M

Yüzbaşı
02 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
361356 Gün Cezalı
356557 gün 19 s. 59 dk.
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
Susuzluk Öldürür Bir Tas Su Onlar İçin
Fazla söze gerek yok arkadaşlar imzalamak isteyenler için link;

http://imza.la/susuzluk-oldurur-bir-tas-su-onlar-icin-lutfen/liste
M
13 yıl
Nissan Almera ne kadar yakar ?
Merhaba arkadaşlar bende(pederin) 2004 model nissan almera 1.4 sıralı otogazlı araç var,bu araç 100 km de ne kadar benzin ne kadar gaz yakar (para olarak),yaz geldi aqua parka vs araçla gitmeyi planlıyorum sık sık 10 km falan zaten,aracı pek fazla kullanmıyorum o yüzden pek bilgim yok bilgilendirirseniz teşekkür ederim.
M
13 yıl
Sınırlı erişim sorunu (bıktırdı artık)
Merhaba arkadaşlar,win 7 kullanıyorum,airties RT-204v2 marka/model wireless modemim var,kablo ile sorunsuz bağlanırken wireless ile video izlediğimde veya download yaparken bağlantım sınırlı erişim oluyor modeme res atınca ancak düzeliyor bu durum artık çileden çıkardı download yapamıyorum yüksek çözünürlüklü video izleyemiyorum bunun çözümü nedir arkadaşlar modemmi arızalı acaba ?
M
13 yıl
Sayın yönetici neden avatarım siliniyor ?
Futbol takımı amblemi olan avatarımı silmenizdeki manayı çözemedim,ayrıca imzamda forum kurallarına aykırı birşey göremedim resim vardı onu kaldırdım kimseyi provoke edici bir yazı yoktu herneyse onu bir kılıfa uydurursunuz muhakkak ama avatarı silmenizi cidden anlayamıyorum bilgi almanız içinhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Hapoel_Tel_Aviv_FC
M
13 yıl
OPERA YOUTUBE VİDEOLARINI GÖRMÜYOR !
Evet arkadaşlar öyle bir sorunum var 2 aydır youtube videolarını forumda ve başka sitelerde göremiyorum,youtube sitesinde sorun yok girip istediğim videoyu sorunsuzca izliyorum lakin bunu diğer sitelerde göremiyorum çözümü varsa lütfen paylaşın.
M
13 yıl
RİVER PLATE KÜMEYE !!!!
Boca formamı giyindim maçı izliyorum dakika 70 maç 1-1 devam ediyor bu skorla River Plate küme düşecek
M
13 yıl
Şuan canlı masadaki insanlar oyuncu
evet beyler tanıyanlar çıkmıştır
M
13 yıl
İNGİLİZCE BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM !
Arkadaşlar enişteme ingiltereden bir yazı geldi işiyle alakalı ama ingilizce olmadığından anlayamadı benden rica etti bende size soruyorum çevirebilecek arkadaşlara teşekkür ederim..

Thank you returning to us the completed ISR, we have for the past couple of weeks been working on this project with our Funders and are pleased to confirm that we have received confirmed inital interest in it from one of them.

We would like to have a conference call set up initally with Mr. Colin Wood who is the senior Managing Partner of Austin-Owens MFS for Tuesday 28th June at 11am UK time. Could you please confirm your availablility for the call so that the dial in coordinates may be sent to you.

We have also been asked by the Funder for the Presentation Plan to be sent though as unfortunately we have never received it.

If you have any questions please do not hesitate to contact us.
M
13 yıl
Seçim sandık tutanağı
Arkadaşlar,müşahit olmadan,asılan seçim sandık tutanağını görebilir miyim ? bir arkadaş rica ettide cevabını bulmam lazım.
M
13 yıl
Forumda Youtube videolarını göremiyorum
Evet arkadaşlar forumda youtube videoları görünmüyor önceden böyle bir sorun yoktu nedenini bilenler yazarsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.