görünüyor. Şu an ofiste 6 bilgisayar var fakat hiç birinin internet bağlantısında en ufak problem bile yok. Bu 6 bilgiyarın 3 ü de packard bell. Ayrıca modeme uzaklığım sadece 10 metre ve arada sadece ahşap bir kapı var. Bu sorunu aşmak,
1. Modemin arayüzünden kanal ayarını 1,6,8,11 yaptım
2. Wi-fi drivierını kaldırdım ve güncel sürümü kurdum
3. Aygıt yönetimi>Ağ bağdaştırıcıları>Microsoft Kernel Debug Network Adapter ı devre dışı bıraktım
4. Microsorf defender ile virüs taraması yaptım birşey bulmadı. Ardından Trend Micro Titanium ilede virüs taraması yaptım bir pdf programının keygen ini trojen olarak gördü ve kaldırdı. Başka birşey bulamadı.
Fakat sorun hala devam ediyor.
Sizlerin önerileriniz nelerdir? Bu konu hakkında yardımlarınız bekliyorum.
A
12 yıl
Canon Mx320 Fax geldiğinde otomatik olarak çıktı gelmiyor.
Selam arkadaşlar,
Benim canon mx320 modelinde bir yazıcı-fax-tarayıcım var. Buna mürekkep tankı taktırdıktan sonra birileri fax çektiğinde otomatik olarak çıktı almıyor. Ancak bellek başvurusundan manuel olarak çıktı alabiliyorum. Ayrıca bilgisayardan çıktı gönderdiğim zamanda ise mürekkep miktarı bilinmiyor diye bir uyarı geliyor fakat problemsiz bir biçimde çıktı alabiliyorum. Kartuşta mürekkep olmasına rağmen bu uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı nasıl kaldırırım ve fax geldiği zaman nasıl otomatik olarak çıktı alabilirim? Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.