F

Teğmen
26 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
43 üye
Görüntülenme (?)
541 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
11 yıl
CANON EURASIA GARANTİSİNDE SORUN YAŞAYAN ÜYELER VARMI?
Arkadaşlar ben gözüme çarpan birşeyi paylaşmak istiyorum ve bu gerçekten önemli bir mevzu bana göre. Şimdi bu Eurasia garantisi için bir sürü ekstra para alınıyor ama şikayetim varda şikayetlere baktım canon yazıcılarıda dahil hiçbir ürünü için geri dönüş yapmamış . Bu şekilde canon ile ilgili problem yaşayan varsa bu konudan yazarlarsa diğer alacak kişilerde faydalanmış olur. Ben eurasia garantili almayı düşünüyordum lakin artık spot almaya karar verdim zaten garantisiz gibi ilgilenmeyeceklerse veya kullanıcı hatası diyeceklerse. Sizlerinde yorumlarını bekliyorum. İlgilenen herkese teşekkürler.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/canon
F
12 yıl
Gigabyte Z77-DS3H OC İle ilgili.
Arkadaşlar elimdeki anakart rev 1.0 olan yanlız cpu güç girişi 4 pin, 3770K işlemci rahat oc yapılabilirmi yoksa 8 pinlere göre oc potansiyeli düşükmüdür? Rev 1.1 de 8 pin giriş mevcut. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-ds3hrev_10
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-z77-ds3hrev_11
F
12 yıl
silinebilir
silinebilir.
F
13 yıl
ÖNEMLİ! ARAÇ BOYA KORUMA VE CİLADAN SONRA KAÇINCI GÜN YIKANIR?
Arkadaşlar boya koruma ve cila işlemi yaptırdım arabama 2 gün kadar önce dün üstündeki tozları nemli bir bezle sildim. Silmenin nemli bir bezle sorun teşkil edip etmyeceğini merak ediyorum. Yıkamayı kaç gün sonra yapmalıyım şampuanla bilgisi olan varmıdır? Bana en az 3-4 gün sonra yıkayın dediler. Önceden yaptırmış olan varsa bilgisini görüşlerini paylaşırsa çok memnun olurum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
F
14 yıl
Anakart tavsiyesi sizce hangisini kullanmalıyım?
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-ma790x-ud3p_10.html -- şu anda kullandığım anakart ddr2 1066 hyperx ramle kullanıyorum 4 gb

http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/cpulist/ga-770ta-ud3_10.html --- Buda kullanmayı düşündüğüm anakart ddr3 1600 hyperx ram ile usb 3 sata 3 direk am3

Performans olarak 790 770 e geri dönüş gibi gelsede ddr3 1866 sata 3 olarak daha cazip geliyor. Sizce ne yapmalıyım kullananlardan özellikle tavsiye bekliyorum. iyi forumlar.

İŞLEMCİM AMD PHENOM 2 965 125 B3 rev AM3
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.