O

Yüzbaşı
25 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
12 yıl
İpad 2 ve iphone 4\u0027 ümde safari sorunu ( Ana ekrana atıyor)
İpad 2 ve iphon 4 üm ikiside 5.0.1 ve jailbreakli. Son 2 gündür safaride gezinirken ikisindede oluyor ana ekrana atıyor sizde de oluyor mu? Tweak felanda indirmedim son zamanlarda. Çözümünü bilen var mı?
O
12 yıl
Pc hard diski değişti iphonun içindeki bilgileri, appleri nasıl yedeklerim tekrar pcye?
Bilgisayarımın hard diski değişti şu anda yeni hard disk var. İphone 4 ümdeki appler müzikler hersey yani, pc de yok artık telefonda var sadece. .şimdi itunesdan eşleme yapsam teldeki uygulamalar resimler vs. gider mi? Bir de versiyonu yükseltcem telefonun haliyle sıfırlancak restoreden sonra tel, şu anda uygulamaları pcye nasıl yedeklerim. Cevap verirseniz sevinirim. iyi akşamlar.
O
13 yıl
İphone arka cam çizildi
Yarim saat once telfonum malesef 1metre yukseklikten yere dustu ekran da bisek yok ama arka taraf cizik dolu. Evde dustu sNsa halinin yanindaki bosluga tasa geldi. Ve ne yazikki deli takintiliyim. Haliyle garantiye grmiyor ama sensor sorunum var acaba versem sensor sorunu var diye yeni telefon verirler mi? Diger secenegim galiba bunu yapcam arka kapaki degistircem. İzmir de nerde orjinal degistiririm ve kac para olur. Adminler bu tarz konu varsa silmeyin su anda iphone dan giriyorum Arastiramiyorum icime dert oldu. Cevap verilince silinir. Ricam silinmemesi.
O
13 yıl
Proximity sensör sorunu 4.2 beta 3 ile çözüldümü ???
Söylenti doğrumu 4.2 beta 3 ile sensör sorunu çözüldü deniyor doğruluğu nedir? Ve bu sürümü nasıl yükleriz bilen arkdaşlar burdan yardımcı olabilirler mi? Mümkünse çözen arkadaşlardan birisi video da yayınlayabilir daha güzel de olur :)


**** 4.2 ye dönmeyi öğrendim itunes restore shiftmiş :) N-hakan sağolsun
O
13 yıl
SMS atmak isteyince hücresel veri UYARISI ????
1- Mesaj gelince yada ben mesaj atmak isteyince '' Hücresel veri kapalı uyarısı '' geliyor. hemen hemen her msjda bu uyarıyı alıyorum bir ayarı var mıdır bu uyarı gelmesin diye? *** '' Bu drum için mms ayarlarını kapatmak yetiyor desekte halen herkeste aynı olumlu sonucu vermiyor. Biraz daha bekliyceğiz kesin çözüm için ''

** '' Başka sorularım da var: sorularımın kimilerinin cevabı var sitede kimileri yok araştırdım ama belkide göremedim. Ama aynı sorunları yaşayanlar varsa onlar da bundan yararlanabilir. Eğer kirlilik diye adledilirse de silinir gider ama silinmesin :=) ''

2- Oyun oynarken, nette gezinirken ve daownload ederken aşırı derece de ısınması normal mi yoksa bir sorunun habercisi belirtisi mi? ve olurda bu ısınmadan bozulursa garanti kapsamında olur dimi?

3- Sensör olayında ara sıra konusurken 1 cm fln kulagımda oynagında ; yani şöyle diyim kulagın üstü sensöre değince sorun yok ama olurda hareket edince kulagın ortasına gelınce telefon halıyle sensore degen temeas eden bişey olmuyor ama yarım santımlık bir boşluk oluyor. umarım anlatabilmişimdir o kısmı. işte ozmn ekran aktif oluyor. ama bunu garantıye nasıl anlatcaz. onlara kalsa kulaga değsin ne bılıyım aramada sensöre parmak bassınlar kapansın ekran okeydir mi diyorlar??? Sorum yani sensör den garantiye verenler durumu nasıl beyan ediyorlar o grantıci elemancıklara?

4- Ben telefonu vodofone cep net paketınden aldım. 35 liralık cep midi kullanıyorum ama telefon son aramalardakı konusmaların sürelerini yazmıyor. Ayarlar / kullanım bölümündede toplam konusma yazıyor gelenle giden arama toplamı yazıyor. burdan varmak istediğim yer 400 dklık konuşma süremi 300 dkka aşmışım. çakallar %80den sonra uyarı mesajı atıyormuş. ama %80e geldıgınızde 24 saat sonra o msj size gönderiliyor yanı resmen bilinçsiz tüketime sevk ediliyor 3 ün 5in hesabını yapıyorlar resmen. Burda ki sorumda konuşma sürelerimizi sayaç olarak sayan bir program var mı? yada son konuşmalarmızın süresini aramalarda gösterebilcek proram var mı? Bildiğiniz arama sayacı gibi bir program var mı?

5- Msn e girip home tuşuna basınca msn arkada çalışıyor ama msn den çıkıyor hesap kapanıyor yani. oyunlarda da öle home tuşuna basınca oyun kaldıgı yerden degılde en baştan acıyor. yani arka plan da çalışırken oldugu yerden devam etmıyor. programların arka temada duraklamasından öte çalışmasını sağlamak için program var mı?

*** Cevap : Multitask özelliği olan programlar arka planda çalışmakta. yeni programlar geldikçe ve var olan appler güncellendiğinde multitask özelliği eklendikçe programlar oyunlar arka planda çalışıp, devam etmek istediğimizde kaldığımız yerden devam edebileceğiz. '' Cevap için GamlıBaykuş arkadaşımıza teşekkürler ''

6- Ben telefonu laptopa bağlayıp modem olarak pcye bağlıyorum bunun telefona bir zararı olur mu yormak bazında ?

**** iphone 4 jbli 4.1 versiyon... Aklıma gelen sorular bunlar. Çok oldu sorular ama umarım herkes bildiği kadarını cevaplar. Umarım konu açık kalır ve umarım verilcek cevaplar ve yapılcak yorumlar konuyu saptırmaz.. Şimdiden teşşekkürler
O
14 yıl
itunes uyarı mesajı???
< Resime gitmek için tıklayın >






****** Bu uyarı ne anlama geliyor neden almış olmalıyım?
O
14 yıl
İSTEK. Adminlerden İSTEK.
Şu anda iphone 4 ile çoğu kişi ilk kez tanışıyor benım gibi,, iphone bilen arkadaşlar için herşey çok basit gibi gelirken bizim gibi çaylak olanlar için tam bi keşmekeş :( bilen arkadaşlardan yada adminlerden yorumlara kapalı olan bi sayfa açablirler mi? yenii iphone alanların öncelikle ne yapmakla başlayıp neler kurabılcegını anlatırlarsa güzel olur. itunes nasıl kurulur appstore nasıl kullanılır. pcden ıphone nsl veri atılır. youtube nasıl girilir hesp oluşturulur gibi. Bu sadece benim isteğim değildir kesin. Admin arkadaşlarım bu konuyu silebir ama umarım dediğim olur. yada bu konuda uzmanlaşmış bir arkadaş sıfırdan başlayabililcek kişilere adım adım anlatır...

Saygılar
O
14 yıl
İZMİR İZMİR...BEST BUY\u0027dan iphone 4 aldım ( 28.09.2010)
Bugün aksam 7 gibi Karşıyaka dan kalkıp teee Balcova BEST BUYa gittim. Ama iphone 4 almaya değil çünkü salı günü aramıştım best buyı ve bana ayın 1nde gelcek demişlerdi. arkadasım laptop almak için fiyat bakmak istiyordu. neyse laptoplara bakarken iphone 4ü ilk kez teşhir bölümümde görüp dokundum test ettim ve hayranlığım 1 kat daha arttı. sonra görevlıye sordum yok dimi diye. var ama bizde değil dedi. içerde best buy ın vodofone var orda var dedi. bi koşu gittim ve heycanla iphone 4 16 gbyt var mı diye sordum? Hayır diycek derken evet var dedi. sanıyesınde ver alıyorum dedım ve aldım Ama ön ödemeli veremiyor. sebebide shopping bilmem ne olmalarıymış 1 haftadır bulmadıgım için nsl alabılırımd edım. en basiti 24 aylık net kontratı yapmak gerek dedi.yaptık. Aldım şimdi evimde kurcalıyorum 10 numara resmen. İZMİRLİ ARKADAŞLARIMA haberini de vereyim 7 adet 16 gb kalmıştı. kontrtsız yok sadece kontratlı var.


***** Anten sorunu hiç yok sorunsuz çalısıyor.

***** sensör sorunu yok.

**** ölü pixel de yok.

***** maşallah nazar değmesin..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.