K

Teğmen
11 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Kaybolan diski ger getirme
Bu şekilde bilgisayar yöneticisinden de görünmeye fakat içindeki dosyalara bazı programlarla erişilebilen diskleri hddyi biçimlendirmeden geri getirmenin yolu varmıdır? Not: bu hale win7 kurma ekranında diski sil dediğim için geldi. Birdaha da gözükmüyor kurulum ekranında.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
11 yıl
Disk bölümünü sildim görünmüyor.
lenovo z500 laptobuma windows kurarken disk sildim disk kayboldu. Bilgisayar yöneticisinden de gözükmüyor. Bir programla görünüyor ama değişiklik yapılamıyor. Geri getirmek için bir cmd kodu filan var mı yardımlarınızı bekliyorum.
K
12 yıl
noctua d14 z68a g43 e uymaz mı?
http://www.noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=34&lng=en#LGA1155_MSI
MSI Z68A G43 anakart neden yok bu listede noctuanın hiçbir ürününde bulamadım. Bu anakarta sahip olan ve noctua kullanan var mı?
Alsam soğutucuyu takılmaz mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
Sizce soğutucu almalı mıyım?
Arkadaşlar bilgisayarı toplayalı 1 1.5 ay mı ne oldu eve geldi kurduk(babamla beraber kurduk ilk defa kurdugumuz için evin içi savas alanı gibiydi Bunu söylüyorum acemiliğimi anlayın diye) Sonra işlemci i5 2500k ya hazır k li olan bi işlemci var bi bakalım oc nedir diye ugrasayım dedim. Tabi ilk basta anakartın arayüzüne alısamadıgım için (önceki p4 3.00 ghz işlemci de voltage arttırıodum sadece) yanlıslıkla 20000 mi ne yaptım o base frekansı. Allah'tan işlemcim şu anda sağlam duruo (buna belki de dandik güç kaynağına borçluyum) Sonra o alttaki seylerle oynadıgımızı ogrendim ve 3.8 filan yaptım stok fanla. Ama sıcaklıkta bir değisiklik olmadı.
Arkadaslar asıl soruma geliyorum. Bu islemci bosta en az 35 derece oluyor. Yükte die bisi olcmedim ama 70küsürleri gördüm oyunlarda. Akasa venom voodoo almayı dusunuodum ama yorum yapan arkadaslar da bosta 30 35 derece diyince bi de stok kullananlar kadar da sikayetim olmayınca sogutucu almasam olur mu diye soracaktım. Benim almak isteğim voodoo taktıktan sonra hayal kırıklıgına mı ugrarım.
Bu arada kasanın yukseklıgini ölçtüm (plastik cetvelle) 17.5 cm filan cıkıyor. 163 mm olan bir sogutucu sorun cıkarır mı ( kasam Aerocool sixth element)
Ya da benim yerimde olsanız stok fanla bir sorunu olmayan biri olarak bi sogutucu alırmıydınız( tabi oyun oynayacam ısınsın 50 60 derece tehlikelimi)
Bir de alırsam eğer bole fanlar tepeye mı baksın arkaya mı baksın daha iyi olur. Birde eger arkaya bakarsa oraya nasıl bi egzoz fan alayım (hızlı mı donsun yavas donse de olur mu?

Sorular ustuste sordum istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :) ( Sınav kitapçığı gibi oldu ama kusura bakmayın)
K
12 yıl
Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı
Aerocool SixthElement



Akasa Venom Voodoo


Eğer sığmazsa bi soğutucu önerir misiniz....

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
ASUS VS208D 20\" LED MONİTÖRDEN CIZIRTI GELİYOR
Bu monitörü yeni aldım. Fakat ilk günden beri bu sorun vardı. monitör açıkken hiçbir cızırtı gelmiyor. Monitör kapanınca ya da bilgisayar kapanınca (turuncu ışık geliyor mu demeliyim :D) cızırtı başlıyor. Fişini çekince 10 saniye sonra kesiliyor. O kadar büyük bir sorun değil fakat neden cıkar bu ses. Ses sanki bu tüplü televizyonların kapalıyken çıkardığı sese benziyor. Fikri olan var mı?
K
12 yıl
+5 2500k ve msi z68a g43 oc sorunu
arkadaşlar ben bu sistemi kısa bir zaman once aldım. Şimdi sistem çok iyi çalışıyor. İlk kez bilgisayarı topladım yani parçaların montajı biraz zor oldu. Şimdi madem bu işlemciyi aldım dedim bi bakayım stok fanla oc nasıl oluomus die. Msi anakartta masa ustu programı var ondan 10khz kadar daha arttırdım. Bilgisayar kapandı acıldı. sonra yine kapandı birdaha acıldı ve ayarları eski haline donmuıstu. Sonucta oc yapamamıstım. Bu sefer biosa bilgisayar acılırken girdim. bu sefer de 20khz ye getirdim (10khz ) arttırdım. bu seferde kapandı birdaha acıldı sonra yine kapandı bidaha acıldı bole 5 defa filan oldu. tabi ben de bu arada adranalin üst seviyedeydi. Sonra acılırken dugmeye bastım oc hatalı filan yazdı ingilizcede. Sonra biosta baktım işlemcinin sıcaklıgı 70derece olmus. Masaustu programına baktım 20khz olmus. Ama 70 derece de de bir işlemci çalıştırılmaz. 10khzden az yapınca da oc olmuo yokmudur bunun bir ortası. Biraz arastırdım voltageını filan autodan cıkar filan diolarda anlamadım. Bu anakartı kullananlar yardım edebilirmi?



< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
Aerocool Sixth Element Mid tower 650 watt kasa
Arkadaşlar bu kasa sizce nasıl fiyatı uygun diye alacağım. Bu fiyatta başka kasa önerir misiniz ama psu da olacak boş kasa değil.
Bir de bu kasanın psu su nasıl. 80+ bornz filan yazıo ama markası da önemli.
http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-sixth-element-seasonic-650w-guc-kaynakli-mid-tower-siyah-kasa.html

BU KASA

bu da PSU su:

http://www.seasonic.ru/products/items/5
K
12 yıl
USB 3.0 olan anakart hakkında sorum var
arkadaşlar bir bilgisayar toplamayı dusunuodum ama sunu gordum. Anakartlarda usb 3 girişleri arka panelde die bisi yazıyor. zaten iki tane oluo genelde o da arka panelde dio. Ben simdi usb 3 girisi olan bi kasa alıcam. Bu usb 3 arka panalde yazan anakartlardan alırsam usb 3 girişi olan kasanın girişlerine takabilirmiyim. yani kasadaki usb 3 girişlerini kullanabilirmiyim.

BU KASA

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-orion-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-ve-esata-destekli-high-power-600w-oyuncu-kasasi.html

BU DA ANAKART:
P8P67-M

http://i42.tinypic.com/9fpe7c.jpg

< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 yıl
Arkadaşlar sizce hangi anakart?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.