O

Çavuş
02 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Creality CR10S Pro V2 3D Yazıcı Detaylı incelemesi, artı ve eksileri
Merhabalar,
Creality markasının büyük baskı hacimli ve kaliteli baskılar veren üst segment yazıcılarından biri olan CR10S Pro V2 modeli ile ilgili incelememi sizlere paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 yıldır yoğun olarak 3D yazıcı hobisi ile meşgulüm. Elimdeki Anycubic i3s mega giriş seviyesi yazıcıdan sonra biraz daha geniş hacimli baskılar için bu modeli aldım. Türkçe olarak detaylı inceleme bulamadığım için satın alacaklara fikir vermesi açısından aşağıdaki videoyu çektim. Sizler de görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Videoyu izlemek için tıklayınız
O
5 yıl
Anycubic i3 Mega S 3D Printer İncelemesi Fiyat Performans Canavarı
Merhabalar,
Uzun süre yaptığım araştırmalar sonucunda aldığım, giriş seviyesi ve fiyat performans canavarı Anycubic i3 Mega S 3D printer ile ilgili 20 günlük kullanımım ve 20 adet /100 saat baskıdan sonra elde ettiğim tecrübeleri bu inceleme videosu ile sizlerle paylaşmak istedim. Uygun fiyata iyi performans gösteren yazıcı almak isteyenlerin faydalanabileceği bir içerik olmasını amaçladım. Ayrıca bu ürünün muadili olan Creality Ender 3 Pro ile ilgili de bazı kıyaslamalarda bulundum.
Özellikle, 8 adet vida ile çabucak kurulabilir olması, standart ayarları ile bile uğraşmadan çok iyi baskı alınabilmesi, elektrik kesintisinde kaldığı yerden devam etme (denedim), filament sensörü, titan ekstruder ve ultrabase tabla gibi fonksiyonları ile ön plana çıkan kaliteli ve son kullanıcıyı uğraştırmadan iyi sonuçlar veren bir ürün olduğunu düşünüyorum. İncelemede eksi yönlerine de değindim. Umarım beğenirsiniz.
Selamlar, Saygılar.

Onur.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://www.youtube.com/watch?v=ZWbO_pHaK1w&feature=youtu.be
O
17 yıl
Ev Sinema Paketi İçin Yardım Kafam Çok Karıştı !!!
Arkadaşlar en fazla 700-800 tl ye kadar bi ev sinema paketi almak istiyorum. toshiba lcd televizyonum var. bikaç ay içinde de bi sony ps3 alabilirim. digiturkü, ps3ü dijital olarak bağlayabileceğim bi sistem olsun istiyorum. en az 2 HDMI GİRİŞİ olan usbden okuma kapasitesi yüksek (min 120 gb), en önemlisi de divx türkçe altyazıları sorunsuz oynatabilen bi sistem arıyorum. aradığım özelliklerin hepsini bulabilirsem fiyatı biraz daha zorlayabilirim. sadece film seyretmeyeceği müzik dinlemek için de kullanmak istiyorum. Tavsiyesi oaln arkadaşlar var mı ?;
şimdiden teşekkürler...
O
17 yıl
Ev Sinema Paketi İçin Yardım Lütfen
Arkadaşlar en fazla 700-800 tl ye kadar bi ev sinema paketi almak istiyorum. toshiba lcd televizyonum var. bikaç ay içinde de bi sony ps3 alabilirim. digiturkü, ps3ü dijital olarak bağlayabileceğim bi sistem olsun istiyorum. en az 2 HDMI GİRİŞİ olan usbden okuma kapasitesi yüksek (min 120 gb), en önemlisi de divx türkçe altyazıları sorunsuz oynatabilen bi sistem arıyorum. aradığım özelliklerin hepsini bulabilirsem fiyatı biraz daha zorlayabilirim. sadece film seyretmeyeceği müzik dinlemek için de kullanmak istiyorum. Tavsiyesi oaln arkadaşlar var mı ?;
şimdiden teşekkürler...
O
17 yıl
5920g 602g16mi için BATARYA arıyorum
Arkadaşlar merhabalar...
Bi iki sorum olacak bilgi verebilecek arkadaşlar varsa çok memnun olacağım
benim cihazın altındaki etikette Acer Aspire 5920G-602G16Mi yazıo. bazı arkadaşlarda ise sondaki Mİ yerine MN görüyorum. Bu iki model arasındaki fark nedir?

Diğer sorum ise benim bataryamın üzerinde 11.1V 4000mAh değerleri var. Yeni bi batarya alsam 14.4V olup 4800mAh olan modeller sorun çıkarır mı yok sa çalışırmı?

Bir de hesaplı sıfır batarya nereden bulabilirim?

Çok soru oldu galiba :) Cevaplarınızı bekliorum. Şimdiden teşekkürler...
O
20 yıl
YARDIMMMM !!! --\u003e bilgisayarım sürekli reset atıyo çözüm lütfen
bilgisayarımı ilk aldığımda da bu şekilde gerek oyunlarda gerkse masa üstünde iken reset atmalar oluyodu.
daha sonra psu yu değiştirdim sorun halloldu. 2 ay önce leadtek 6600 gt tdh aldım ve yine resetlemeler başladı oyunlarda daha sık oluyo. sorunu nasıl çözbilirim. yeni psu mu almalıyım

asus a7n8x---amd athlon 2000----1 gb ram 400mhz-----160 gb seagate hdd------6600 gt tdh-------300 watt FSP psu----650va ups falan filan....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.