S

Yüzbaşı
28 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
138 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Tavan Kartonpiyer Göbeği Sökümü
Merhaba bir şey danışacaktım yeni ev aldım. tavanda avize göbeği de denilen osmanlı motifli kartonpiyer var. Sanırım alçı nasıl çıkabilirim? Tavana zarar verir miyim?
S
9 yıl
Hyundai i30 ilanı fiyat nasıl
S
9 yıl
KAN STOKLARI BİTTİĞİNDEN DOLAYI KAN SIKINTISI YAŞANMAKTADIR.
Kan stokları bittiğinden dolayı hastalar kan bulamıyor. Bir ünite kan bağışlayarak 3 insanın hayatını kurtarabilirsiniz. Ege Üniversitesinde kan verebilecek kişiler benimle irtibata geçebilirse sevinirim. Belki yeri burası değil ama en çok okunan kısım olduğundan buraya yazdım. Admin silmezse sevinirim

Seçil Ekici
S
10 yıl
Amerikadan kitap getirebilecek veya kargolayacak kim var?
Merhaba amazon vb. sitelerden 4-5 kitap almak istediğimde kargo çok fazla çıkıyor. Amerikada olan biri ücreti karşılığı bana kargolayabilir mi?
S
11 yıl
BAYAN BİSİKLETİ TERCİHİ YARDIM ...
S
12 yıl
NİVEA DEODRANTLAR 1,99 TL EVORİA SİTESİNDE
http://www.evoria.com/nivea-invisible-black-and-white-clear-sprey-dedorant-150-ml.html Kargo 4,90TL En çok 6 adet alınabiliyor. Kadın- erkek 3'er adet alınabiliyor.
S
12 yıl
MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR
Mercedes A serisi piyasaya yeni çıktığından dolayı hep kulaktan dolma bilgiler ve (anlayamadığım ve katılmadığım )forumda da bir karalama kampanyası var. Asıl kullanıcılarından yorum test ve fotoları burada paylaşırsak gerçekçi bilgiler olur diye düşünüyorum.
S
12 yıl
METRO TURİZM OTOBÜSÜ YANDI ORMANA DA ALEVLER SIÇRADI.
S
13 yıl
general electric, samsung ve baymak klima tavsiyesi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.