I

Onbaşı
30 Eylül 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
18 yıl
GICIRTILI FIESTA
Arkadaslar yaklasik 1 ay once 2006 model Menekşe Moru Ford Fiesta TDCI aldım. 100 km den sonra arka sag kapidan bir takim gicirtilar gelmeye basladi. Fiestasi olan 2 arkadasima da sordum, onlar da aldiktan sonra ayni yerinden ayni gicirtilarin geldigini, bunun fiestalarin kronik ve cozulemeyen bir sorunu oldugunu soylediler, simdi servise gotursem mi goturmesem mi acaba diye dusunuyorum.
Fiesta (2003 ve sonrası model) kullanan arkadaslar varsa ve bilgi paylasirlarsa sevinirim.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
I
18 yıl
Hangi Alarm
2006 model Ford Fiesta aracıma alarm taktırmak istiyorum, ancak bir suru marka arasindan hangisini secmem gerektigine karar veremiyorum.www.hepsiburada.com web sitesinde modacar in farklı secenekleri mevcut, montajini da sizin yerinizde yapiyorlar (35 YTL'ye).

Birde yenibosna da cenmax marka alarmlari satip montajını yapan cenmax in kendi yeri var.

vs,vs, araninca bir suru var. hepsiburada dan alarm alip, montajini da bunlara yaptiran oldu mu hic?
ve de tercih konusunda yardimlariniz bekliyorum.
I
18 yıl
2. EL CITROEN C3
2. el citroen C3 lerde dizellerle benzinliler ayni fiyattan gidiyor, sebebini bilen var mi? acaba dizel modellerinde bir sorun mu var?
I
18 yıl
ASTRA 1.4 CLASSIC NB
OPEL ASTRA 1.4 CLASSIC NBwww.opel.com.tr deki teknik özelliklerinde düz vites ortalama yakıt tüketimi 6 litre yaziyor,
Corsa 1.4 ün de (düz vites) ortalama 5,9 litre yaziyor. Bu iki aracin yakit tüketimleri bu kadar birbirine yakin midir? Kullanan varsa yardimlarina ihtiyacim var.
2. el OPEL ASTRA 1.4 CLASSIC NB almayı düşünüyorum da
2004 model 80.000 de gri 17.500 e buldum.
I
19 yıl
CORSA 1.7 DTI
Arkadaslar,

Corsa 1.7 DTI ler (camlı ve koltuklu) 14-16 arası gidiyor piyasada, bu arabaların yakıt tüketimi nedir ve ticari olduklarından dolayı 1. köprüden geçemez, yok sehir içine giremez gibi seyler soyleniyor, aslı astarı var mıdır? hem kim körpüde bunları durdurup ruhsatına ticari mi hususi mi diye bakacak ki? vergileri de dusuk bildigim kadarıyla.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.