B

Teğmen
18 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Hakan bebeğe yardım edelim
Daha önce konusu açıldıysa kusura bakmayın. Ekşi sözlükte gördüm. Bir faydası görülür umarım. Aşşagıda yazılanlar sallamakahve nickli yazara ait.

"hakan bebek 2.5 yaşında. doğumunun 3. gününde sarılık nedeniyle beyin felci geçirmiş.

duyamıyor, konuşamıyor.
ayrıca kronik akciğer hastası.
yutma refleksi yok, karnından besleniyor.

doktorların dediğine göre tedavi olmazsa 5 yaşına kadar yaşayabilirmiş. aileyle konuştum. aylık tedavi giderleri 15.000 tl ve aralıksız 1 yil tedavi görmesi gerekiyormuş. "

facebook linkinde ayrıntıları var.
https://www.facebook.com/…cinsendebiradimat/?_rdr=p

bu da adına açılmış sayfa ve hesap bilgileri.
http://hakandemir.info/

edit: neler yapılabilir?

arkadaşım,
yılbaşında sevgiline hediye almak için ayırdığın para varya. heh o parayı hakan bebeğin yardım hesabına yatır ve yılbaşında sevgiline onun adına bir çocuğun hayata tutunması için yardımda bulunduğunu söyle.
bu yardımın en güzel parfümden daha güzel koktuğunu,
en pahalı takıdan çok daha görkemli olduğunu,
onun adına bir çocuğa iyilik yapmanın ise tarifsiz bir duygu olduğunu söyle.
havale veya eft yaparken açıklama kısmına sevgilinin ismini yaz ve sevgiline bu işlemi gerçekleştirdiğin dekontu hediye et.
siz hayatınız boyunca verdiğiniz en güzel hediyeyi vermiş olun. sevgiliniz ise bugüne kadar aldığı en güzel hediyeye kavuşsun ve bunu hayatı boyunca unutmasın.

bu arada az önce baba ile facebook'tan kısa bir yazışma gerçekleştirdik.

--- babadan mesaj var ---

hepinize çok teşekkür ediyorum güzel insanlar oglumu iylestirecez ınsallh rabbim ayağınıza taş değdirmesin

--- babadan mesaj var ---

ayrıca: "şuan sabahtan beri toplam 2 bin oldu 45 bin lazım 3ay icinde. yani bir sene içinde 347bin toplanması gerekiyor ameliyat olup duyabilmesi için birde bi kaç sene iyi bir tedavi gorebilmesi için 5 yaşına kadar iyi bir tedavi olabilirse çok iyi konuma gelecek başını tutabilecek en önemlisi ağzından yemek yiyebilecekçok zor benim oğlum bırakın ağzından yemek yemeği şuanda ağzından içmek için suya muhtaç."

bu uyarıya dikkat lütfen. yılbaşı gelmeden bu paranın çok daha üstü toplanır burada. hadi hanımlar beyler pamuk eller cebe!
B
9 yıl
Dürüst satıcı bulmak neden bu kadar zor ?
Şöyle izah edeyim, bugün s3 mini bataryası almak için telefoncuları dolaştım yaklaşık 6-7 dükkana girdim ve özellikle samsungun kendi ürettiği bataryayı istediğimi söyledim. Hepsi bana üzerinde kocaman "ORİJİNAL" yazılı şekilde paketlenmiş olan bataryayı satmaya çalıştılar. Sadece bataryanın üzerinde samsung yazıyor. Sorduğumda "Orjinal abi bu %100" diyorlar. En son başka bir dükkana girdim sanırım avea bayisiydi ve orjinalini bulabildim. Benim üzüldüğüm nokta bunları alan insanlar onu orjinal sanarak alıyor ve bu düpedüz tüketiciyi dolandırmaktır. Tabiki bilinçli tüketici olmak gerekir ama herkes de her konu da gerekli bilgiye sahip olamayabiliyor. Telefoncu abilerimden ricam lütfen kimseyi keriz yerine koymayın artık.
B
9 yıl
1 Trilyonluk Televizyon Vestel Mıllenıum
Bugün media markta gittiğimde gördüm yorum sizin
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Silinen fotoğrafı nasıl geri getirebilirim ?
Arkadaşlar 10 dk önce çok beğendiğim 10 fotoğrafımı whatsapptan gönderirirken yanlışla sildim geri getirme şansım var mı ? Telefonum galaxy nexus sürüm 4.1
B
10 yıl
Yeni başladım yorum yaparsanız sevinirim (YENİ FOTOĞRAFLAR EKLENDİ)
Arkadaşlar merhaba. Fotoğrafa yeni başladım. Sizlerin yorumlarıyla kendimi daha hızlı geliştirebileceğime inanıyorum. Ekipmanlarım Canon 550D 18-55kit ve Canon 50 mm 1.8. Yorumlarınız benim için çok önemli. Her türlü ağır eleştiriye açığım. Ps bilmedğim için fotoğrafları Snapseed ile düzenledim. İyi seyirler.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
İpad Air Asphalt7 kasılma :(
Arkadaşlar bugun ilk paralı oyunumu aldım (asphalt7) yalnız oyunu actım kasılmaktan oynanmıyo ipad air 7.0.4 yüklü. Tabletten soğuttu beni. A7 dedim 64 bit dedim bağrıma bastım böyle mi olacaktı. Oyundan kaynaklı bir kasılma mı sizce ? Asphalt7 mi sorunlu ?
B
12 yıl
VODAFONE Sensation kampanyası YARDIM
Vodafone dan Sensation almayi dusunuyorum yalniz bir sorunum var. Vodafone hattim yok. Hat alicam ama alirsam eger kampanyadan yararlanmak icin belirli bir sure hatti kullanmam mi gerekir ? Eger oyleyse bu sure ne kadardir ?
B
13 yıl
ipad2 acil yardım edin arkadaşlar lütfen
arkadaslar bugün ipad2 alıcam ama nerde bulabilirim bilmiyorum. Bütün magzalarda tükendi mi ? (istanbuldayım)
B
13 yıl
5800 opera mobile 10 (ACİL YARDIM)
5800 kullanıyorum.opera mobile 10 kurdum.hersey cok güzel yalnız görüntü kalitesini ayarlayamadım bi türlü.nerden ayarlarım.web sayfasındaki görüntülerin kalitesi berbat. Yardımlarınız icin tesekkürler.
B
13 yıl
v52 BAĞLANTI HATASI-YARDIM
arkadaslar v52 yi yüklemek icin her zaman kullandıgım yöntem olan *#0000# yi tusladım.güncellemeleri kontrol et dedim.sonra bağlanıyor yazısı cıktı. Ve birden bağlantı hatası yazıyor.en az 10 kere denedm ama hepsinde bağlantı hatası diyor.normalde sınırsz internetim var sorunsuz girebiliyorum. Bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.