E

Çavuş
01 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
17 yıl
115 bg ne zaman meriva\u0027ya
115 bg ne zaman meriva'ya konulacak? Ayrıca mevcut otomatik meriva'nın performansı nasıl? Ve yokuşta kalkış desteği var mı? Fiyatları da düştü ayrıca.
E
18 yıl
astra-ses yalıtımı
astra g me ses yalıtımı yaptırdım. birazcık farketti. 1 ay sonra bir tabaka daha atacaklarmış. sonucu yazarım.
E
18 yıl
astra g mi corolla(2006) mı?
abim orta düzeyde bir sedan istiyor. ben ise 1-astra g 2-corollayı tavsiye ediyorum. ben astra g kullanıcısıyım 10 aydır. karsılastırmalı yorumlarınız önemli olacaktır.
E
18 yıl
ahmet selim
arkadaşlar interneten tesadüfen gördüm. zaman gazetesinde yazıyormuş. bu kadar doyurucu bu kadar düşündürücü yazılar ben ilk defa görüyorum. her yazısında (deneme) not alınası sözleri oluyor. "din'i zahiriyle sınırlamak din'in özünü sınırlamak sonucunu doğurur." futbol yazıları da yazıyormuş. ben daha araştıracağım:derya gibi. böyle insanlar demek ki var o halde bu dünya bizim algıladığımızdan cok daha güzel.
E
18 yıl
1.6 mondeo
1.6 hdi mondeo cıkacak mı. haberi olan var mı. malum 407 nin hdi motorunun aynısından bahsediyorum. mondeo nun kilosu 407 den az olduğunu da hesaba katarsak cok iyi bir fikir bence.
E
19 yıl
2002 mondeo
2001 astram var. satıp 2002 model mondeo almayı düşünüyorum. ne dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.