F

Çavuş
14 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Orta segment önerisi
Arkadaşlar merhaba. Orta segment bir telefon arıyorum. Hatta geçenlerde Vodafone dan honor 20 aldım sipariş iptal edilmiş filan saçma sapan işler. Baktığımda mantıklı gözüküyordu. Ama biraz bakınca bu tarz telefonların çok oldugunu gördüm. Siz telefondan anlayan kişiler olduğunuzdan sormak istedim.
Kesin olması gereken özellikleri:
-parmak izi arkada olmamalı(yan tuşla veya ekrandan)
-Uzun süre idare edebilmeli (suan Huawei p9 kullanıyorum ki tek sikayet im hafıza durumu ve artık bi tık yavaşlaması 2-3yıldır kullanıyorum. Yani uzun vadeli ve beklentisi düşük bir kullanıcıyım.)
-android olması
-type-c olması
- şarjı fena olmasın(araştırdığım kadarıyla daha yüksek batarya kapasitesi daha uzun şarj demek değil, işlemcide önemli. Buna göre düşünün bu konuyu)

Onun dışında kamera çokta önemli konu değil ama 3-5lira para veriyoruz iyi kötü bişiler yapsın.

Benim inceleyip fena bulmadıklarım;
Mi 9t
Nova 5t
Honor20
Realmi 6/realmi 6pro
A51/a71


Bu telefonlardan para sıkıntısı olmadan hangisini seçersiniz? Veya bu fiyatlarda söylediğim özelliklerde önerebileceğiniz bi telefon varsa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
F
6 yıl
Uygulama içi satın alma!
Merhaba arkadaşlar. Mobil oyun oynamayı seviyorum ama bu uygulama içi satın almalar çok sinirimi bozuyor. Eğer uygulamada herhangi bişey parayla satiliyorsa çok soguyorum. Gerekirse başta para verebilirim oyun için ama oyun başladıktan sonra parayla bişey satmaya çalışmayan oyun var mı bildiğiniz. Türü farketmez. Basit casual oyunlar dışında herhangi bir tür olabilir. Teşekkür ederim şimdiden.
F
8 yıl
100 Tl\u0027ye kadar kablosuz gaming mouse önerisi?
Merhaba arakadaşlar. laptopumun usb girişinde bi problem var gevşedi iyce. bu yüzden kablolu Mouse kullanırken hareket ettikçe Mouse temazsızlık yapıyo. kablosuz kullanmak zorundayım. çok fazla bi bütçem yok 100 liraya kadar işimi görcek bi Mouse varmı bildiğiniz.

not: şuan logitech g400s kullanıyorum. yani bu everestin filan boktan sert kesimli Mouselarını beğenmiyorum g400s tarzı yumuşak kesimli Mouse önerileriniz benisevindirir.
F
9 yıl
windows phone akıllı saat?
Arkadaşlar 640xl kullanıyorum ve telefonla kullanabilceğim akıllı saat arıyorum. Bildiğim kadarıyla microsoft band var bunun dışında bilğiniz saat varmı?varsa nerden alabilirim? Ayrıca microsoft band türkiyede teknoloji mağzalarında sarılıyor mu? Teşekkür ederim.
F
9 yıl
telefon sinyal gücü?
merhaba arkadaşlar, bu yakınlarda telefon alıcam ama bikaç sorunum var. şuan yaşadığım evde telefon iyi çekmiyor. merkezde yaşamama evde bodrum olmamasına ragmen evin bazı bölgelerinde az çekiyo kesilmelere ses gidip gelmelerine neden oluyo. şuan iphone 4s kullanıyorum.yeni telefonumun bundan daha iyi çekmesini istiyorum.telefonun nekadar iyi çekip çekmediğini anlayabilceğim bi değer varmı özelliklerde. mesela sar değeri yüksekse evet çok radyasyon veriyo ama daha iyi çeker diyebilirmiyiz? teşekkür ederim şimdiden.
F
9 yıl
lumia 920 vs 925
Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. 920 daha kalın ve ağır ama nedense bana daha sağlammış gibi geliyor. ama 925 hem daha sonra çıktı hemde daha zarif duruyor.fiyatları hemen hemen aynı. ayrıca 920 32 gb.'yken 925 16gb. son farkları ekran ve kamera özellikleri sanki ikisindede 925 daha üstün. en çok aklımı kurcalayan şey sağlamlıkları. şuan iphone 4s kullanıyorum 3 kere kırıldıgı için ekran değiştirmek zorunda kaldım anlayacağınız biraz kötü kullanıyorum telefonu ondan sağlamlığı çok önemli benim için. bide şu 16-32 farkı çok problem yaratırmı benim için.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
F
9 yıl
hangi windows telefon?
arkadaşlar merhaba. Windows işletim sistemli bi telefon almak istiyorum. 600-700 lira civarı bi para var aklımda. lumia 535 hoşuma gitti ama ekranıyla ilgili sorunlar varmış sanırım. temiz 2.elde alabilirim yani önerilerinizi ona göre yaparsanız sevinirim. Telefondan çok bi beklentim yok facebook twiter gibi sosyal platformları kullanmıyorum zaten oyun filanda oynamam internetten bitek banka işlemlerimi bide whatsapp skype gibi programları kullanırım. kamarenın öyle ahım şahım olmasınada gerek yok. ama malzeme kalitesi önemli benim için. sağlam olmalı yani. eğer çok beğenirsem parada daha yükseklere çıkabilirim ama nekadar az okadar iyi benim için. şimdiden çok teşekkür ederim.
F
10 yıl
şarj sorunu yardım???
Arkadaşlar iphone 4s im var. telefon kapalıykn sarj oluyo açıkken olmuyo ama telefoncuya vericem ama kazık yemek istemiyorum nekadara yapılır Ankarada güvenilir bi telefoncu tanıyan varsa onada yönlendirebilirsiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
F
11 yıl
elektrikli sofben
arkadaslar yeni bi eve tasindim evde elektrikli sofben var kablosu kisa oldugundan 3lu priz uzattim islanma filan hicbi ihtimal yokken bi anda sigortalar atti giderken bi baktim kablo eridi ericek yumusacik olmus sicaktan dedim bu 3lu dandik gittim baska aldim bunda sigortalar atmadan kabloya bi dokundum yine yaniyo hemen cektim fisten sofbenmi bozuk evin tesisattami bisi var yoksa aldigim wkabloda dandikmi 2. aldigimi kaliteli bu diye verdi adam
F
11 yıl
1 Günlük araç kiralama??? ((YARDIM))
Arkadaşlar bu çarşamba ablam evlencek hayırlısıyla ama benim sınavim var ondan bi günlük araç kiralayıp ankaradan boluya gidip o gece dönmem lazım çünkü yine sınavım var:D genelte araç kiralamaya konuştuğum adamlar çakal ondan bu iş sıkıntı ben yolda kalırım araç iadesi isterim filan yardımcı olmaları lazım bunlarda önemli bide ehliyetim 4yıldan fazladır uygun 1 günlük km sınırlaması olmadan araba istiyom:D yardımcı olun gözünüzü sevim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.